Bij In2chieq vind je de mooiste prinsessenjurken, kleding voor bruidsjonkers en meer
Fashion

In2chieq- Voor kleine prinsessen, bruidsmeisjes en jonkers

Gala jurkjes, mylittle pony tulejurk, een Elsa jurk of balletpakjes. Bij In2chieq kunnen kleine danseressen en prinsessen hun hart ophalen. Ook voor bruidsmeisjes en jonkers kan je hier terecht.

Prinsessen

Elke meisje wil toch een prinsessen jurk, want hoe leuk is dit? Bij In2chieq zullen meisjes zich echt diva’s voelen. De kleuren, de tule, ze maken van elk meisje een prinses!

Balletpakjes in alle kleuren.

De balletpakjes zijn er in verschillende kleuren en uitvoeringen. Met mouwtjes of zonder mouw. Bij de pakjes kunnen bijpassende tutu’s gekocht worden in de zelfde kleur of in een hele ander kleur. Want de tutu’s zijn in zoveel kleuren te vinden, zelfde een in de kleuren van de regenboog.

Feestjurken bij In2chieqe

De feestjurken van In2chieq zijn prachtig. Strak van boven en tule beneden. Zowel met lange als kortere rok. Op de site is onderscheid in feestjurken, gala jurken en tulejurken. De feestkleding zijn in vele kleuren, met of zonder strik, kant, lang of kort. Bij de gala jurken zie je net even wat meer tule en kant, maar in een feestjurk kan je ook prima naar een galafeest toe.Ook de bruidsmeisjes jurkjes zijn te schattig!

Tulejurken

De Tule jurken van In2chieq zijn de droom van vele meisjes. Want wie wilt er niet in een Elsa Jurk lopen? Of in een Mylittlepony tule jurk? Ze zien er zo mooi uit. De keuze in maten is niet meer zo groot. Van vele jurkjes zijn er nog maar een of twee maten beschikbaar. Maar op de home page van de website zie ik staan dat de voorraad uitgebreid gaat worden dus heb jij een kleine prinses in huis, dan zou ik deze site zeker in de gaten blijven houden.

in2chieq heeft tule jurkjes, Elsa jurken en My little pony

In2chieq gaat internationaal

Grappig is, dat ik op de site van In2chieq op het laatste bij diversen internationaal zag staan, hier kan je super lieve Chinese jurkjes vinden in verschillende kleuren.

In2chieq is niet alleen een webwinkel, De winkel van In2chieq is in Leeuwarden , woon of ben je in de buurt dan zou ik zeker eens een kijkje nemen in deze kleurige, prinsessen winkel.

Lees ook: In vier stappen van een jurk een rok maken.

foto beeldbank/ gratis afbeelding van fredy martinez enamorado via Pixabay

10 thoughts on “In2chieq- Voor kleine prinsessen, bruidsmeisjes en jonkers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.