Train voor ronde billen- want wie wil dat nu niet

ronde billen kan je trainen

Gaan we het vandaag over billen hebben? Jawel en over ronde billen nog wel.  Want als je deze niet van nature mee hebt gekregen, dan kan je hier iets aan doen. Maar hoe trainen we onze billen tot van die mooie ronde billen? Ik geef je mijn tips mee.

Stap voor stap

Wanneer je niet gezegend bent met ronde billen, je deze niet in de genen mee hebt gekregen van je ouders, dan kan je hier zelf iets aan doen. Oké dit betekent wel dat je aan de bak moet, want mooie ronde billen krijgen we niet zo maar. Maar door meer met fitness en sporten bezig te zijn, kan het zeker lukken. Zo kan je Challenges volgen online, denk aan een Squad challenge waarbij je elke dag het aantal squad met 5 vermeerder.

Bikini Body guide

Naast challenges zijn er natuurlijk genoeg oefeningen die je kan doen, zaak is het vaak om vol te houden. Want al wil je graag, blijf maar eens gemotiveerd om te trainen. Een tip voor mooie ronde billen is de Bikini Body Guide (BBG) van Kayla Itsines een heel mooi, maar heel zwaar sport programma om thuis te volgen. 24 weken oefeningen die je via een pdf bestand  Al eerder schreef ik in  ‘van luie huisvrouw tot bikini body’ hierover.  Laat je zeker inspireren!

Lees ook: Alles over de Bikini Body Guide.

Bootcamp

Ook Bootcamp is een hee goede manier om ronde billen te trainen. De oefeningen zijn een beetje gelijk aan BBG, maar door de trainer, zal je toch meer gemotiveerd worden om bezig te zijn.

Lees ook: Wat is bootcamp nu precies en is het iets voor jou?

En dus die ronde billen

Met al deze oefeningen en trainen moet het met de ronde billen zeker lukken.  Doe je mee? Hier alvast een motiverend filmpje waarin deze sportieve dame goed uit legt hoe je de squad goed uit kan voeren!

En wil je nu ook thuis gaan sporten: Kijk hier voor artikelen die je kan gebruiken

Lees ook: Van luie huisvrouw tot bikini body, het kan echt!

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

5 reacties

 1. Wat fijn dat je er zoveel plezier in heb Lodi! Ik vind het teveel gedoe om me druk te maken over mijn billen ben ik bang. Maar ik ben wat dat betreft een beetje laks.

  1. haha, je hebt gelijk hoor! Maar ik ben er wel blij mee ( en dat op mijn 42ste) 🙂

   1. Ik vind het knap van je!

 2. zegt:

  Hahaha! Wat leuk voor je dat je nu eindelijk de billen hebt die je graag wenste. En wat kun je daar een leuke blog over schrijven, wie had dat gedacht! Tja, en ik? Ik squad met twee kleintjes de hele dag een beetje door het huis, genoeg sport voor mij!

  1. Ja met twee kleintjes in huis beweeg je meer dan genoeg! Dat is nog eens sporten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept