Print & Play: gratis demoversies van bordspellen downloaden

Print & Play: Gratis uitbreiding voor bordspelletjes en partygames

Hoe leuk is het om samen met je gezin bordspellen te spelen. Maar op een gegeven moment wil je wel eens iets nieuws. Om nu naar een winkel te gaan om je te laten informeren over een spel, gaat lastig. Daar heeft Asmodee iets op bedacht: Print & Play. Gratis demoversies van bordspellen downloaden. Hoe, dat lees je hier.

Bordspelletjes en partygames

Sinds de lockdown spelen we massaal bordspelletjes en partygames. Nu is het zo, dat je op een gegeven moment het spel zo vaak hebt gespeeld dat je wel toe bent aan een nieuw spel. Om nu naar de winkel te gaan om nieuwe bordspellen te kopen en je te laten informeren, is lastig. Asmodee komt met de oplossing. Op de site vind je leuke Print & Play versies van een aantal spellen die gratis te downloaden zijn! De spellen bieden vermaak, maar zijn ook geschikt als educatieve tool. De meest gespeelde spellen zijn: Pandemic: Hotzone, Ticket to ride, Dobble, Dixit en Unlock.

Print & Play van Asmodee

Kies op de site het spel die je graag wil spelen. Download het PDF en print het uit. Het enige wat je nodig hebt is een printer, schaar en plakband.

Print & Play: Gratis uitbreiding voor bordspelletjes en partygames

Gratis demoversie uitprinten

Naast gratis demoversies van vele verschillende spellen die je uit kan printen, vind je op Print & Play van Asmodee bijvoorbeeld ook het Ticket to Ride Blijf Thuis! spel. Ook deze kan je gratis downloaden. Echter heb je voor dit spel wel een basisspel van Ticket to Ride nodig. Dit staat duidelijk aangegeven in de print versie.

Print & Play: Gratis uitbreiding voor bordspelletjes en partygames

Ticket to Ride basisspel

Om zelf Print & Play te proberen, kregen wij het spel Ticket to Ride thuis gestuurd. Houden jullie thuis van een beetje uitdaging? Dan is dit spel echt iets voor jullie! Een bordspel waar je bij na moet denken, tactisch moet spelen, elkaar in de weg kan zitten maar ook zeker een beetje geluk moet hebben? Ticket to Ride is een super leuk spel, die – om samen spelletjes doen ook leuk te houden- niet langer dan een uur, 5 kwartier duurt. We speelden nu het basisspel maar kunnen met Pint&Play nu ook de gratis de Blijf Thuis! versie uitprinten en spelen.

Print & Play: Gratis uitbreiding voor bordspelletjes en partygames

Ticket to Ride Blijf Thuis! versie

Want op een gegeven moment heb je de bordspellen die je thuis hebt misschien wel een beetje uitgespeeld en zoeken jullie nieuwe uitdagingen. De gratis te downloaden en uit te printen versie van Ticket To Ride is Ticket to Ride Blijf Thuis! In deze Print & Play versie spelen 2-4 familieleden om route tussen kamer in het huis. De regels die op de uitgeprinte versie staan beschrijven de aanpassingen van het spelsysteem specifiek voor de deze Blijf Thuis! versie .

Gratis Print & play demoversie voor meer bordspellen

Zijn jullie thuis nou ook zo dol op het spelen van bordspellen. Kijk eens op de site, download een demoversie van een spel die jou aanspreekt en ga de uitdaging aan. Er is ontzettend veel keuze te vinden, maar er komen ook steeds nieuwe spellen bij. Hou de site dus goed in de gaten!

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept