Cadeau tip: de Star Wars Scream Saber Lightsaber

Star Wars Scream Saber Lightsaber

Op 19 december gaat Star Wars episode 9: The Rise of Skywalker in premiere. Wil je thuis nog even de battle aan gaan met je vrienden? Met de nieuwe Star Wars Scream Saber Lightsaber kan dit. Een leuke cadeautip voor de feestdagen. Voor de jongere en oudere fans van Star Wars.

De nieuwste Star Wars Film

Mijn kinderen kennen Star Wars wel, maar dan voornamelijk van de LEGO figuren of hun dekbed van Star Wars. Ook zien ze af en toe trailers op You-Tube en kennen de stemmen van de figuren wel erg goed, tot mijn verbazing. Zelf keek ik vroeger altijd met mijn vader naar Star Wars. En nog steeds vind ik het leuk. De oudste wordt dit jaar twaalf en ik hoop dat we dan ook samen naar deze nieuwe Star Wars film kunnen gaan. Tot die tijd kunnen ze zich vermaken met de Star Wars Scream Saber Lightsaber. Hij is niet alleen leuk voor kinderen, maar het zou me niks verbazen als ook de oudere Star Wars fans deze Star Wars Scream Saber Lightsaber zouden willen hebben.

Een battle met de Star Wars Scream Saber Lightsaber

De lang verwachte episode The Rise of Skywalker komt op 19 december uit in de bioscopen.  Houd jij ook wel van een beetje actie en avontuur? Duik dan in de galactische wereld van Star Wars. Thuis kan je de battle aan gaan met je vrienden, met de nieuwe Star Wars Scream Saber Ligthsaber. Een battle is namelijk nog nooit zo leuk geweest als nu, met deze nieuwe Star Wars Scream Saber Ligthsaber. De Scream Saber Lightsaber heeft meer functies dan welke lightsaber ook. Je kunt je battle-fun verhogen met de Star Wars Lightsaber geluidseffecten, iconische soundbites uit de films, zoals het geluid van razende TIE fighters en krijsende Porgs. Maar je kunt nu ook je eigen sounds opnemen en die laten horen in het heetst van de strijd met je vrienden. Hoe origineler, hoe leuker de battle wordt natuurlijk. Verras je tegenstanders met een “Hatsjoe!” “Pew-Pew!” of “Miauw!” Of gewoon een angstaanjagende schreeuw natuurlijk. Je kunt het zo gek niet verzinnen.De nieuwe Scream saber Lightsaber: licht, geluid, fun!

Star Wars Scream Saber Lightsaber

Mijn eigen Luke Skywalker

Ik moet altijd zo lachen als ik zie wat een lightsaber voor een effect heeft hier in huis. Zodra hij binnen was, pakte de jongste hem uit de verpakking en begon, Pffff, Mauuu, Tjaaaa, wilde geluiden kwamen uit zijn mond en zwaaiende bewegingen volgde hem. Toen hij ontdekte dat deze Star Wars Scream Saber Lightsaber naast licht ook geluid maakt en wel die van de bekende figuren uit de Star wars films, was hij helemaal enthousiast. Maar toen had hij de derde functie nog niet ontdekt. Met deze Lightsaber kan je ook je eigens stem op nemen en herhaaldelijk afspelen. Wrouwww. In de ochtend hoor ik dus in repeat; ‘Luke Skywalker hoeft niet naar school.’ ‘Luke Skywalker hoeft niet naar school.’

Star Wars Scream Saber Lightsaber
Star Wars Scream Saber Lightsaber
Star Wars Scream Saber Lightsaber

Enthousiast over de Star Wars Scream Saber Lightsaber

De Star Wars Scream Saber Lightsaber van Hasbro, kost €29,99 en is vanaf de leeftijd van 4 jaar. Hier zijn de jongens helemaal enthousiast over de Lightsaber. Ze battelen wat af samen en fantaseren hele Star wars verhalen.

Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker 

Alvast een voorproefje op de film! Star Wars: Episode IX: The Rise of Skywalker is een Amerikaanse sciencefictionfilm en het negende deel uit de Star Wars-filmfranchise. De film speelt zich af na de gebeurtenissen in Star Wars: Episode VIII: The Last Jedi.

foto’s lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

7 reacties

 1. Alexandra zegt:

  De film lijkt me wel wat, maar dat zwaard is echt voor een jongere generatie dan ik

 2. zegt:

  Leuke blog! Heb ik gelijk een idee voor een kerstcadeau voor mijn metekindje. Bedankt!

 3. Oh heerlijk! Gewoon vechten met een lichtzwaard. Waarom ook niet. Die helm vind ik ook prachtig.

  Ik las ooit een boek van Marion Keyes waarin de hoofdpersoon vertelt over haar jeugd, en dat ze van haar moeder een zwarte helm op haar hoofd kreeg toen ze zich wilde verkleden als Darth Vader. Ik moest daar meteen aan denken : )

 4. zegt:

  Ik heb een neefje die er ook helemaal wild van is en hij is binnenkort jarig, dus misschien dat we dit wel voor hem gaan kopen.

 5. Echt een leuke tip, zelf ben ik nooit gek geweest op Star Wars maar ik kan wel begrijpen dat jongens van die leeftijd het wel te gek vinden!

 6. Ingrid Langstraat zegt:

  Ziet er leuk uit!! Dit zullen mijn jongens ook helemaal gaaf vinden

 7. Cool! (zou mijn zoon zeggen)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept