Persoonlijke 5 december cadeaus, onder de 20 euro

5 december cadeaus

December is altijd een dure maand. Naast de feestdagen hebben we ook nog een aantal verjaardagen. Kosten genoeg dus. En daarom ben ik zo blij met Smartphoto. Hier vond ik een heleboel 5 december cadeaus onder de 20 euro. Persoonlijke cadeaus, voor speciale mensen in mijn leven.

December maanden, dure maanden

Ik ben dol op de maand december. Heerlijk, sinterklaas, kerstmis. Echt mijn favoriete tijd van het jaar. Maar met deze feestdagen en verjaardagen in december, is dit altijd een dure maand. Het geld vliegt mijn portemonnee uit. Vandaar dat ik nu al begin met shoppen van 5 december cadeaus.

Persoonlijke cadeaus voor 5 december

Niet alle cadeaus hoeven duur te zijn en dat vind ik ook het leuke aan Sinterklaas. Meerdere cadeaus in de zak van Sinterklaas, doen het bij mijn kinderen nog steeds beter dan een duur cadeau. Ook voor in de schoen, koop ik een kleinigheidje. Bij Smartphoto vond ik vele gepersonaliseerde 5 december cadeaus onder de 20 euro.

Speciaal voor de jongens

Wanneer de jongens thuis komen van school, drinken we een kopje thee samen. Het grappige is dat ze thee hebben leren drinken door speciale kinderthee, maar drinken ze nu net zo graag alle andere smaken die ik in huis heb. De jongens zijn dol op onze kat en het leek me leuk om als een van de 5 december cadeaus een mok te laten maken met de kat er op.

Een gepersonaliseerde 5 december cadeau voor oma en opa

Maar ook voor mijn moeder maakte ik een heel leuk persoonlijk cadeau voor 5 december. Aangezien mijn zus en haar gezin in Amerika wonen, moeten ze al heel veel van hun twee andere kleinzoons missen. Ik maakte en placemat met recente foto’s van alle vier de kleinzonen en een super vrolijke foto van de vier neefjes van toen we vorig jaar met zijn allen op vakantie waren. Volgens mij maak ik mijn moeder hier heel blij mee en voordeel van deze placemats is dat ze stevig zijn en makkelijk schoon te maken.

Ook opa word niet vergeten en voor hem vond ik ook een heel leuk persoonlijk 5 december cadeau namelijk een gepersonaliseerd whiskey glas. Hij drinkt af en toe met zijn buurman gezellig een glaasje en nu is het overduidelijk wel glas van hem is. Wil je geen letter maar tekst of een datum? Dat kan je ook allemaal laten graveren in een whiskey glas. Maar ook (limonade) glazen met tekst of foto zijn hier te maken.

Mezelf ook niet vergeten

Nou mag ik mezelf natuurlijk ook niet vergeten en koos voor mezelf een gepersonaliseerde memoblok. Ik vond het leuk om hier mijn blog naam op te zetten, maar je kan ook kiezen voor een tekst als bijvoorbeeld : ‘save the date’ of wat dacht je van een memoblok met op elke pagina een foto? Op de site van Smartphoto vind je nog veel meer ideeën om je persoonlijke kalender of agenda te maken.

Voor elke gelegenheid

Op de site van Smartphoto, vind je zoveel leuke persoonlijke cadeaus. Voor elke gelegenheid, maar ook ook voor aankondigingen ( denk aan je trouwdag) kan je hier items vinden.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

13 reacties

 1. zegt:

  Mooi, zulke persoonlijke cadeaus! En zo’n placemat met de kleinkinderen erop zou je bijna inlijsten natuurlijk;).

 2. Persoonlijke cadeaus zijn altijd leuker. Al is het maar om de moeite die de gever heeft gedaan. Dat maakt het speciaal.

 3. zegt:

  Wat een leuke cadeaus! Zoveel leuker dan maar weer iets inpakken wat in de kast eindigt!

  1. Juliette zegt:

   Aaah wat leuk! Ik vind de mok met de kat een goed idee. Mijn oudste dochter is het huis uit en ze mist haar kat. Zo kan ze hem elke dag zien als ze thee drinkt!

 4. Ik vind vooral het notitieblok heel tof, geeft denk ik extra inspiratie met je naam erop!

 5. zegt:

  Daar zitten weer wat leuke ideetjes tussen. Vaak is het lastig om voor een paar euro iets leuks te vinden waar je dan ook echt nog iets aan hebt of mee kan.

 6. Ik ben iemand die altijd heel goed nadenk over cadeautjes. Meestal geef ik dan ook een persoonlijk cadeau wat echt bij degene past. Het kost wat meer tijd en moeite maar dan heb je ook wat. Leuke cadeaus trouwens.

 7. zegt:

  Ja das altijd net iets leuker als je geschenken kan laten personaliseren 🙂

  1. Mandy zegt:

   Wat een leuke cadeaus! Notitieblok is ook gaaf

 8. Wat een leuke tips! Die mok met de kat erop is enig! Scheelt inderdaad weer wat centjes. Dank voor je tips

 9. Echt super leuke ideeën, zelf ben ik ook gek op het geven van gepersonaliseerde cadeaus.

 10. Wat een leuke cadeaus, vooral de mok en het memoblok. Ik vind het belangrijk dat een cadeau echt bij iemand past en met een foto of speciale tekst kan dat heel goed!

 11. zegt:

  Wat een superleuke ideeën. Ik ben dol op persoonlijke cadeaus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept