cadeau verjaardag achtjarige
Verjaardagen

Cadeau voor achtjarige- tips en ideeën om te geven

Hier hiep hoera, er is er een jarig. Je kindje is jarig en wordt acht. Elke verjaardag vraag je je weer af; ‘Wat geven we de jarige?’ Want wat geef je een achtjarige cadeau? Hier een lijstje met webwinkels waar je terecht kan voor de leukste cadeaus voor jongens en meisjes.

Kinderen ontwikkelen zich

Kinderen beginnen meer en meer hun eigen stijl te ontwikkelen, eigen interesses, eigen hobby’s. Hier kan je met hun verjaardag mooi op inspringen en een cadeau hierbij kopen. .

Lees ook: Kinderen zoeken zelf hun kleding stijl wel uit.

Cadeau voor achtjarige

Lego staat vaak boven aan bij kinderen van acht jaar en ik snap ze wel. Lego is ook hartstikke leuk om tr krijgen, maar er is zoveel meer wat ze leuk vinden op deze leeftijd om cadeau te krijgen.

Nieuwe kamers

Veelal zijn op deze leeftijd de baby/peuter/ kleuter kamer omgebouwd tot grote jongens en meiden slaapkamer Leuk is het dan om een cadeau te geven wat ik de nieuwe kamer geplaatst kan worden. Dit kantoor op het bureau zijn, een leuke lamp of een mooie poster.

Lees ook: Een kinderkamer ombouwen voor jongens en meiden.

Lees ook: Maak je eigen poster wand.

Meer tips

Leuke tips voor een cadeau voor een achtjarige zijn bijvoorbeeld een (Minions) wekker, PlayMobil of De Griezels van Roald Dahl.

Steeds meer online winkelen

Omdat we steeds vaker online cadeau inkopen doen, vroeg ik in een Facebook groep van ondernemers waar ik nu leuke dingen voor kinderen kan vinden. En kwam tot de volgende lijst.

Voor jongens en meisjes

Webshops voor cadeau’s voor kinderen ronde de acht jaar, maar ook voor traktaties en kinderfeesten:

Webshops

 • Bol.com waar je ook de griezels van Roald Dahl kan vinden.
 • Superheldenshop voor de leukste, speelgoed, kettingen en sleutelhangers van Superhelden
 • Kauwsieraden en meer  Kinderen die moeite hebben met concentreren hebben baat bij deze kauwsieraden.
 • In2chieq Balletpakjes in de vrolijkste kleuren.
 • Benikhip Strijkapplicaties, tassen en cadeautjes. Heel veel keus.

Traktaties en kinderfeestjes

Lees ook: Cadeaus voor tieners

foto lodiblogtBewarenBewaren

29 thoughts on “Cadeau voor achtjarige- tips en ideeën om te geven”

 1. Superleuk, ik moet er nog eeven niet aan denken dat ik een feestje voor een acht-jarige moet gaan organiseren. De tijd gaat al zoo enorm snel, oh boy. Net een 4-jarig partijtje mogen organiseren… 8 jaar klinkt nog zover weg maar voor je het weet is het zover

 2. Ik vind het nu al lastig worden. LEGO hebben ze genoeg dus daar wil ik ook even mee stoppen. Playmobil vinden ze erg leuk, maar hebben ze best veel van. Je bent goed geslaagd en gefeliciteerd!

 3. Top lijstje, thnx!
  In mijn geval is het vooral omdat ik steeds cadeaus voor kinderen van andere moet kopen en dat is toch extra lastig. Want ja dan weet je toch minder goed wat ze bezig houdt. Meestal eindig ik bij bol.com en filter ik maar op leeftijd. Maar zal volgende keer je lijst er bij pakken en is ergens anders kijken 🙂

 4. Hele leuke tips! Onze jongens zijn vaak al maanden bezig met hun verlanglijstje, daarin proberen we vaak wat te sturen, maar dat lukt niet altijd. Meestal hebben ze hun zinnen heel vast ergens op gezet. Maar deze tips zijn ook heel handig voor de andere vele kinderverjaardagen, waar ik vaak écht niet weet wat we moeten geven.

 5. Ik vraag altijd een verlanglijstje en kijk dan wat ik daarvan ga geven.
  Even overleggen met de moeder en dan kopen. Anders krijgen ze het misschien dubbel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.