5 december cadeaus
Sinterklaas

Persoonlijke 5 december cadeaus, onder de 20 euro

December is altijd een dure maand. Naast de feestdagen hebben we ook nog een aantal verjaardagen. Kosten genoeg dus. En daarom ben ik zo blij met Smartphoto. Hier vond ik een heleboel 5 december cadeaus onder de 20 euro. Persoonlijke cadeaus, voor speciale mensen in mijn leven.

December maanden, dure maanden

Ik ben dol op de maand december. Heerlijk, sinterklaas, kerstmis. Echt mijn favoriete tijd van het jaar. Maar met deze feestdagen en verjaardagen in december, is dit altijd een dure maand. Het geld vliegt mijn portemonnee uit. Vandaar dat ik nu al begin met shoppen van 5 december cadeaus.

Persoonlijke cadeaus voor 5 december

Niet alle cadeaus hoeven duur te zijn en dat vind ik ook het leuke aan Sinterklaas. Meerdere cadeaus in de zak van Sinterklaas, doen het bij mijn kinderen nog steeds beter dan een duur cadeau. Ook voor in de schoen, koop ik een kleinigheidje. Bij Smartphoto vond ik vele gepersonaliseerde 5 december cadeaus onder de 20 euro.

Speciaal voor de jongens

Wanneer de jongens thuis komen van school, drinken we een kopje thee samen. Het grappige is dat ze thee hebben leren drinken door speciale kinderthee, maar drinken ze nu net zo graag alle andere smaken die ik in huis heb. De jongens zijn dol op onze kat en het leek me leuk om als een van de 5 december cadeaus een mok te laten maken met de kat er op.

Een gepersonaliseerde 5 december cadeau voor oma en opa

Maar ook voor mijn moeder maakte ik een heel leuk persoonlijk cadeau voor 5 december. Aangezien mijn zus en haar gezin in Amerika wonen, moeten ze al heel veel van hun twee andere kleinzoons missen. Ik maakte en placemat met recente foto’s van alle vier de kleinzonen en een super vrolijke foto van de vier neefjes van toen we vorig jaar met zijn allen op vakantie waren. Volgens mij maak ik mijn moeder hier heel blij mee en voordeel van deze placemats is dat ze stevig zijn en makkelijk schoon te maken.

5 december cadeaus

Ook opa word niet vergeten en voor hem vond ik ook een heel leuk persoonlijk 5 december cadeau namelijk een gepersonaliseerd whiskey glas. Hij drinkt af en toe met zijn buurman gezellig een glaasje en nu is het overduidelijk wel glas van hem is. Wil je geen letter maar tekst of een datum? Dat kan je ook allemaal laten graveren in een whiskey glas. Maar ook (limonade) glazen met tekst of foto zijn hier te maken.

5 december cadeaus

Mezelf ook niet vergeten

Nou mag ik mezelf natuurlijk ook niet vergeten en koos voor mezelf een gepersonaliseerde memoblok. Ik vond het leuk om hier mijn blog naam op te zetten, maar je kan ook kiezen voor een tekst als bijvoorbeeld : ‘save the date’ of wat dacht je van een memoblok met op elke pagina een foto? Op de site van Smartphoto vind je nog veel meer ideeën om je persoonlijke kalender of agenda te maken.

5 december cadeaus
5 december cadeaus

Voor elke gelegenheid

Op de site van Smartphoto, vind je zoveel leuke persoonlijke cadeaus. Voor elke gelegenheid, maar ook ook voor aankondigingen ( denk aan je trouwdag) kan je hier items vinden.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

15 thoughts on “Persoonlijke 5 december cadeaus, onder de 20 euro”

    1. Aaah wat leuk! Ik vind de mok met de kat een goed idee. Mijn oudste dochter is het huis uit en ze mist haar kat. Zo kan ze hem elke dag zien als ze thee drinkt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.