Tussendoortjes

Migo, the Friendly pear. Een peer die je eet zonder te knoeien.

Echte fruit liefhebbers heb ik hier in huis. In de ochtend beginnen we met banaan in de Cereal. Ze krijgen een appel mee naar school en thuis eten we vaak nog een peer. Heerlijk. Het liefste zouden ze ook een zoete sappige peer mee naar school willen, maar dat wordt altijd zo een geknoei, daar begin ik maar niet aan. Tot ik laats bericht kreeg over Migo. De peer die niet knoeit. Of het daadwerkelijk zo is, probeerde wij natuurlijk uit.

Een peer die minder knoeit, dat kan.

Want waarom knoei je toch altijd zo met peren? Het is bijna onmogelijk om deze zonder spetters en vieze handen op te eten. Hoe gaaf is het dan dat ze bij Fruitmasters jarenlang onderzoek hebben gevoerd. Zo hebben zij echte perenliefhebbers gevraagd naar wat zij willen en luisterden zij zelfs naar perenhaters. Waarom eten ze ze niet? De reactie was duidelijk: “We willen heel graag een peer eten, maar dan wel een die minder knoeit, langer houdbaar is, een langere constante kwaliteit heeft en natuurlijk sappig is!” Tadaa: zie hier Migo.

The friendly pear

Migo wordt gepositioneerd als ’the friendly pear’, je kan hem altijd overal tussendoor eten. De smaak is de smaak van peer, hier is niets aan veranderd. Hij is zoet, fris en sappig. De Migo peer onderscheid zich door:

  • de gladde schil
  • mooie vorm
  • juiste vruchtgrootte
  • goede hardheid
  • goede bewaarbaarheid.

De smaak van de peren

Natuurlijk wilde wij de peren graag uitproberen. Ze werden vergezeld door een rode neus. Dit heeft een reden. November is de ‘Migo Happy maand’. Onder het motto ‘Let’s smile together’ sponsort Migo gedurende deze maand CliniClowns, die hun 25ste verjaardag vieren. Als je in november een tray Migo peren koopt, gaat 50 cent naar CliniClowns. Zo draag je samen met Migo bij aan het bezorgen van een onbetaalbare glimlach bij een ziek kind. Maar goed, hoe smaakte ze en knoeide ze echt niet. De peren voelen stevig aan en waneer je ze open snijd knoeien ze echt niet. Toch zijn ze lekker sappig en zoet van smaak. Ideaal om mee te nemen naar school of op stap. Hier thuis is het bewijs geleverd en de peer viel in de smaak bij iedereen.

Natuurlijk kan je denken ‘waar maak je je druk om?’. Maar als de keuze er toch is, is dit wel een hele fijne peer!

Meer info over Migo vind je op http://nl.migopear.com. Op de site vind je ook een lijst je deze Migo peren kan proeven uit de Migo-truck.

Meer weten over CliniClowns? Kijk op www.cliniclowns.nl

Migo is te koop bij: Albert Heijn, Jumbo, Coop, Jan Linders, Emté, Hoogvliet en Spar.

Lees ook: Recept van Appelbrood- lekker en gezond.

Lees ook: ClinicClowns introduceren Wonder water.

29 thoughts on “Migo, the Friendly pear. Een peer die je eet zonder te knoeien.”

  1. Wat een uitvinding weer. Ik weet niet of ik daarvoor zou kiezen. Het is toch weer wat duurder. Dat een deel van de opbrengst naar Cliniclowns gaat, vind ik dan wel weer een hele goede reden om wèl deze peren te kopen. Ik geef mijn dochtertje overigens of snoeptomaatjes (door de helft gesneden), druiven, komkommer of appel mee naar school. Peer eten we niet zo heel regelmatig en als we het wel eten, eten we het ’s middags na school (altijd een extra fruitmoment op de dag).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.