Halloween bij Kinderpretpark Julianatoren

kinderpretpark Julianatoren

Tot en met 27 oktober wordt het griezelen bij Kinderpretpark Julianatoren. Het Apeldoornse pretpark wordt versierd in Halloweensfeer, krijgt een griezeldoolhof gemaakt van stro en plaatst het populaire loopspookhuis ‘Zanzibar’. Komt jij ook langs?

Nieuw dit jaar.

Uiteraard zijn Meneer Kaasgaaf Dracula, Mevrouw Suikerspin, Spook Jul & Heks Julia te zien in verschillende parkshows in Kinderpretpark Julianatoren, waaronder de theatershow ‘De spoken van Griezelstijn’. Nieuw dit jaar is de Dino en Dina Halloweenshow en de griezelige show van Cas de Ranger.

Griezeldoolhof en Loopspookhuis Zanzibar

Het populaire doolhof, geheel gemaakt van stro, komt weer terug dit jaar. Spoken, vampiers en andere griezels helpen de bezoekers in het doolhof met het oplossen van de griezelspeurtocht. Ook krijgen de stoere jongens en meiden de mogelijkheid om het loopspookhuis ‘Zanzibar’ te betreden na hun dwaaltocht. Dit spannende loopspookhuis is in 2018 geheel vernieuwd. 

kinderpretpark Julianatoren
Julia in het griezel doolhof

Griezel Catwalk

Bezoekers die verkleed komen naar Kinderpretpark Julianatoren kunnen zich opgeven voor de Griezel catwalk. Deze show wordt gepresenteerd door Meneer Kaasgaaf Dracula of Mevrouw Suikerspin. Elke week zijn er fantastische prijzen te winnen. Met als hoofdprijs een gezinsabonnement 2020.

Dino & Dina’s Halloweenshow

Nieuw dit jaar is de Halloweenshow van Dino en Dina. Deze twee dinosaurussen zijn dol op bouwen. Samen met de allerkleinste bezoekers bouwen ze een heus griezelkasteel. Eenmaal gelukt dan is het tijd voor de ‘Dino & Dina dans’

Griezelen met Cas de Ranger

Op de showheuvel in het Julianatoren-bos neemt Cas de Ranger de bezoekers mee op avontuur. En dit keer met een extra spannend tintje. Cas leert de kleine rangers o.a. over vleermuizen. Want veranderen deze dieren ’s nachts nou echt in vampiers ’s?

kinderpretpark Julianatoren
Jul en Julia in de show; De spoken van Griezelstijn

Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. 

https://youtu.be/TP6PEYTaehI

Bezoek kinderpretpark Julianatoren

Wij zijn nu twee keer bij Kinderpretpark Julianatoren geweest en de jongens vinden het fantastisch. Zelf vind ik het prettig dat het park zo overzichtelijk is. Het park is leuk voor kleine kinderen, maar ook voor de wat oudere. Juist door de diversiteit in de attracties viel het mij op dat er steeds korte wachtrijen waren.

Adres en openingstijden kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren
Amersfoortseweg 35
7313 AC Apeldoorn

Kijk voor de openingstijden en tijden van de shows op de site

Er zijn trouwens meer speciale dagen in Julianatoren.

foto’s kinderpretpark Julianatoren

Ook leuk om te bezoeken met de allerkleinsten:


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. ingrid zegt:

    wat een leuk idee. ga ik onthouden voor volgende week (vakantie)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept