zomerjassen kopen, wat is dit toch altijd ontzettend lastig.
Fashion Lifestyle

Waar vind je leuke zomerjassen?

Waar vind je leuke zomerjassen? Ik vind het kopen van zomerjassen altijd lastig. Waarom? Misschien omdat ik er meerdere jaren mee wil doen. Deze keer liep ik vooral tegen een beperkte keuze aan in de winkels. En dan vooral voor de nieuwe zomerjassen voor de kinderen.

Te oud hiervoor

Jaren geleden had ik verschillende spijkerjacks, maar heb die op een gegeven moment weg gedaan. Ik vond mezelf hier te oud voor. Dit is puur mijn gevoel, want ik vind een spijkerjas bij anderen ( ook ouderen) prima staan. Maar toen liep ik in de winkel en zag een outfit op een paspop. Een jurk met een spijkerjas erbij. Nou moesten we allemaal nieuwe zomerjassen hebben, maar ik had nooit gedacht weer bij een spijkerjack uit te komen. Toch, ik paste de jurk en het spijkerjack en dacht;’ die moet ik hebben’. En was dus voor mezelf zo klaar met zoeken.

zomerjassen

Twijfelen over zomerjassen

Ik twijfel dus best vaak over de aankoop van zomerjassen en dan vooral, hoe lang en hoe vaak gebruik je ze? In Nederland is het vaak te koud voor een zomerjas of het is weer te warm dat je geen jas nodig hebt. Toch draag ik zelf wel vaak een jas. Vooral op de fiets is het wel even lekker om nog een jas te dragen. Bij de jongens denk ik echter wel eens, zal ik er een kopen? Ze kunnen net zo goed een vest aan trekken. Toch staat het wel netjes, een jas. Zij hadden beide weer nieuwe zomerjassen nodig. De jassen die ze vorig jaar droegen waren eigenlijk toen al te klein. Samen keken we in de winkels, toen ik een dagje in Hoorn was, maar ik kon hier niet slagen. De keuze was zeer beperkt en er waren maar weinig maten aanwezig. Ik ben toen online gaan kijken en vond twee leuke zomerjassen van Cars Jeans.

Mannen jassen

Nou moeten niet alleen wij aan de nieuwe zomerjassen ook de man is toe aan een nieuwe jas. Hij kan voor een nieuwe jas terecht bij Only jassen mode. Hier vind je de mooiste en modernste jassen. Daar waar ik zelf nog wel eens denk, ik kan een vestje aan, loopt de man altijd in een zomerjas. Dit is ook wel zo netjes wanneer hij naar zijn werk gaat. Tenslotte mogen mannen ook gerust een moderne en stijlvol jas hebben, die perfect bij hun kleding stijl past. Een klassieke heren jas kan de stijl van de man helemaal volledig maken.

Ben jij al geslaagd voor zomerjassen of heb jij die van vorig jaar nog?

foto’s lodiblogt/ disclaimer

18 thoughts on “Waar vind je leuke zomerjassen?”

  1. Ik heb al jaren geen zomerjas meer. Kopen vond ik inderdaad een drama, want er is niet heel veel te vinden en wát er is, is duur. En dat voor iets wat je bijna niet gebruikt. Ik merkte dat ik mijn zomerjas hooguit twee keer aan had in een zomer. Verder deed ik het met vesten, jasjes, enz. Of natuurlijk gewoon zonder. Ik denk dat ik mijn laatste zomerjas zes jaar geleden kocht. Hij hangt er nog, maar dragen zal ik ‘m niet meer. Gelijk maar in de kledingcontainer doen dan, straks. Opgeruimd staat netjes!

  2. Ik heb het ook gehad met mijn zoontje, onmogelijk om in de stad een leuke tussenjas te vinden. Hij is opeens erg gegroeid en past niets meer maar de keuze is zo beperkt. Ik ben dus ook online gaan zoeken en kopen voor hem.

    1. Haha ik lees mijn reactie na en zie dat het net lijkt of ik ‘het gehad heb’ met mijn zoontje haha – dat nooit. Ik bedoelde ik heb hetzelfde gehad als jij toen ik zoch naar een jas voor mijn zoontje 😉

  3. Goede blog. Ik heb alrijd problemen met een jas. Het gekke in de zomer is dat ik nooit leuke jasjes vindt. Ik heb het opgelost met een zwarte lange dunne blouse.

  4. Ik heb vorig jaar een mooi rood leren jasje gekocht. Deze gebruik ik als zomerjas, of tussenjas met een vestje eronder. Maar hier in nl is het al vaak te warm voor een zomerjasje vind ik.

  5. Leuk! Ik ben al geslaagd… bij de kik! Een lange jas met een soort taille in de kleur oud roze! Dacht een keer wat anders dan blauw of zwart wat ik altijd draag haha

  6. Ik heb eigenlijk al jaren dezelfde zomerjassen en ja daar zitten er 2 spijkerjacks bij! Dit jaar ga ik op zoek naar een dun leren jackje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.