Tip! De kids/teen collectie van Jeans Centre, daar slaag je zeker.

collectie kids/teen jeans centre

Lang heb ik me uit kunnen leven en mocht ik de kleding van de jongens kopen, maar dat is nu wel een beetje over. Tegenwoordig bepalen ze zelf wat ze dragen en waar we hun kleding kopen. Ze willen graag stoere kleding en sinds een tijdje hebben we een gezamenlijke winkel waar we allemaal slagen. Zowel voor spijkerbroeken en shirts voor de jongens als rokken en broeken voor mezelf. Bij Jeans Centre komen we elke keer tot mooie aankopen en nu is het zeker het kijken waard, want de  kids/teen collectie is er momenteel weer. Met hele stoere broeken, shirts, New arrivals en kortingen. 

Kleine kinderen worden groot

Begrijp me niet verkeerd, ik vind het hartstikke leuk dat de jongens groter worden en steeds meer zelf kunnen en doen. Makkelijk is het ook eigenlijk wel. Vorige week was ik geveld door de griep en wat vond ik het makkelijk dat ze zelf van en naar school liepen, elkaar even hielpen met brood smeren en ik dus gewoon in mijn bed kon blijven liggen. Toch vind ik het ook nog steeds heerlijk wanneer ze ’s avonds op schoot kruipen en willen knuffelen, want dan blijken het toch ineens nog kleine mannetjes te zijn.

Slim fit spijkerbroeken

Maar goed, ze beginnen dus echt wel hun eigen smaak en ideeën te ontwikkelen. Ze weten wat ze willen en wat ze fijn vinden qua kleding. De oudste is dol op hoodies terwijl de jongste graag shirts draagt. Ook qua spijkerbroeken hebben ze hun favoriet. Vorig jaar kwam ik voor het eerst bij Jeans Centre. Ik was toen in Hoofddorp in het winkelcentrum en kocht hier voor het eerst spijkerbroeken die echt goed paste. De jongens hebben lange benen en smalle tailles. Veel broeken zijn vaak veel te wijd om hun middel, maar ook rond hun billen en benen. Hierdoor hangen broeken vaak een beetje om hun heen. De Slim Fit jeans van Garcia, passen perfect. In de taille moet ik de broek nog wat aantrekken. Bij de benen zitten ze perfect.  En ook om de billen zit deze broek erg mooi qua pasvorm.

collectie

Kids/teen collectie

Sinds ik een keer broeken kocht in deze winkel, koop ik ze nergens anders meer. Nu ik weet welke ze nodig hebben, koop ik ze tegenwoordig heel gemakkelijk online. Omdat er op de site precies aangegeven staat welke pas vorm ze hebben, weet ik ook welke de jongens goed staan. De jongens zijn vooral heel erg blij om de stoere broeken die ze hier hebben. Ook truien, shirts en hoodies koop ik eigenlijk alleen nog maar bij Jeans Centre.

Bij Jeans Centre hebben ze verschillende merken. Eigen merken als Garcia, Pilot, Chief, Image, Rockford Mills en Tripper, maar ook externe merken  als Wrangler, LTB, Cars of Petrol. Zelf vind ik de shirts van Garcia de jongens erg goed staan. Aangezien de snit ook hier weer mooi slank van is. De jongens zijn het daar in gelukkig altijd met me eens en vinden het dan ook prima om samen met mij naar de nieuwe kids/teen collectie te kijken om samen hun lente/ zomer garderobe weer uit te zoeken.

collectie

Veel kortingen bij Jeans Centre

Het grote voordeel bij Jeans Centre is dat ze vaak kortingen hebben op de collectie. Wanneer je je aanmeld voor hun nieuwsbrief krijg je regelmatig een mail met de kortingen aangegeven. Ik zelf slaag ook heel goed bij deze winkel. Elke keer als ik in de winkel ben, word ik een beetje hebberig en kom altijd weer met een gevulde tas naar buiten.

Hebben jouw kinderen (of jij) ook zo een ‘favoriete winkel’, waar je altijd slaagt?

#foto’s lodiblogt

#voor dit artikel mocht ik producten ontvangen/ Disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

23 reacties

 1. zegt:

  Mijn oudste dochter gaat steeds meer spijkerbroeken dragen ipv jurkjes en houdt ook wel van wat uitgesproken kleding. We zijn zo al een paar keer goed geslaagd bij de Zara met een fluffy gele jas en recent ook een fluffy rood vest

 2. Krystle/Batboy zegt:

  Ik mag het nog lekker voor hun uitzoeken. Ga meestal ook voor een slim fit staat zo gaaf!

 3. Wat een leuke collectie! Ik slaag sowieso bijna altijd bij H&M 😀

 4. zegt:

  leuke outfits! fijn dat je jouw kids zo leuk laat kleden!

 5. zegt:

  Hele leuk jeans. Jeans is altijd leuk om te hebben. love it

 6. zegt:

  Ik heb 3 jongens en zeker de oudste 2 hebben een eigen smaak
  Zo leuk om te zien hoe ze zich ontwikkelen en ook een eigen keuze willen maken.
  Gelukkig zijn ze nu nog makkelijk en kan ik het gewoon voor ze meenemen.

 7. zegt:

  Stoer hoor! Ik moet moeite doen om mijn dochter in een spijkerbroek te krijgen. Ze wilt momenteel alleen maar jurkjes aan, hihi.

 8. zegt:

  Voor dochterlief heb ik eigenlijk nooit iets mogen uitzoeken…die wist voor ze kon praten al wat ze wilde. Zoon was al bijna volwassen, voor hij zelf ging uitzoeken.Die had toch zo’n hekel aan kleren kopen…

 9. Voor mijn jongste slaag ik raar genoeg het vaakst bij Cool Cat en dan vooral de spijkerbroeken.

 10. Fijn dat je nu weet waar je terecht kunt voor de juiste broeken trouwens. Dat kan soms best heel lastig zijn als je kinderen geen standaard figuur hebben.

 11. zegt:

  Ik slaag ook altijd bij Jeanscentre.

 12. zegt:

  Wat een super stoere jeans zeg! Ik hou er wel van!

 13. Ik ben er eerlijk gezegd nog nooit geweest, maar misschien ga ik er wel een keertje kijken.
  Ik shop veel bij tweedehandszaken, maar bij coolcat of C&A kan ik vaak ook slagen.

 14. zegt:

  Ik vind het altijd leuk als kids er tof uitzien. Dat lukt jullie prima zo te zien!

 15. zegt:

  Mijn moeder haalde ook altijd jeans voor mijn broertje bij de jeans centre. Ze hebben erg goede kleding die lang mooi blijft

 16. leuk… mijn favo-winkels zijn….. festivals….
  Echt waar…. alternatief, hippie, bohemian, noem het hoe je wil
  En Desigual/paprika, die ook

 17. zegt:

  Nou, we hebben geen kinderen maar mijn vriend koopt bij Jeans Centre ook altijd zijn spijkerbroeken en dat bevalt hem prima.

 18. zegt:

  Wij gaan altijd naar h&m, ik word heel blij van de treggings daar

 19. Eva zegt:

  Leuke jeans! Daar zijn mijn jongens ook echt dol op!

  xxx, Eva
  http://www.dark-rebel.com

 20. zegt:

  Ze zien er erg leuk uit en het verschil in ‘wash’ lijkt me ook tof om mee af te wisselen

 21. Ik draag niet graag jeansbroeken, dat zit zo slecht en je hebt weinig beweegruimte. Geef mij maar een jegging.

 22. zegt:

  Ik kom er echt nooit! Wel goed om te weten voor als Moos wat groter is.

  1. zegt:

   Ze hebben echt hele leuke spullen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept