verjaardag cadeaus voor kinderen
Verjaardagen

Verjaardag cadeaus voor tieners #tips

Onze zoon is van de week tien jaar geworden. Voor dat we dit konden vieren was er natuurlijk de vraag; ‘wat geven we hem dit jaar?’ Tien jaar is toch weer even een speciale verjaardag. En dat vraagt om speciale verjaardag cadeaus.

Speciale verjaardag cadeaus

Wat gaat het allemaal snel.Ondertussen hebben we hier twee tieners in huis. Twee jaar geleden kreeg de oudste, toen hij tien werd, verjaardag cadeaus, die wij bij deze leeftijd vonden passen. Een simkaart voor in zijn telefoon en een horloge. De jongste wist dus dat hij deze cadeaus dit jaar ook zou krijgen, maar daar mocht nog wel een heel speciaal verjaardag cadeau bij.

Lees ook: Jongens en de puberteit.

Zoeken naar een horloge

Speciale cadeaus voor tieners, kom er maar eens op. Wij vonden een horloge echt bij deze leeftijd passen. Twee jaar geleden hebben we echt moeten zoeken voor een horloge voor de oudste. We wilden een horloge die zowel digitaal als analoog zou zijn. In de winkels vonden we niets en online was de keuze ook beperkt. Uiteindelijk vonden we een horloge naar onze smaak en deze viel ook bij de jongste zoon zeer goed. Hij vond het horloge erg stoer en de kleur zo mooi dat we voor hem dit zelfde horloge kochten.

Mocht je ook op zoek zijn naar een horloge voor je zoon of dochter, Kijk eens hier

verjaardag cadeaus

Een sim kaart

Een van de andere verjaardag cadeaus die wij bij deze leeftijd vonden passen, is een sim kaart. Wij hebben geen vaste telefoon meer en nu de jongens vaker even alleen thuis zijn, vonden we ook dat de jongste nu wel een sim kaart mocht krijgen als verjaardag cadeau. Een telefoon had hij al, maar nog zonder simkaart. Hij heeft nog niet veel nodig aan beltegoed, maar kan nu in ieder geval even bellen als er iets is.

De mooiste foto’s in een collectie

En als ik het dan over speciale verjaardag cadeaus heb, dan is een echte verrassing natuurlijk ook wel heel leuk. Mijn zoon is dol op dino’s en tijdens onze zomervakantie in Oostenrijk stond in het plaatsje Ramsau overal de ‘Ramsaurier’. We hebben er vijf gevonden en de zoon ging bij elke Ramsaurier op de foto. Ik vertelde hem al dat ik thuis een collage van deze foto’s wilde maken, maar wist niet zo goed hoe en wat. Tot ik op de site van Smartphoto terecht kwam. Hier zag ik de mogelijkheid om een collage op canvas te maken. Dit was nou dat speciale verjaardag cadeau wat een echte verrassing zou zijn en wat hij zeker niet zou verwachten. Het maken van dit canvas was heel makkelijk. Ik zorgde dat de foto’s geüpload waren op de site en kon deze net zo plaatsen in de collage, als ik wilde hebben. Ik zorgde er voor dat er overal een witte rand tussen zat, maar dit had ik ook weg kunnen laten. De collage werd snel bezorgd en het resultaat is helemaal wat ik had gehoopt. De kleuren zijn prachtig helder en de zoon was zo verrast en is ontzettend blij met het resultaat.

Lees ook: Een verjaardag in dino stijl!

Een foto op canvas

Lees ook: Een vakantie in Oostenrijk met kinderen.

De cadeaus waren een succes

Zondag ochtend was het zover. Het huis was versierd en de cupcake stond al klaar. Hij was zeer verrast over de collage en deze heeft een mooi plekje gekregen in zijn slaapkamer.

Heb jij nog leuke verjaardag cadeaus voor tieners?

Lees ook: Verjaardag cadeaus voor haar- hoe blijf je origineel.

Lees ook: Maak je eigen verjaardagskalender. Makkelijk en leuk!

foto’s lodiblogt

18 thoughts on “Verjaardag cadeaus voor tieners #tips”

  1. Die horloge ziet er best stoer uit! Voor een sim kaart moeten die van ons wachten tot ze 12 jaar zijn. Dat is ook de leeftijd dat ze naar het middelbaar onderwijs gaan en dan kan het wel handig zijn dat ze een telefoon hebben.

    1. Mijn idee was het ook, om pas een sim kaart met de middelbare school te geven, echter nu we geen vaste telefoon meer hebben, vind ik het wel prettig dat hij evt kan bellen.

  2. Hee leuke cadeautjes voor tieners. Ik vind het overigens makkelijker voor een tienermeisje een cadeau te vinden dan voor een jongen. Mijn zoon kreeg ooit een buks (woonden toen nog in Suriname) en dat was een schot in de roos 😉

  3. Een horloge vind ik zeker op die leeftijd een mooi cadeau. Ik denk dat het juist voor tieners erg lastig is, te oud voor speelgoed en persoonlijk vind ik het niet leuk om alleen maar geld te geven. Ik zou dan eerder voor een leuk dagje uit gaan.

  4. Leuk! Zowel het horloge als de collage. Ik heb nog (lang) geen tiener in huis dus eerlijk gezegd denk ik er nog niet echt over na. Tegen die tijd ga ik eens goed rondkijken (en dan hebben wij ook nog een meisje dus daar komen weer hele andere dingen uit vermoed ik). Ze heeft het nu al over een smartphone …

  5. Wat een leuke cadeaus! En wat slim dat hij nog geen simkaart had. Cadeautjes blijven altijd lastig, maakt niet uit voor wie haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.