cadeau verjaardag achtjarige
Boeken Gezin Speelgoed Tiener Vrije tijd

Welk cadeau geef je een achtjarige voor zijn/haar verjaardag? Met tips

Hier hiep hoera, er is er een jarig. Vandaag is onze jongste zoon jarig en hij wordt acht jaar. Elke verjaardag vraag ik me weer af; ‘Wat geven we de jarige?’. Ze beginnen meer en meer hun eigen stijl te ontwikkelen, eigen interesses, eigen hobby’s. Toch vind ik het altijd een hele uitdaging ‘wat’ te kopen. Want wat geef je een achtjarige cadeau? Ik zocht en vond. En ik heb meteen even een lijstje gemaakt met webwinkels waar je terecht kan voor de leukste cadeaus voor jongens en meisjes.

Schoolreisje

Op een mooie dinsdag. terwijl de jongens op schoolreisje waren, ging ik winkelen. Nog maar pas geleden ontdekte ik een winkelcentrum in Hoofddorp. Nou is dat niet zo ver bij ons vandaan en er zijn ontzettend veel leuke winkels. Omdat ik vandaag de hele dag voor mezelf had, kon ik uitgebreid gaan winkelen en op zoek naar leuke cadeau’s voor de zoon.

cadeau voor achtjarige

Alhoewel Lego boven aan het lijstje van zoon staat, hebben de man en ik besloten met het geven van Lego te stoppen. De jongens hebben zo ontzettend veel. Ze spelen en bouwen er erg veel mee, dus het is het absoluut waard. Maar we hebben de afspraak gemaakt dat hij nu zelf voor Lego gaat sparen als hij dit graag wilt. En van ons dus andere cadeaus’ krijgt. Maar goed wat dan? Wat koop je voor kinderen van 8 jaar?

Nieuwe jongens kamers

De laatste weken zijn we druk bezig geweest met de slaapkamers van de jongens. De jongste slaapt in de ‘kleinste’ slaapkamer en daar moest een hoogslaper komen. Er werd de afgelopen weken dus druk geschilderd en geklust. Super leuk want nu kon ik voor zijn verjaardag het een en ander voor zijn nieuwe kamer kopen. Denk aan een pennenbakje, pennen en gum.

Wensen genoeg

Hij had wensen genoeg en uiteindelijk ben ik goed geslaagd. Naast spullen voor zijn kamer, kreeg hij onder andere een Minions wekker, PlayMobil en De Griezels van Roald Dahl. Omdat ik nu de tijd had, ging ik naar de winkel. Toch doe ik ook steeds vaker Online mijn inkopen. Bij welke webwinkels kan je nou terecht voor cadeau’s voor jongens en meisjes van 8 jaar?  Ik deed deze oproep in een Facebook groep van ondernemers en kwam tot de volgende lijst. Even ter notitie. Ik heb geen artikelen gekregen van deze shops, het rijtje is in willekeurige volgorde.

Bij welke webwinkels kan je terecht voor cadeau’s voor jongens en meisjes.

Webshops voor cadeau’s voor kinderen ronde de acht jaar, maar ook voor traktaties en kinderfeesten:

Webshops

 • Bol.com waar je ook de griezels van Roald Dahl kan vinden.
 • Superheldenshop voor de leukste, speelgoed, kettingen en sleutelhangers van Superhelden
 • Kauwsieraden en meer  Kinderen die moeite hebben met concentreren hebben baat bij deze kauwsieraden.
 • Miss Glamour voor de leukste haarbanden
 • In2chieq Balletpakjes in de vrolijkste kleuren.
 • Natuurgadgets verantwoord buitenspeelgoed
 • Benikhip Strijkapplicaties, tassen en cadeautjes. Heel veel keus.

Traktaties en kinderfeestjes

Conclusie van de cadeau’s

Ik ben weer goed geslaagd al zeg ik het zelf en vanmorgen was de zoon erg blij met zijn cadeau’s. Deze dag is alvast geslaagd. Nu nog een druk weekend voor de boeg.

Heb jij nog leuke tips voor een 8 jarige?

[bol_product_links block_id=”bol_59ce14472a3c4_selected-products” products=”9200000011702161,1001004001839501,9200000046472348″ name=”cadeau” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Bekijk op bol.com

BewarenBewaren

29 thoughts on “Welk cadeau geef je een achtjarige voor zijn/haar verjaardag? Met tips”

 1. Superleuk, ik moet er nog eeven niet aan denken dat ik een feestje voor een acht-jarige moet gaan organiseren. De tijd gaat al zoo enorm snel, oh boy. Net een 4-jarig partijtje mogen organiseren… 8 jaar klinkt nog zover weg maar voor je het weet is het zover

 2. Ik vind het nu al lastig worden. LEGO hebben ze genoeg dus daar wil ik ook even mee stoppen. Playmobil vinden ze erg leuk, maar hebben ze best veel van. Je bent goed geslaagd en gefeliciteerd!

 3. Top lijstje, thnx!
  In mijn geval is het vooral omdat ik steeds cadeaus voor kinderen van andere moet kopen en dat is toch extra lastig. Want ja dan weet je toch minder goed wat ze bezig houdt. Meestal eindig ik bij bol.com en filter ik maar op leeftijd. Maar zal volgende keer je lijst er bij pakken en is ergens anders kijken 🙂

 4. Hele leuke tips! Onze jongens zijn vaak al maanden bezig met hun verlanglijstje, daarin proberen we vaak wat te sturen, maar dat lukt niet altijd. Meestal hebben ze hun zinnen heel vast ergens op gezet. Maar deze tips zijn ook heel handig voor de andere vele kinderverjaardagen, waar ik vaak écht niet weet wat we moeten geven.

 5. Ik vraag altijd een verlanglijstje en kijk dan wat ik daarvan ga geven.
  Even overleggen met de moeder en dan kopen. Anders krijgen ze het misschien dubbel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *