Hip en hot- moderne telefoon hoesjes en meer

hip en hot, deze telefoonhoesjes, makkelijk met sporten en wandelen

De mens wordt tegenwoordig onlosmakelijk gezien met zijn of haar telefoon. Daar waar je een paar jaar geleden verbaast keek naar mensen die alleen maar met hun mobiel bezig waren, zie ik nu niet anders meer. Het is niet eens meer hip en hot, welnee iedereen heeft een mobiel!

Samengesmolten met je mobiel

Je ziet niemand meer gewoon even ergens staan of zitten. Altijd komt er een mobiel uit de tas of zak. Was je voorheen nog hip met een telefoon in een leuk hoesje, is dit tegenwoordig zo gewoon. Iedereen heeft een mobiel.

Hippe dame met hip hoesje

En als we dan toch een mobiel hebben, laten we dan wel zorgen voor een goed en hip telefoon hoesje. Zo kwam terecht op de website van Smartphonehoesje.nl. Een mooie, overzichtelijke site. De hippe, vrolijke kleuren op de site vallen meteen op. Net als de grote keuze aan hokjes en maar. Je kan heel gericht zoeken op telefoon, hoesjes, stof en meer. Hierdoor kan je heel gericht zoeken naar waar je naar op zoek bent. Mocht je het nog niet weten, dan kom je hier vanzelf tot een goede keuze, want keuze is er genoeg.

Een hip iPhone 7 hoesje

Zoek je een hip hoesje?  Hier zijn er genoeg van. Denk aan de hoesjes met Qoutes. Daar zag ik ook  ‘mijn’ hoesje ‘ Het hippe design op de voorkant zorgt ervoor dat uw smartphone gegarandeerd opvalt’. Die moet ik hebben. Het hoesje is mooi, de kleur is precies zoals aangegeven op de site en de vorm is heel slank. Dat vind ik persoonlijk mooi, omdat de iPhone 7 ook heel zo mooi plat is en ik het zonde vind wanneer deze design vervalt door een lomp hoesje. In het hoesje is plek voor pasjes.

Telefoonhoedjes met quotes en leuke afbeeldingen

Op stap en dan

Vind je het fijn om je tas thuis te laten wanneer je  op stap gaat zoek dan een portemonnee hoesje uit. Deze hebben twee flappen waar pasjes ( en pasfoto’s) in kunnen. Dit is super handig en doordat de flappen sluiten door middel van een drukknop, heb je geen last van de pasjes, wanneer je telefoneert of je telefoon gebruikt.

You love it. We cover it

al je pasjes bij elkaar in een hip en hot hoesje

Voor de sporters

Naast de vele hoesjes waarmee je meteen hip en hot voor de dag komt, vind je bij deze webshop aanbiedt ook een boel leuke sport accessoires.  In een later artikel vertel ik jullie over de sport oordopjes die ik ook nog mocht testen, maar ook voor sport armbanden ben je bij hen aan het juiste adres.

Lees ook: Oordopjes voor tijdens het sporten.

Zoveel keus in merken

Veel mensen hebben een iPhone of Samsung, maar er zijn ook genoeg mensen met een Wiko of Motorola toestel, ook voor deze toestellen zijn genoeg producten te vinden.

Hou de website in de gaten

Over drie weken bestaat lodiblogt een jaar. In die week geef ik – in samenwerking met smartphonehoesjes,nl- een iPhone 7 hoesje en portemonnee hoesje weg. Wil je deze winnen? Hou dan goed de site in de gaten!

foto lodiblogt/ gratis afbeelding van StockSnap via Pixabay

 
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Leuk he! er zijn ook zoveel kleuren te vinden. Met quote of plaatjes, je eigen foto. Zoveel keus is leuk, maar ook wel eens lastig haha ik wil ze allemaal wel 🙂

  2. Ik heb op dit moment een bruin hoesje, met een print van bloemen. Ik ben er erg blij mee.

    1. leuk dat je gewoon zoveel keus en mogelijkheid heb. Zoveel dat ik soms door de bomen het bos niet meer zie 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept