HEKS’NKAAS® in een tube- makkelijk en lekker

HEKS’NKAAS® in een tube-lekker met borrelhapjes

HEKS’NKAAS® is heerlijk, op brood, bij de borrel, op snack groente. Nieuw is HEKS’NKAAS® in een tube, waardoor deze nog veel makkelijker te gebruiken is. Vandaag deel ik een aantal smakelijke tips waarbij je deze roomkaas kan gebruiken.

HEKS’NKAAS® in een tube

Heerlijk vind ik HEKS’NKAAS®. Ik eet vaker Heks’n®kwarkspread op brood of Heks’n®roomtwist op een stokbroodje, maar nu komen ze met iets nieuws: HEKS’NKAAS® in een tube. Super makkelijk in gebruik en super smakelijk.

Lekker bij de borrel

Door de periode waar we in zitten hebben wij op zondag middag vaker zin in een wijntje met een lekker hapje. Vaak spelen we dan een bordspel en zetten dan een borrelplankje op tafel. De jongens maak ik blij met chips, maar voor ons vind ik het wel leuk om een beetje uit te pakken en hoe leuk is het om dan af en toe eens iets nieuw te mogen proberen, zoals deze HEKS’NKAAS® in een tube.

Een tube in de koelkast

Het voordeel van HEKS’NKAAS® in een tube is dat het makkelijk in gebruik is, je hebt nooit te veel omdat het gedoseerd uit de tube komt en het hierdoor makkelijk is om mee te vullen. Je kan de tube ook heel goed leeg maken. Zet hem op zijn kop in de koelkast en je zal zien hoeveel er nog uitkomt. Ook wanner jij denkt dat hij bijna op is. De smaak van de HEKS’NKAAS® in deze tube is de bekende smaak van roomkaas en verse kruiden.

Lekker met chips

Deze tube HEKS’NKAAS® is gemaakt voor bugels. Dat kan niet anders. Het smaakt heerlijk fris met een klein toefje van deze kaas. Door die pittige smaak, geeft het de chips net even iets extra’s.

HEKS’NKAAS® in een tube-lekker met borrelhapjes

Maar deze HEKS’NKAAS® in een tube kan bij vele andere borrelhapjes

Nu kan deze HEKS’NKAAS® in een tube met nog veel meer andere borrelhapjes gecombineerd worden, denk aan:

  • Wraps met HEKS’NKAAS®, ham en komkommer, of wat dacht je van zalm!
  • Heerlijk op een stukje komkommer of cherrytomaatje
  • Als vulling in soesjes
  • Lekker in een rolletje ham
  • Op een eitje
HEKS’NKAAS® in een tube-lekker met borrelhapjes

Maar HEKS’NKAAS® in een tube kan ook voor de lunch

Ik eet vaak koolhydraatbeperkt en vooral met de lunch vind ik het lekker om veel groentes te eten, zoals een salade met sla, tomaat, komkommer, ontbijtspek en……HEKS’NKAAS®. Normaal maak ik een sausje of pak de honing mosterd dressing, maar met HEKS’NKAAS® in een tune bleek deze combinatie ook erg lekker te zijn.

Genoeg keuze

Er is dus meer dan genoeg keuze om lekkere borrelhapjes te maken met HEKS’NKAAS® in een tube. Laat je verrassen en proef deze roomkaas met een beetje magie. En heb je nu nog meer lekkere tips, laat deze zeker even weten in een reactie hieronder. Op de site van HEKS’NKAAS® vind je nog meer lekkere recepten . Of neem eens een kijkje op mijn Pinterest bord waar ik veel recepten bewaar.

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept