bluetooth speaker
Lifestyle

Een bluetooth speaker met touchscreen, handig en modern

Een kind uit zeventiger jaren, dat ben ik. Ik groeide op met televisie met twee Nederlandse zenders. Muziek luisterden we via lp’s en cassettebandjes. Heel wat vond ik het toen er ( ik was een jaar of veertien) cd’s en een discman kwamen. Hier kan toch niets meer tegenop, was toen mijn gedachte. Maar wat vergiste ik me daar in. Ondertussen begint mijn huishouden steeds een modernere vorm aan te nemen. Iedereen belt hier mobiel, waardoor de vaste telefoon weg is. De televisie is een flatscreen en eigenlijk kijken we alles uitgesteld. Alleen de stereotoren, die is nog uit het jaar nul. Al mag ik dat van de man niet zeggen. Want toen hij deze, vijftien jaar geleden kocht, was het echt een super modern ding. Ik geloof hem meteen, maar toch is het een doorn  in het oog, hier in huis. Daarom heb ik mijn oog laten vallen op een bluetooth speaker met touchscreen. Hartstikke handig, draadloos en je neemt hem zo overal mee naar toe. Daarnaast neemt het ook nog eens geen plek in in de huiskamer. 

De walkman

Als ik terug denk aan muziek luisteren in mijn jeugd dan kom ik bij de Top 40 uit. Ik zie me nog zitten. Radio aan, cassetterecorder erbij, bandje hier in en je favoriete liedjes opnemen. Hopende dat de dj er niet te veel door heen zou praten. En dan dit bandje in je walkman en luisteren maar. Hele zaterdagen kon ik hier mee bezig zijn. Toen de walkman werd vervangen door een discman, vond ik dit wat hoor. Het sloeg nergens op, een discman was nog groter dan de walkman. Maar het feit dat je halve wegen je fietstocht, de cd niet om hoeft te draaien, dat was me een vooruitgang. Cd’s zouden toch nooit verdwijnen, dachten we toen.

Een grote stereotoren

Dat het allemaal snel gaat met de ontwikkelingen, blijkt wel uit het feit dat de stereotoren die wij nu nog in de huiskamer hebben staan, ook nog een unit voor cassettebandjes heeft. Deze stereotoren kocht de man een jaar of vijftien geleden en doet het nog prima. De unit van de cassetterecorder hebben we er tussen uit gehaald en meestal staat de radio aan, maar ik gebruik hem ook nog steeds om mijn cd”s te draaien.

Echter de stereotoren is zo groot, eigenlijk past het helemaal niet meer in onze moderne inrichting. Hij staat naast de flatscreen tv, die zo slank is als maar mogelijk. En hoewel de stereotoren het nog prima doet, zal deze toch op een gegeven moment aan vervanging toe zijn. Daarom ben ik toch gaan kijken naar iets moderns. Iets meer van deze tijd.

bluetooth speaker touchscreen

Bluetooth speaker

Mijn aandacht ging uit naar een bluetooth speaker. Tenslotte is dit toch veel meer van deze tijd. Tegenwoordig gaat alles draadloos. Ik zocht wil iets kleiners, modern en wat binnen ons interieur past. Wat ik ideaal vind aan de speakers die ik op de site tegen kwam is dat het naast draadloze, ook draagbare speakers zijn. Iets wat mij sterk doet denken aan de gettoblasters van vroeger, Ik zie het zo voor me. Dit is wel even anders draagbaar. Het weegt in vergelijking met de jaren tachtig helemaal niks meer en is hierdoor makkelijk mee te nemen. Voor mijn kinderen is dit al heel gewoon. Ze wisten me te vertellen dat tijdens de sportdag de muziek uit draadloze speakers kwamen en dat deze heel klein waren

Mijn keuze was er een met touchscreen

Maar goed, ik ging dus op zoek. Mijn oog is gevallen op een Bluetooth speaker met Touchscreen. Daarnaast is deze 3D surround, wat de man dan weer  interessant vindt.  Ik vond het model van deze speaker erg mooi, hij is klein, valt niet meer zo op in huis. En daarbij past de kleur zwart prima in ons interieur. En dat hele touchscreen gebeuren vind ik dus weer leuk.

Er is nog veel meer informatie over te lezen, maar de reden dat ik voor de JKR NFC + Bluetooth Speaker met Touchscreen, 3D surround en subwoofer koos is omdat deze bluetooth speaker:

 • Draadloos is
 • Uitstekende geluidskwaliteit heeft
 • Een mooi en compact design heeft
 • accuduur heeft van 6 uur
 • draadloos bereik van 10 meter
 • gewicht 0,66 kilogram
 • verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.
 • Fm radio heeft

En toen kwam de speaker, na een paar weken binnen. Hij voldoet helemaal aan mijn verwachting. Makkelijk in gebruik, geeft een prima geluid en connect heel makkelijk met mijn telefoon. De speaker is compact en staat prima naast de televisie, maar kan ook in de kast  of waar dan ook staan. Grappig is dat de stem die zegt ‘Bluetooth mode on’, precies zo klinkt als de ‘watch your step’  stem op Schiphol.

bluetooth speaker

Deze speaker kost €69,00. Let alleen op, er is een levertijd van 1-2 weken.

Een muziekbox

Wat trouwens ook een aanrader is voor bijvoorbeeld een dagje uit is een muziek box. Een bluetooth muziek box is een draagbare box met bluetooth die ideaal is om mee te nemen tijdens een dagje weg. Doordat deze speaker klein van formaat is kun je hem ideaal meenemen naar je werk, naar school, of een andere gelegenheid. Deze box met bluetooth heeft vaak een kubus formaat, maar is daarnaast ook beschikbaar in andere formaten.

Nieuwsgierig geworden naar bluetooth speakers? Neem dan zeker eens een kijkje op de site. Er is ontzettend veel keus in bluetooth speakers, in allerlei kleuren en maten.

Hebben jullie net als wij nog een grote stereotoren, of zijn jullie al over naar een bluetooth speaker?

Foto’s lodiblogt

Voor dit artikel heb ik een product mogen ontvangen om te reviewen/ Disclaimer

20 thoughts on “Een bluetooth speaker met touchscreen, handig en modern”

 1. Wauw dit is fijn! Het staat ook een stuk beter, al vraag ik me af of hij daadwerkelijk een betere kwaliteit levert dan de oude stereo toren. Ik ben zelf wel fan van het gebruik van een bluetooth speaker. Super handig.

 2. Super handig. Wij zijn ook nog niet om. Een hele oude DVD speler met radio doet hier nog steeds het werk. Zou idd wel eens vervangen mogen worden

 3. Ooh de tijd van de casettebandjes en de top 40 op de radio!! Dat deed ik dus ook!!
  Wij luisteren radio via de tv en voor cd’s heb ik een redelijk oude cd speler. En zolang die het goed doet vind ik het wel prima 😀

 4. Mooi apparaat. We hebben ons huis tegenwoordig helemaal volhangen met bluetooth speakers. Zo ontzettend fijn om in iedere ruimte muziek te kunnen luisteren.

 5. Zo handig dat het tegenwoordig allemaal zo kan, he? Ik ben van 84 en echt opgegroeid met cassettebandjes. Zelf heb ik tegenwoordig een platenspeler die ook cassettebandjes afspeelt. En een usb-poort heeft, waardoor ik mijn muziek ook vanaf stick kan afspelen. Handig…! =D

 6. Haha grappig om zo’n “oude” stereo toren te zien! Wij hebben zelfs een mini speaker van JBL die op bleutooth werkt in huis! Ideaal voor als je lekker buiten zit of op stap gaat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.