ronde billen
Gezondheid Lifestyle

Met deze oefeningen train je voor ronde billen

Gaan we het vandaag over billen hebben. Jawel over ronde billen nog wel. Ik weet het, ik ben 42, moet ik me daar dan nog druk over maken? Nee eigenlijk niet, maar sinds ik meer sport en mijn billen echt ronder worden, begin ik toch steeds blijer met mijn billen te worden. Ik heb altijd van die platte billen gehad, maar sinds ik nu toch al ruim ander half jaar fanatieker met sporten bezig ben zie ik in mijn broeken en rokken dat ik ‘meer bil’ begin te krijgen en daar ben ik toch wel blij mee. Hoe ik dit voor elkaar heb gekregen deel ik graag hier met jullie, want als ik het kan kunnen jullie het ook! 

Stap voor stap

Wanneer je niet gezegend bent met ronde billen, zoals ik, dan kan je hier zelf iets aan doen. Eerlijk is eerlijk, Fajah Lourens ronde billen krijg ik nooit, daar kan ik niet tegen op trainen, maar dat zit ook niet in mijn genen.Wat dat ben ik qua genen een beetje achter gesteld met mijn billen. Maar goed een jaar of wat geleden besloot ik om eens meer met fitness en sporten bezig te zijn. Ik ben geen fitness type en begon eigenlijk eerst met challanges via internet. Challanges die je overal online kan vinden. Zo begon ik bijvoorbeeld met een Squad challange waarbij ik elke dag het aantal sqauds met 5 vermeerderde, Aan het eind vaan de maand zat je op een groot aantal squads.

Bikini Body guide

Toen ik een aantal challanges had afgesloten kwam ik terecht bij de Bikini Body Guide (BBG)van Kayla Itsines. 24 weken oefeningen die ik via een pdf bestand gewoon thuis kon doen. In mijn blog ‘ van luie huisvrouw tot bikini body’ lees je wat deze gids betekend . Deze BBG oefeningen volg ik nu geruime tijd en is super. Alleen miste ik af en toe een beetje motivatie. Ik doe dit thuis en daar is niemand die tegen mij zegt, “doorgaan”, “nog 2”, “kom op”. Ik merkte dat mijn motivatie af nam en ik de programma’s niet meer afmaakte..

Bootcamp

En toen las ik een oproep op Facebook voor een Bootcamp hier bij ons in het dorp. Sinds September ben ik hier mee bezig. Elke week een uur. Ik vind dit zo leuk. De oefeningen zijn me aardig bekend (ook door BBG), maar ik train hier bijvoorbeeld ook met een  kettlebell. Doordat de trainer motiveert en stimuleert ben ik veel actiever dan thuis. Kom maar op met die ronde billen, zou je denken!

ronde billen

En dus die ronde billen

Van al deze oefeningen en trainen zijn mijn billen dus duidelijk ronder geworden. Yees! Ik ben er blij mee. En ga zeker door, want dit motiveert ontzettend. Wil jij nu ook rondere (stevigere billen) bekijk deze oefeningen dan eens. ‘-s werelds beste 10 bilspieroefeningen-.. Je hoeft er niet voor naar de sportschool, maar kan het gewoon thuis doen.

Dus doe je mee? Hier alvast een motiverend filmpje waarin deze sportieve dame goed uit legt hoe je de squad goed uit kan voeren!

Met deze oefeningen train je voor ronde billen #tips

foto lodiblogt/ pixabay

5 thoughts on “Met deze oefeningen train je voor ronde billen”

  1. Hahaha! Wat leuk voor je dat je nu eindelijk de billen hebt die je graag wenste. En wat kun je daar een leuke blog over schrijven, wie had dat gedacht! Tja, en ik? Ik squad met twee kleintjes de hele dag een beetje door het huis, genoeg sport voor mij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *