lasergamen kinderfeestje
Verjaardagen

Lasergamen: doe eens iets anders tijdens een kinderfeestje

Kinderfeestjes, wat ga jij meestal doen? Elke keer is het weer even zoeken, wat de jarige graag wil gaan doen. Er is een grote keuze aan partijtjes en een van favorieten is lasergamen.  En dat hoeft zeker niet alleen binnen, bij Gotcha.nl kan je namelijk buiten lasergamen.

Lasergamen, maar dan buiten!

Lasergamen is natuurlijk voor bijna niemand meer onbekend. Maar meestal is dit binnen, kort en niet erg goedkoop. Een kinderfeestje wil je graag zo uniek mogelijk maken en dat kan ook met lasergamen! Hoe dan? Nou, gewoon! Om het buiten te doen! Bij *Gotcha Outdoor Lasergames* kan je met jouw kind de blits uithangen door in het bos te gaan lasergamen. En dit een heel uur voor bijna dezelfde prijs als voor binnen een kwartiertje! Hoe ouder de kinderen worden hoe moeilijker het natuurlijk wordt om iets nieuws te verzinnen, daarom is deze variatie op gewoon lasergamen het ultieme kinderfeestje voor zowel jongens als meisjes! Lekker rennen en klauteren door de bossen en aan het einde hiervan lekker een bekertje drinken en een zakje chips.

Waarom buiten lasergamen?

Naast dat buiten lasergamen natuurlijk een hele nieuwe dimensie en belevenis aan het spelletje geeft voor de kinderen, is het natuurlijk ook heerlijk even buiten zijn. De kinderen komen weer even in de natuur en kunnen zichzelf even lekker laten gaan. Wanneer je aankomt wordt je ontvangen door een begeleider die het vanaf dat moment overneemt. Ze krijgen een camouflagejas aan en worden even goed geschminkt. Daarna gaan ze voor één, anderhalf of 2 uur het bos is om te lasergamen afhankelijk van je boeking. Daarna komen ze uitgeraasd en moe het bos weer uit en kan jij ze tevreden weer meenemen naar huis. Mooi uitbesteed kinderfeest zo toch?

Veiligheid voorop

Ik kan mij voorstellen dat je je misschien afvraagt hoe het zit met de veiligheid. De kinderen gaan lasergamen in een bos, maar altijd er wordt altijd op de veiligheid gelet door de begeleiders. Ook krijgen ze van tevoren duidelijke instructies. Het spreekt voor zich dat de veiligheid en het plezier voorop staan.

Prijzen voor een kinderfeestje

In het eerste stuk vertelde ik al dat buiten lasergamen niet alleen langer duurt dan binnen lasergamen, maar het in verhouding ook een stuk goedkoper is! De prijzen van het buiten lasergamen voor een kinderfeestje zijn standaard tot en met 10 kinderen. Voor 1 uur betaal je €100, voor 1,5 uur €150 en voor 2 uur €185! Niet duur voor zo’n leuk kinderfeestje lijkt me toch?

Benieuwd geworden naar deze kinderfeestjes neem dan eens een kijkje op Gotcha.nl en kijk voor een locatie bij jou in de buurt.

Meer artikelen

29 thoughts on “Lasergamen: doe eens iets anders tijdens een kinderfeestje”

  1. Dat ziet er echt hartstikke vet uit! Dan moet het alleen wel mooi weer zijn, lijkt me. Ik wist niet dat dit bestond maar ik vind het echt cool bedacht want zo kunnen de kids alle energie kwijt.

  2. Super leuk! Wel schrik ik een beetje van de prijs van het feestje. Maar mijn kinderen hebben tot nog toe hun feestjes altijd nog thuis gehad dus ik nog geen benul van prijzen van buiten de deur feestjes.

    1. heel erg maar 100 euro is vrij normaal voor een feestje, ik schrik er elke keer weer van. Film, monkey town het si erg duur.Ik heb het de eerste jaren thuis gevierd en zou soms willen dat het nog zou kunnen.

  3. Wat een leuk idee voor een kiddo’s-party! Lekker buiten en lekker actief. Alleen dat op mekaar schieten… Ik weet het niet… Ben altijd zo bang dat kinderen er agressief van worden. En ben nog niet eens “officieel” moeder, kun je nagaan. Haha…

  4. Oh wat geweldig zeg! En wat goed voor de kinderen! Ik ben een groot voorstander van kinderen lekker kind laten zijn. Daar valt door de modder rennen en spelen zeker weten onder. Super dat je zoiets hebt georganiseerd!

  5. Superleuk idee! Afgelopen week hebben wij via lasergamekids.nl een pakket gehuurd met 10 laserguns. De jongens vonden het helemaal geweldig en hebben de dag van hun leven gehad. Sjoerd, de jarige zei: ik heb nog nooit zo’n leuk kinderfeestje gehad. Nogmaals bedankt voor de tip.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.