HEKS’NKAAS® Vegan- lekker voor bij de borrel

HEKS’NKAAS® Vegan - Misschien nog wel lekkerder dan het origineel

Eet jij graag vegan? Dan heb ik goed nieuws want na een tijd van proeven en experimenteren komt HEKS’NKAAS® met HEKS’NKAAS® Vegan. Net zo lekker als de originele, maar dan zonder dierlijke ingrediënten. Heerlijk voor bij de borrel met Dippers, Bugles of groentesticks

HEKS’NKAAS® Vegan smeerdip

Ze namen de tijd om de vegan variant helemaal te perfectioneren. Met resultaat want deze smeerdip is zo lekker, daar hoef je echt geen veganist voor te zijn. Deze HEKS’NKAAS® Vegan is net zo als z’n naamgenoot, heerlijk romig en barstensvol verse ingrediënten zoals prei, peterselie en knoflook. En natuurlijk voorzien van dat ene cruciale ingrediënt: een tikje magie. It’s in the name!

Meteen een nieuwe verslaving

Met HEKS’NKAAS® Vegan weet je zeker dat iederéén mee kan dippen (handig bij het inkopen doen). Want heb je hartige trek? Dan is het altijd goed om smeerdip binnen handbereik te hebben tijdens een ontspannen avondje op de bank. Natuurlijk te dippen mét groentesticks, dipstokjes of chips… de lekkerste combinatie ooit.

Hoe het allemaal begon

Het begon allemaal bij een groenteboer in Twente die – op raadselachtige wijze – een romige dip met verse groenten bedacht. Dat liep aardig uit de hand. HEKS’NKAAS® was al snel razend populair en dat smaakte naar meer! Inmiddels komen er uit de keuken van HEKS’NKAAS® heel veel onweerstaanbare, eigenzinnige producten. Ze bedenken steeds weer nieuwe manieren om vele momenten specialer én lekkerder te maken. Want een verrassende smaak verveelt nooit. Daar blijf je van genieten!

Proef jij het verschil?

Van HEKS’NKAAS® kregen wij smeerdip om te proberen, de Vegan en het origineel. Wij kregen ook de vraag: Proef jij het verschil. Natuurlijk zijn wij uitgebreid gaan testen en dat was zeker geen straf. En proefden wij verschil? Toch wel een beetje. We proefden eerst de Vegan variant en vonden deze wat steviger van structuur met een nog vollere smaak dan het origineel. Waarbij we de originele variant weer iets frisser en romiger vonden. Beide smeerdip zijn heerlijk en perfect te combineren met Dippers, Bugles of groentesticks en dus allebei uitgeroepen tot winnaar!

HEKS’NKAAS® Vegan - Misschien nog wel lekkerder dan het origineel

VEGAN HEKS’NKAAS®

Deze vegan HEKS’NKAAS® is wat mij betreft een aanrader. De ingrediënten die in deze HEKS’NKAAS® zit zijn: Plantaardige oliën (koolzaad, kokos), water, 11% verse prei, suiker, 3% verse peterselie, azijn, 1% knoflook, zout, gemodificeerd zetmeel, zetmeel, specerijen (MOSTERD), verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, xanthaangom), conserveermiddel (kaliumsorbaat), aardappeleiwit, voedingszuren (citroenzuur, melkzuur), natuurlijk aroma, kleurstof (carotenen), zoetstoffen (sacharinen, sucralose).

Lekker voor bij de borrel

HEKS’NKAAS® is heerlijk voor bij de borrel als dip bij de bugles of met groentesticks, maar je kan het met veel meer combineren. Op de site van HEKS’NKAAS® vind je heel veel lekkere recepten, denk bijvoorbeeld aan wraptaart met carpaccio en HEKS’NKAAS® of blaadje kip met HEKS’NKAAS® pesto oude kaas. Wat mij betreft is de HEKS’NKAAS® Vegan een blijvertje. Heb jij hem al geproefd? En proefde jij verschil?

HEKS’NKAAS® Vegan - Misschien nog wel lekkerder dan het origineel

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept