Hoe je zelf een mooi fotoboek kan maken

fotoboek maken

Foto’s maken ik ben er dol op. Echter te vaak blijven mijn foto’s op de telefoon of laptop staan. Eerst probeerde ik foto’s nog te ontwikkelen, maar dan plakte ik ze toch steeds niet in. Vandaar dat ik steeds vaker online een fotoboek maak. En vandaag mag ik een online fotoboek -door jou zelf te maken- weg geven. Doe je mee?

Backpacken door Australië

Twintig jaar geleden reisde ik een jaar door Australië. Toen had je nog fotorolletjes in je fototoestel.  Omdat ik te nieuwsgierig was naar de foto’s en niet een jaar wilde wachten om ze te zien, liet ik ze daar zodra een rolletje vol was ontwikkelen. Ondertussen stuurde ik wel eens wat naar huis, maar nog kwam ik met een groot pak aan foto’s thuis. Hier werd alles ingeplakt. Nu twintig jaar later, merk ik dat er veel opnieuw vastgeplakt moeten worden omdat het fotolijm loslaat.

Online fotoboek maken

En dat vind ik zelf het grote voordeel van online fotoboeken maken. De foto’s laten niet meer los, de bladen zijn ook veel steviger dan de fotoboeken die ik vroeger gebruikte. Het leukste van online maken vind ik dat je verschillende sjablonen kan gebruiken, verschillende achtergronden, maar ook kaders om de foto’s heen. Door te stoeien met de verschillende mogelijkheden, geef je er een heel eigen idee aan

Fotoboeken.nl vele producten voor je mooiste foto’s

Bij fotoboeken.nl maak je gemakkelijk en snel je eigen fotoboek op tablet of desktop. Het is heel gemakkelijk om de software te installeren om vervolgens de mooiste producten naar keuze te maken. Het installeren gaat snel en het maken gaat gemakkelijk. Je kunt een professioneel en persoonlijk fotoalbum maken. Naast fotoboeken leveren ze ook wanddecoratie, wenskaarten en kalenders van dezelfde kwaliteit.

Winactie

In samenwerking met Fotoboeken.nl mag ik een fotoboek A4 liggend met foto omslag, 60 pagina’s, platliggend papier en hoog- of zijdeglans coating) ter waarde van €75,90 weggeven*.

Hoe doe je mee aan deze winactie?

 •  Geef bij de reacties aan welke foto’s jij graag in een online fotoboek zou willen plaatsen.
 • Mocht je mijn Facebookpagina lodiblogt een like willen geven vind ik dat leuk ( dan blijf je meteen op de hoogte van alle andere winacties), maar is geen moeten.
 • De winactie loopt tot 22 Oktober (

De winnares heeft inmiddels een mail gekregen. Gefeliciteerd Saskia!

Lees ook: Winter in Amsterdam- Een prachtig fotoboek.

Lees ook: Maal deze fouten niet als je een fotoboek maakt.

foto pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

84 reacties

 1. Ik heb overal foto’s rondslingeren dus ik doe graag mee : )

 2. zegt:

  Wat leuk ik doe graag mee, ik zou de foto’s van de afgelopen zomer er in willen plaatsen.

 3. Marian B zegt:

  Ik loop wat achter… een jaar- en vakantiefotoboek staan nog op mijn lijstje. Deze prijs is een mooie stimulans!

 4. zegt:

  Gave winactie! Ik plak de foto’s nog met de hand, wel veel werk maar vind ik toch makkelijker…

 5. Ik zou graag een mooi boek willen maken van mijn reis door Sri Lanka! Ik doe dan ook graag mee met je winactie.

 6. zegt:

  Makkelijk om de software te installeren? Dat is een enorme pre. Ik doe graag mee. Ik wil een begin maken met jaarboeken te maken van de foto’s van ons dochtertje. Ze is inmiddels 5 jaar en ik heb het nagenoeg niet gedaan. Misschien nu?

 7. zegt:

  Wat een gave winaktie! Ben al tijden van plan stapel digitale foto’s van onze motorreizen eens te verwerken tot een mooi boek. Dus dit zou wel ideaal zijn.

  FB pagina bij deze meteen een like gegeven.

 8. zegt:

  ik heb een keer een digitaal fotoboek gemaakt: een afscheidskadootje voor een Autralische vriend die weer naar huis ging. Was een ontroerend cadeau…
  ik doe graag mee

 9. zegt:

  Lijkt me ook leuk om eens te maken, komt nog eens 🙂

 10. Maaike zegt:

  Hele gave winactie, ik wil nog heel graag een fotoboek maken van ons geregistreerd partnerschap ben er nog niet aan toegekomen.

  En je fb. Pagina heeft een like

 11. Martiena zegt:

  Wat een super gave win actie heb je gemaakt! Jaren geleden ben ik begonnen met het maken van online fotoboeken! Al moet ik eerlijk toegeven dat ik dat de afgelopen jaren niet meer heb gedaan, wat eigenlijk zonde is! Het is fantastisch om terug te gaan kijken naar mooie momenten die vandaag de dag herinneringen zijn geworden! Ik doe graaag mee!

 12. zegt:

  Wat leuk! Ik doe mee

 13. zegt:

  Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik voor beide dochters nog geen album heb gemaakt. Ik denk dat het daarvoor nu wel de hoogste tijd is

 14. Corine zegt:

  Herkenbaar! Ik neem me zo vaak voor een fotoalbum te maken maar dat komt er dan weer niet van en dan blijft het bij de tel/computer. Op mijn blog http://www.liefde-voor-italie.nl maak ik ze natuurlijk wel zichtbaar maar de privéfoto’s zijn nergens direct zichtbaar. Dus die zou ik wel eens graag verzamelen in een mooi album die ik dan op de salontafel kan leggen zodat iedereen die even weer erbij kan pakken en kan doorbladeren om weer even terug te gaan naar dát moment…

 15. Mijn schoonvader wil graag foto’s van de begrafenis van zijn vrouw. Daar zou dit ook een leuke formule voor zijn.

 16. zegt:

  Heel erg leuk zeg, ik maak ook een keer per jaar een album

 17. zegt:

  Leuke winactie! Ik ben zelf meer van het inplakken van foto’s en ze versieren, dus ik sla deze actie over 🙂

 18. zegt:

  Wat een super leuke winactie, ik doe graag mee. Ik heb nog heel wat fotos die ingeplakt moeten worden, vooral die van de kinderen

 19. zegt:

  Leuke actie! Als ik zou winnen zou ik mijn ouders verrassen met alle foto’s van hun 25 jarig huwelijk. Ze waren de foto’s kwijt en ik heb ze gevonden. Nog vergeten om ze door te sturen dus nu kan ik ze mooi verrassen met een boek met de mooie herinneringen. Het is al een paar jaar geleden en ondertussen zijn er wat mensen overleden en ziek geworden. Een mooi plekje in een boek is dan extra bijzonder.

 20. Fotoboeken zijn zo mooi om dierbare momenten te bewaren!

 21. zegt:

  Wat een leuke winactie, graag doe ik mee 🙂
  Ik ben nu ruim 4 jaar samen met mijn vriend en zou graag voor hem een fotoboek willen maken over onze jaren samen. We hebben een pittig jaar achter de rug omdat ik depressief ben geworden. En omdat hij me zo goed hier doorheen sleurt lijkt het me een leuke verassing voor hem ☺️

 22. zegt:

  Kijk, dit is zo’n winactie waar ik intens blij van wordt. Ik heb nog niet eens m’n weddingfoto’s “ingeplakt” of kan alweer beginnen met een babyboek met nu alleen nog maar echo-foto’s! Lijkt me zo leuk om eindelijk mee te beginnen!

  1. zegt:

   Ehm, ik bedoel natuurlijk: “waar ik intens blij van word”. LELUK!

 23. Sas zegt:

  1000 Foto’s uitzoeken, juiste formaat bepalen, naar de fotograaf, sorteren welke foto’s er op 1 pagina moeten en dan tot de conclusie komen dat je een staande foto te kort komt….. daarom loop ik inmiddels 4 reizen achter met een fotoalbum maken. Misschien toch een digitaal album maken? De foto’s van mijn laatste reis naar sri lanka zouden een mooi begin zijn.

 24. desiree zegt:

  ohhh leuk dan kan ik eindelijk al die mooie foto’s van Robinn in een fotoboek doen vanaf 1 jaar want die heb ik nog steeds niet af en denk dat ze daar heel blij zal zijn want haar eerste fotoboek pakt ze er regelmatig bij dus 2 blij mensen als we winnen

 25. zegt:

  Wat een leuke give away! Ik doe graag mee!

 26. zegt:

  Ik vind fotoboeken altijd zo leuk om te maken en om later weer doorheen te bladeren! 🙂

 27. zegt:

  Wat een fijne tips! Ik maak nooit werk om mijn digitale foto’ s om te zetten naar een fotoboek, wat ik eigenlijk wel zou moeten doen, het is zo’n fijne herinnering!

 28. Nicole zegt:

  Ik moet nog steeds het baby album van Fay maken.. Wellicht is het winnen van deze prijs een goede motivatie!

 29. Leuk ik zou graag kans maken op een fotoboek om alle herinneringen van de afgelopen 5 jaar samen met mijn vriend in te verzamelen.

  1. Leuk ik zou graag kans maken op een fotoboek om alle herinneringen van de afgelopen 5 jaar samen met mijn vriend in te verzamelen.

   Ik volg je ook op facebook (lieke van veen)

 30. Mirthe zegt:

  Oeeh een boek van de zomervakantie! Hij moet nog steeds uitstellen ik doe mee!

 31. Ik ben zelf echt van de online fotoboeken maken. Ik heb onlangs het eerste boek voor mijn dochtertje afgemaakt. Zo leuk om te doen.

 32. Ik doe graag mee! Voor onze newborn baby kunnen we dan een mooi boek maken

 33. Lynn Mahieu zegt:

  Ik moet bijna bevallen en ik zou het geweldig vinden mocht ik nadien een mooi album kunnen maken met de eerste foto’s van ons babytje!

 34. Daan zegt:

  Mijn backpackfoto’s moeten nodig gebundeld worden in een mooi album. Leuk ook om mee bezig te gaan, zo herleef ik de reis weer een beetje. 🙂

 35. Barbara Gelens zegt:

  Dit is een originele en nuttige winactie! Ik ken fotoboeken.nl nog niet en ben dus heel benieuwd naar de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.
  Winnen is een goede stok achter de deur om dit jaar dan eindelijk eens een album van het eerste jaar van mijn jongste zoon te maken, zoals ik wel voor zijn grote broer heb gedaan…

 36. kristel zegt:

  Wat een gave winactie. Onze 2e dochterLotte is vandaag precies 3 weken oud en we hebben heel veel mooie foto’s gemaakt van haar en haar trotse grote zus Noor. Die zullen prachtig staan in zo’n mooi fotoboek.

 37. melissa zegt:

  Welke fotos niet? Ik maak standaard elk jaar van zowel elise als jarno apart een fotoboek van het hele jaar en dan nog na de grote vakantie een extra! ik kan hiermee dus wel vooruit

 38. Lyn zegt:

  Ik zou de foto’s van mijn laatste reis in het fotoboek zetten

 39. Corinne de Graaf zegt:

  Foto’s van de vakanties.Ze staan nu allemaal nog op de laptop.

 40. magda zegt:

  wij zijn voor onze 12,5 jarige trouwdag naar disneyland parijs geweest. Nu wil onze dochter graag met mama een fotoboek maken, zodat ze iedereen kan laten zien wat we allemaal hebben gezien en gedaan

 41. Nienke zegt:

  Ik ga volgende maand trouwen en op huwelijksreis, daar zou ik graag een leuk foto album van maken!

 42. Marina zegt:

  Graag! Ik maak dan een leuk fotoalbum van de foto’s van onze vakantie naar Frankrijk vorig jaar!

 43. zegt:

  Leuk! Ik wil graag een fotoboek maken van mijn prachtige rondreis door Amerika afgelopen zomer. En die ingeplakte foto’s van vroeger heeft toch ook wel wat vind ik hoor!

 44. Moortje zegt:

  Ik zou erg graag een fotoboek maken met de foto’s van mijn kleindochtertje.

 45. Anita H. zegt:

  Vooral foto’s van mijn familie (ouders, zussen) wil ik graag in een fotoboek.

 46. Nelly zegt:

  Het open huis van mijn dochter ga ik plaatsen.

 47. cindylili zegt:

  wauw alle seizoenen foto’s
  van mijn schatjes er in zetten.
  altijd geweldig!

  ik heb je blog geliked, actie gedeeld

 48. van erum maria louisa zegt:

  de vele familie foto’s die nu nog in de lade liggen

 49. Wilma zegt:

  Voor mijn adoptiedochter uit Zuid-Amerika waar ik veel foto’s maakte in het land van haar geboorte.Zij kan daar door omstandigheden niet heen maar zo kan ik haar toch haar geboorteland tonen in een prachtig boek.Wat een mooi cadeau zou dat zijn!

 50. Nancy van Heck zegt:

  Ik heb heel veel van mijn zoontje rondslingeren het zou erg mooi zijn als ik dat in een mooie boek kan doen zodat mijn zoontje later er op terug kan kijken.

 51. Marja zegt:

  De gezinsfoto’s

 52. Julia van empel-stamate zegt:

  Ik doe graag mee. Met de foto’s van mijn gezin van afgelopen jaar

 53. Super tof! Ik moet nog steeds ons trouwalbum maken. We zijn op 5 juni 2015 getrouwd, maar nog steeds geen album helaas

 54. Nina Mol zegt:

  Dat zou een prachtig kerstcadeau worden voor mijn zus, die voor het eerst Oma is!!

 55. Anna zegt:

  Super gave actie!! Ik zou graag een fotoboek van mijn dochter willen maken…

 56. Ik heb overal foto’s liggen, inplakken komt er nooit van. Lijkt me heel handig een online fotoboek te maken! Ik doe graag mee aan de winactie!

 57. Barbara zegt:

  We fotograferen graag dagjes uit, vakantie, feestdagen, onze huisdieren. Met een gezin maak je zoveel leuks mee.Wij maken van elk jaar een fotoboek, we lopen een paar jaar achter, dit zou een super stimulans zijn weer een mooi boek te maken van 2014

 58. Marijke zegt:

  Ik zou graag alle foto’s die nu los in een grote bak zitten netjes in een album zetten, netjes op volgorde ook… dan wordt het weer leuk om af en toe eens te kijken!

 59. Fenny zegt:

  Leuke winactie! ik wil graag een fotoboek maken van mijn Engelse Bulldog Lola 🙂

 60. l tromp zegt:

  nog een paar 100 foto,s te ordenen van onze tweeling die bijna 1 jaar word dus echt mega welkom!

 61. Suzanne Grootvelt - Jongerius zegt:

  Ik volg je op facebook 🙂

  4 maanden geleden zijn mijn man en ik getrouwd en daar zijn echt super mooie foto’s uitgekomen maar helaas hebben wij ze nog steeds niet laten verwerken tot een fotoalbum.
  Dit zou ik echt nog heel graag willen, dus wat zou het fijn zijn als wij na zo’n dure bruiloft dit zouden winnen.

  Ik ga er met alle liefde voor zitten om er een prachtig boek van te maken. Deze bon zou een mooi begin zijn, dan kopen we er graag extra pagina’s bij.

  🙂

 62. Dineke Wiersema zegt:

  Ik zou graag een fotoboek maken van onze hond Mambo die wij helaas op 11 jarige leeftijd hebben moeten laten inslapen.

 63. jacqueline de Waal zegt:

  Wauw zo gaaf een mooi foto boek te maken!
  Zo leuk!

 64. marieka waalwijk zegt:

  ik doe graag mee ik zou heel graag de foto,s van onze campervakantie afgelopen zomer willen bundelen

 65. anja zegt:

  ik zou mijn vakantie foto’s er in zetten van mij vakantie die ik in de herfstvakantie ga reizen na Schotland

 66. Sophia Grootjans zegt:

  Ik doe graag mee. Mijn jongste wordt de 21ste 1 jaar. Ik zou de foto`s van haar eerste levensjaar erin zetten.

 67. amber zegt:

  ik doe graag mee, wat leuk om zo’n fotoboek te maken van mijn oma, die donderdag overleden is. we willen haar graag herinneren met foto’s van vroeger tot nu.

 68. Anne Dierselhuis zegt:

  Wauw hier doe ik graag aan mee het eerste foto boek heeft een tijdje geduurd eer die klaar was. Dit was het boek met foto’s van onze raamwerk. Nu is spruit nr 2 op komst dus ik heb nog behoorlijk wat achterstallig werk . Wel alles al netjes in mapjes per maand op de pc… dus wie weet kan ik in mijn verlof de tijd en rust vinden om zo’n mooi boek te maken

 69. Janneke zegt:

  Ik doe graag mee! Een mooi boek van mijn jongste!

 70. Esther zegt:

  Mijn IJsland foto’s verdienen een mooi plekje in een fotoboek zodat ik regelmatig deze reis weer keer op keer opnieuw kan beleven.

 71. Anneliese de Waal zegt:

  Ik zou graag een fotoboek willen maken van mijn vakantie naar Texel met de kinderen, zou echt leuk zijn !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 72. Oma Will zegt:

  Wat een leuke winactie.
  Graag zou ik een fotoalbum willen gaan maken met de allerleukste foto’s van mijn vijf kleinkinderen ( van 3 tot 7 jaar oud)
  Ik heb helaas om privéredenen geen Facebook meer, maar ben voor het eerst op je blog en volg je nu op bloglovin.
  Graag doe ik mee.

 73. maris zegt:

  kunnen we eindelijk het eerste jaar van ons dochtertje in een mooi boek verwerken.., komen er steeds maar niet aan toen

 74. Ik doe heel graag mee. We waren 2 jaar lang geëmigreerd en ik heb de foto’s niet in een online fotoboek gedaan omdat ik het moeilijk vond dat het niet liep zoals gepland en dat we terug moesten maar toevallig net vorige week de foto’s weer bekeken en bedacht dat ik die periode nu juist mooi in een fotoboek wil doen om terug te kunnen kijken naar die mooie tijd met de kids.

 75. Michael noo zegt:

  Ik wil hier heel graag foto’s van ons 1 jarig dochtertje in plaatsen!

 76. jessi zegt:

  zou leuk zijn voor de vakantiefotos wat te bundelen van de afgelopen jaren!

  kei leuk ik doe mee

 77. Shiv Chin zegt:

  Wat een leuke actie! Mijn broertje stond na 2,5 jaar in Australië te zijn geweest, opeens voor onze neus als verrassing! Heel erg leuk, maar helaas was het van korte duur (2 weken). We hebben zoveel mogelijk dingen met zn allen gedaan en heel veel foto’s gemaakt met elkaar, dit wil ik graag in een boek bundelen als mooie herinnering.

 78. Yvonne Drenth zegt:

  Het is nu net een jaar geleden dat mijn opa is overleden en ik zou heel graag een fotoalbum maken over hem en ons samen! Echt een mooi herinneringsalbum! 🙂

 79. Kimberley zegt:

  Mijn moeder is 2 jaar geleden 50 geworden. Er zijn een hoop foto’s gemaakt van het feest op de laatste dag 49. Mijn nicht zou een fotoboek maken van alle foto’s, maar door de ziekte van haar moeder (mijn tante) is dit er nog niet van gekomen.

  Ik zou dus heel graag dit boek alsnog voor mijn moeder maken! Wat zal ze verrast zijn!

 80. Jennifer zegt:

  Ik zou graag een fotoboek maken van mijn studie tijd in China. Dit is al twee jaar geleden en ik kom er elke keer niet aan toe om een boek te maken.

 81. Anneliese de Waal zegt:

  Erg leuk om een fotoboek te maken met foto’s van de kinderen, ik heb nog heleboel foto’s van de kinderen die ik graag zo verzamelen in een fotoboek.

  Groetjes Anneliese

 82. Lisa zegt:

  ik zou graag een fotoboek vol foto’s van mijn vakantie met mijn vriendinnen willen maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept