Lasergamen: doe eens iets anders tijdens een kinderfeestje

lasergamen kinderfeestje

Kinderfeestjes, wat ga jij meestal doen? Elke keer is het weer even zoeken, wat de jarige graag wil gaan doen. Er is een grote keuze aan partijtjes en een van favorieten is lasergamen.  En dat hoeft zeker niet alleen binnen, bij Gotcha.nl kan je namelijk buiten lasergamen.

Lasergamen, maar dan buiten!

Lasergamen is natuurlijk voor bijna niemand meer onbekend. Maar meestal is dit binnen, kort en niet erg goedkoop. Een kinderfeestje wil je graag zo uniek mogelijk maken en dat kan ook met lasergamen! Hoe dan? Nou, gewoon! Om het buiten te doen! Bij *Gotcha Outdoor Lasergames* kan je met jouw kind de blits uithangen door in het bos te gaan lasergamen. En dit een heel uur voor bijna dezelfde prijs als voor binnen een kwartiertje! Hoe ouder de kinderen worden hoe moeilijker het natuurlijk wordt om iets nieuws te verzinnen, daarom is deze variatie op gewoon lasergamen het ultieme kinderfeestje voor zowel jongens als meisjes! Lekker rennen en klauteren door de bossen en aan het einde hiervan lekker een bekertje drinken en een zakje chips.

Waarom buiten lasergamen?

Naast dat buiten lasergamen natuurlijk een hele nieuwe dimensie en belevenis aan het spelletje geeft voor de kinderen, is het natuurlijk ook heerlijk even buiten zijn. De kinderen komen weer even in de natuur en kunnen zichzelf even lekker laten gaan. Wanneer je aankomt wordt je ontvangen door een begeleider die het vanaf dat moment overneemt. Ze krijgen een camouflagejas aan en worden even goed geschminkt. Daarna gaan ze voor één, anderhalf of 2 uur het bos is om te lasergamen afhankelijk van je boeking. Daarna komen ze uitgeraasd en moe het bos weer uit en kan jij ze tevreden weer meenemen naar huis. Mooi uitbesteed kinderfeest zo toch?

Veiligheid voorop

Ik kan mij voorstellen dat je je misschien afvraagt hoe het zit met de veiligheid. De kinderen gaan lasergamen in een bos, maar altijd er wordt altijd op de veiligheid gelet door de begeleiders. Ook krijgen ze van tevoren duidelijke instructies. Het spreekt voor zich dat de veiligheid en het plezier voorop staan.

Prijzen voor een kinderfeestje

In het eerste stuk vertelde ik al dat buiten lasergamen niet alleen langer duurt dan binnen lasergamen, maar het in verhouding ook een stuk goedkoper is! De prijzen van het buiten lasergamen voor een kinderfeestje zijn standaard tot en met 10 kinderen. Voor 1 uur betaal je €100, voor 1,5 uur €150 en voor 2 uur €185! Niet duur voor zo’n leuk kinderfeestje lijkt me toch?

Benieuwd geworden naar deze kinderfeestjes neem dan eens een kijkje op Gotcha.nl en kijk voor een locatie bij jou in de buurt.

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

25 reacties

 1. Het lijkt me wel wat koud in de december, maar voor de afwisseling is het goed om een naar buiten te gaan. Lasergamen past eigenlijk ook perfect buiten qua sfeer en omgeving. De prijzen vallen me inderdaad best mee.

 2. zegt:

  Hmmm. Meer iets voor jongetjes denk ik dan toch. Ik denk niet dat ik Mila hiervoor warm kan maken. Maar hé, ze is ook pas 5 jaar. Wellicht later wel!

  1. Ja echt mannen werk dit hoor! alhoewel ik denk dat meisjes het avontuur ook wel leuk vinden.

 3. zegt:

  Dat ziet er echt hartstikke vet uit! Dan moet het alleen wel mooi weer zijn, lijkt me. Ik wist niet dat dit bestond maar ik vind het echt cool bedacht want zo kunnen de kids alle energie kwijt.

  1. Klopt, een beetje mooi weer zal de feestvreugde wel verhogen.

 4. zegt:

  Wat lijkt mij leuk en nog maar een paar maanden is mijn zoon jarig maar wij hebben al nu bedenken hoe gaan wij kinderfeest doen.

  1. Haha groot gelijk!

 5. zegt:

  Wat grappig! Wil ik nog zo graag eens doen.

  1. Leuk, ik eigenlijk ook wel. maar mag van de mannen hier nooit mee doen 😉

 6. Wat een gaaf kinderfeest zeg! Ik weet zeker dat Lucas en eva dit ook erg stoer zouden vinden

  1. Lasergamen is echt helemaal te gek!

   1. Ik zie het vroeger heb ik dat zelf ook wel gedaan. Super leuk

 7. heel erg maar 100 euro is vrij normaal voor een feestje, ik schrik er elke keer weer van. Film, monkey town het si erg duur.Ik heb het de eerste jaren thuis gevierd en zou soms willen dat het nog zou kunnen.

 8. zegt:

  Wat een leuk idee voor een kiddo’s-party! Lekker buiten en lekker actief. Alleen dat op mekaar schieten… Ik weet het niet… Ben altijd zo bang dat kinderen er agressief van worden. En ben nog niet eens “officieel” moeder, kun je nagaan. Haha…

  1. Ik ben ook echt een moeder die niets moet hebben van pistooltjes enzo hoor, maar dit is voor de jongens zo een groot avontuur!

 9. Kevin zegt:

  Ja super leuk. Lasergamen vind ik geweldig. Heb dat vroeger ook gedaan met mijn kinderfeestje dan wel binnen maar was super tof

  1. Binnen lijkt me ook helemaal geweldig!

 10. Dat kllinkt goed! En alles waardoor kinderen naar buiten gaan en daar gaan bewegen vind ik positief!

  1. Dat vind ik ook. Lekker buiten, avontuur en feest!

 11. haha nou zeker weten!

 12. Heerlijk he! Avontuur en feest!

 13. Superleuk idee! Afgelopen week hebben wij via lasergamekids.nl een pakket gehuurd met 10 laserguns. De jongens vonden het helemaal geweldig en hebben de dag van hun leven gehad. Sjoerd, de jarige zei: ik heb nog nooit zo’n leuk kinderfeestje gehad. Nogmaals bedankt voor de tip.

  1. zegt:

   Wat leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept