Aftellen naar de kerstdagen met een persoonlijke adventskalender

kerstdagen

De maand december is toch wel mijn favoriete maand. Sinterklaas, de kerstdagen. Nu lijkt het allemaal nog wel even te duren, maar voor je het weet is het december en waarom nu niet alvast beginnen met het kopen van cadeaus of een adventkalender?

Aftellen tot de kerstdagen

Deze week zijn er weer een flink aantal nieuwe producten gelanceerd bij Smartphoto. Waaronder een aantal echte toppers voor de feestdagen. Kan jij niet wachten tot het Kerstmis is? Geen probleem, met deze adventskalender met chocolade wordt aftellen tot kerst nóg leuker! Laat je verrassen door iedere dag een andere smaak chocola. Niet zo dol op chocolade, de adventskalenders met foto zijn ook een aanrader, laat je iedere dag verrassen door een andere foto. En is het kerst? Dan heb je een mooie poster met leuke foto’s.

kerstdagen
kerstdagen
kerstdagen

Gepersonaliseerde cadeau’s

En nu de kerstdagen naderen is het toch ook heerlijk om lekker op de bank films te kijken met een grote mok thee of warme chocolademelk, je voorziet jouw gepersonaliseerde mok nu gemakkelijk van een echt kerstmotief aan de binnenkant. En hoe schattig zijn de houten kersthangers? Niet alleen leuk voor in de kerstboom, maar ook erg leuk om tussen je kaartjes te hangen aan een rekje. Kijk jij eigenlijk meer uit naar 2020? Dan is de jaarplanner met magnetische hanger wat voor jou! Wel gek van de magnetische hanger, maar niet van de jaarplanner? Dit pareltje is ook te bestellen met een poster. Zo hang jij jouw poster stijlvol aan de muur!

Niet alleen voor de kerstdagen

Bij Smartphoto hebben ze niet alleen de leukste cadeaus voor de kerstdagen. Ook voor Sinterklaas hebben ze hele leuke persoonlijke cadeaus onder de 20 euro. Je vind hier de leukste fotoproducten voor jong & oud. Er is een groot assortiment waar voortdurend nieuwe items aan worden toegevoegd, zoals fotoboeken, fotokaarten, fotokalenders, foto’s op canvas en verschillende fotogeschenken. Heb je trouwens mijn collage op Canvas die ik hier liet maken al gezien?

kerstdagen

foto’s Smartphoto

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Wat bijzonder en origineel zo’n gepersonaliseerde adventskalender zeg. Zo eentje had ik nog niet eerder gezien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept