Kom ook naar de Jul & Julia zomerweken in Kinderpretpark Julianatoren

julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren. Laatst waren we hier bij de opening van een nieuwe attractie. En nu gingen we speciaal voor de Jul & Julia zomerweken. Ook jij kan hier nog heen want de zomerweken zijn nog een paar weken in het park.

Kinderpretpark Julianatoren

Zo ben je er nog nooit geweest en zo kom je er twee keer vlak achter elkaar. In april op een warme zaterdag waren we voor de aller eerste keer bij kinderpretpark Julianatoren. Eerlijk gezegd dacht ik dat de jongens misschien wel iets te oud zouden zijn voor dit park, maar dat was zeker niet zo. Ze hebben genoten van het park en toen ik de uitnodiging kreeg om nogmaals te komen, waren de jongens enthousiast.

Wederom genoten van het pretpark

Ook deze keer hebben we weer genoten van kinderpretpark Julianatoren. Doordat er zo veel verschillende attracties voor de jongere kinderen en oudere kinderen zijn, was er ook deze keer weer weinig wachtrij en konden de jongens ook heel vaak een paar keer achter elkaar in een attractie. Favoriet was weer de springende piraat en de botsauto’s. We zijn natuurlijk ook naar de Jul & Julia zomerweken show geweest. Ze namen ons, samen met meneer kaasschaaf, mee rond een reis om de wereld. Mijn jongens zijn hier misschien wel wat te oud voor, maar toch vertelden ze beide dat ze het hartstikke leuk vonden. Dit park is echt ontzettend leuk voor kinderen.

zomerweken

Jut & Julia Zomerweken

De reden dat we naar Julianatoren gingen waren de Jut & Julia Zomerweken. Vanaf maandag 8 juli tot en met 1 september vinden in Kinderpretpark Julianatoren de Jul & Julia Zomerweken plaats. Tijdens de Jul & Julia Zomerweken neemt het muizen tweetal de bezoekers mee op wereldreis in de grote parkshow ‘Jul & Julia en de reis om de wereld’. Tevens gaan bezoekers van het Apeldoornse pretpark genieten van Jul’s Wild West Show, de Limbodansshow van Meneer Kaasgaaf en Mevrouw Suikerspins Mexicaanse Dansshow. Uiteraard kan er ook volop worden genoten van de vele attracties voor kinderen tot en met 10 jaar, waaronder de Hoge Hoed; de nieuwe vrijevaltoren van pretpark directeur Meneer Kaasgaaf welke eerder dit seizoen werd geopend.

zomerweken

Meer extra’s deze zomerweken

Naast de specials zomerweken zijn er ook extra openingtijden tijdens de Zomeravonden. het park is dan tot 20:00 uur geopend. Dit zal zijn tijdens de Zomeravonden op zaterdag 27 juli, 3, 10, 17 en 24 augustus is het extra lang genieten van de zomerse sferen in het pretpark. Kinderpretpark Julianatoren is dan tot maar liefst 20:00 uur geopend. Met elke avond een ander thema. Zo zijn er de thema’s: piraten, sprookjes, wilde westen, safari en komt op de laatste avond Woezel & Pip op bezoek.

Praktische informatie

Kinderpretpark Julianatoren is de hele zomervakantie geopend van 10:00 tot 17:00 uur. Van 5 tot en met 23 augustus is het pretpark al geopend vanaf 9:30 uur. Alle shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Kijk hier voor alle informatie

zomerweken

Julianatoren organiseert trouwens meer speciale dagen, denk bijvoorbeeld aan Halloween.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. zegt:

    Ik dacht ook dat de Julianatoren vooral voor jonge(re) kinderen was, maar ik hoorde er pas een stel tieners ook heel enthousiast over praten. Dat doen ze dus goed, daar in Apeldoorn;).

  2. zegt:

    Onze dochter (8 jaar) vind zichzelf inmiddels te groot van de Julianatoren, maar toen ze kleiner was, beleefde ze er de dag van haar leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept