Welke smartphone past bij mij? Hier kan je op letten

welke smartphone past bij mij?

Waarom heb jij net dat ene merk mobieltje? Is dat een bewuste keuze, viel je voor het merk of heb je naar het besturingssysteem gekeken? Waarom kiezen we voor een merk en waarom zijn we vaak zo merktrouw als het om telefoons gaat. Welke smartphone past bij mij? Omdat geen mens hetzelfde is, is dit een vraag die we ons allemaal af kunnen vragen.

Welke smartphone past bij mij

Wil jij een mobiel die in je handtas past, of heb je liever een telefoon die dusdanig groot is dat je deze ook zonder leesbril kan lezen en nog belangrijker, waar je goed films op kan kijken of op kan werken? Wil jij alleen bellen met je toestel of verwacht jij van je smartphone dat deze jou de hele dag overal bij helpt. Welke smartphone past bij mij, bij mijn levensstijl, bij mijn interesses?

Wat voor gebruiker ben jij

Als je om me heen kijk dan kan je de groep mobiel gebruikers bijna in twee groepen splitsen. De groep die Samsung kopen en de Apple fans. Mensen die liever werken met Android, Word en Excel en de groep die graag IOS, Pages en Numbers op hun telefoon hebben staan. De keuze in mobieltjes is natuurlijk ontzettend groot en dan niet alleen in het besturingssysteem waar je misschien aan gewend kan zijn, maar ook de grote van de schermen, het geheugen, de camera functie etc.

Welke type smartphone kies jij

Wil jij een grote telefoon, waar je op kan werken, al je berichten kan lezen, foto’s mee kan maken of kies jij voor een handzaam model? Welke smartphone bij jou past is heel afhankelijk van je gebruik, maar ook of je altijd een tas meeneemt als je op pad gaat. Past je mobiel in de zak van je broek of kies je voor accessoires voor je mobiel zoals een telefoontasje?

Waar kan je op letten bij het maken van jouw keuze

  • De grote van jouw smartphone. Zou je wel een groter toestel willen omdat dit zo makkelijk is, maar heb je de ruimte niet in je tas of broekzak, dan is een opvouwbare telefoon (zoals de Samsung Galaxy Z Flip4) ideaal. Hij neemt weinig plek in, maar je kan wel Netflix kijken of een Zoom meeting volgen.
  • Wil je een telefoon met 4g of 5g.
  • Ga je voor Android of Apple besturingssysteem.
  • Gebruik je jouw mobiel voor bellen en internetten of is het ook jouw camera, radio etc.

Blijf je merktrouw of kan je ook switchen

Welk merk smartphone jij ook kies en of je nu elke keer hetzelfde merk koopt of steeds een nieuw merk, kijk voor je koopt, goed wat bij jou past. Kijk waar je jouw mobiel voor gebruikt, wat is voor jou het best leesbaar, maar kijk ook naar het toetsenbord ( de een heeft nu eenmaal dikkere vingers dan de ander), Kijk naar hoeveel geheugen je wil hebben en naar de snelheid. Voordeel is, voor iedereen is er een passende telefoon te vinden.

foto gratis afbeelding via Pixabay/samenwerking

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept