CATRICE Limited Edition “NEONUDE”- een waar zomergevoel op je nagels

CATRICE Limited Edition “NEONUDE”- een waar zomergevoel op je nagels

Waar we deze zomer ook zullen zijn, we hopen maar op mooi weer. Daar horen zomerse nagels! CATRICE komt met een Limited Edition “NEONUDE”. Negen uiteenlopende nagellak kleuren. Aan ons zal het dus niet liggen, toch?

Mooi verzorgde nagels

Nagelbijten is iets wat ik te lang heb gedaan en sinds ik dit niet meer doe, heb ik het liefst hele lange nagels. Nu is dit niet altijd makkelijk met de hobby die ik heb, namelijk klimmen. Na een training ben ik ook altijd mijn nagellak kwijt, wat me niets uitmaakt, want dan kan ik weer een andere kleur nagellak op doen. Nu heb ik momenteel nog erg veel herfst kleuren dus ik ben erg blij met de Limited Edition van CATRICE die zomerse kleuren laat zien.

Boldness meets sophistication

Felle neonkleuren gecombineerd met delicate nudes. Bij CATRICE Limited Edition “NEONUDE” krijg je een zomergevoel op je nagels of we nu op vakantie kunnen of de zomer maanden toch thuis in de tuin door zullen brengen. Met negen uiteenlopende nagellak kleuren zie jij er top uit! De keuze is weer groot, van stralende tinten zoals neonkoraal en fuchsia tot delicaat rosé-goud en glinsterend wit.

Subtiele kleuren

De negen nagellakken zijn er in praktische miniverpakking en inspireren tot verschillende nagelstijlen! Voor liefhebbers van subtiel bevat de collectie vijf delicate, deels glinsterende nagellakken in subtiele nude- of rosé tinten. Voor een verzorgde, fris gemanicuurde look. Hieronder twee van deze kleuren voor jouw nagels, namelijk Tender Rosegold en Illuminating White

Meer opvallende kleuren

Voor fans van de meer opvallende stijlen zijn er vier gedurfde neonkleuren voor een gegarandeerde blikvanger. Neonnagels kunnen bijvoorbeeld een trendy accent toevoegen aan een low-key stijl in subtiele kleuren of zomers wit. En ze zien er ook geweldig uit bij een gebruinde huid. Voor welke kleur je ook gaat, de lakken hebben allemaal een perfecte, glanzende gelfinish en blijven tot zeven dagen zitten zonder een topcoat. Hieronder drie kleuren:

Adviesprijs €1,99

Een minicollectie voor en jou en mij

De minicollectie met haar trendy kleurselectie voor jouw nagels zal vanaf eind augustus t/m eind oktober in de CATRICE beautyschappen verschijnen. De Limited Edition combineert elegantie met expressiviteit en dankzij de verschillende effecten maken de nagellakken met een glanzende gelfinish elke look perfect af. CATRICE NEONUDE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat of bol

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    ik had ze al ergens voorbij zien komen maar ik ben wel heel benieuwd 😀 dat word weer shoppen !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept