smulfruit Disney emoji's
Eten en drinken Gezin

Spaar met Smulfruit voor super leuke Disney emoji’s

Genoeg kinderen eten te weinig fruit. Bij Fruitmasters hebben ze daarom een hele leuke actie bedacht. Een actie met smulfruit, stickers en Disney emoji’s. Hiermee willen kinderen altijd fruit mee naar school!

Smulfruit

Terwijl mijn kinderen elke dag aan hun twee stuks fruit komen, blijkt uit onderzoek dat kinderen tussen de 4-12 jaar nog steeds onvoldoende fruit eten. Ik kan het me bijna niet voorstellen. Juist omdat ze hier in huis zo gek zijn op fruit. Maar ik zie het ook bij vriendjes, die hier komen spelen en wanneer ik dan vraag of ze een appel of peer willen, hier negatief op reageren. Zoveel kinderen krijgen nog steeds niet hun twee stuks fruit per dag binnen, maar hoe kan je dit nou veranderen?

Vrolijke verpakkingen

Waarom zijn koekjes en snoepjes altijd zo populair bij kinderen? Omdat de verpakking vrolijk is met hun helden op de verpakking. Bij Fruitmasters zien ze kinderen graag meer fruit eten, maar hoe bereik je kinderen het best? Met de Magie van Disney! Wat bij koek en snoep werkt, zou toch ook met fruit moeten lukken. Om deze reden is Fruitmasters, vanaf 1 januari 2018 in samenwerking met Disney, gestart met een Disney-Emoji- spaaractie. En vrolijke kleurrijke verpakkingen voor fruit met afbeeldingen van Cars of Mickey Mouse. In elke zak fruit zit een sticker van onder andere Diney’s Frozen, Disney-Pixar’s Toy story, Monsters & Co en finding nemo.

smulfruit

Gratis stickerboek en spaaractie

Bij de aankoop van appels, peren of blauwe bessen van Smulfruit, ontvangen kinderen een kaart met een sticker.Op de site van Smulfruit kun je gratis een stickerboek bestellen waarin je de zestig verschillende stickers kan plakken. Op elk kaartje staat een spaarcode, voor vrolijke Disneiy-Emoji bagclips. Voor vier codes heb je al zo een lieve, leuke Emoji in huis. Er is keus uit 25 verschillend Dsney Emoji’s die je kan sparen.

smulfruit

Voor een ieder die liefde heeft voor Disney en Fruit.

Op de site van Smulfruit vind je waar je deze zakken smulfruit kan kopen. Je betaald voor 1.5 kg appels bij de Deen €3,25. Hier hebben de jongens geen extra aanmoediging nodig om fruit te eten. Toch doen de vrolijke zakken, lekkere fruit en stickerboek natuurlijk ook hier in huis heel goed. Net als de Disney Emoji Bagclips

Lusten jouw kinderen graag fruit?

Ook lekker is deze peer, die niet lekt, makkelijk voor onderweg!

foto’s lodiblogt/ Disclaimer

31 thoughts on “Spaar met Smulfruit voor super leuke Disney emoji’s”

  1. Wat een goed initiatief! Mila eet iedere dag fruit. In de ochtend in haar yoghurt met muesli een halve kiwi en halve banaan, vaak met nog wat andere fruitjes zoals aardbeien, bessen, frambozen of druiven. Als tussendoortje op school krijgt ze – naast een broodje – ook fruit mee. Na school eet ze meestal een appeltje. En sinds kort hebben ze op school ook schoolfruit. heel leuk, omdat de kinderen zo heel veel soorten fruit leren kennen.
    Ik denk dat deze actie, zoals je die beschrijft ook echt wel bij zal dragen aan het eten van meer fruit..Leuk en positief!

  2. Dat is inderdaad wel heel erg leuk zeg. Of het bij mijn meisje zou werken weet ik niet. Ze eet alleen graag druifjes, banaan en aardbeien. Verder eet ze heel slecht. Waarschijnlijk zou ze willen dat ik het fruit eet, en zij de emojis krijg.

  3. Wat goed dat ze eindelijk ook de gezonde producten op deze manier leuk maken. Ik heb nog geen kinderen (wel zwanger), maar irriteer me aan al die ongezonde troep die veel te onweerstaanbaar wordt gemaakt voor kinderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.