The LEGO Group en Nintendo onthullen de eerste LEGO Super Mario TM details

The LEGO Group en Nintendo onthullen de eerste LEGO® Super Mario TM details

De LEGO® Super Mario TM Starter Set en de eerste van een reeks LEGO Super Mario TM uitbreidingssets zijn van de week onthuld. Deze sets illustreren de nieuwe fysieke speelervaring die Super Mario TM tot leven brengt in de wereld van LEGO®.

Vanaf nu is de pre-order beschikbaar

Onlangs schreef ik al een artikel waarin ik de samenwerking tussen The LEGO group en Nintendo beschreef. Sinds 7 april kan er een pre-order geplaatst worden van de LEGO® Super Mario TM Avonturen met de Mario Starter Set.

De lang verwachte nieuwe productlijn

De fans kunnen vanaf deze dag hun exemplaar van deze unieke en langverwachte nieuwe productlijn voor bestellen. De LEGO Super Mario productlijn vormt het resultaat van een unieke samenwerking met Nintendo. Hoe ziet deze productlijn er uit? Deze productlijn bevat een interactieve LEGO Mario figuur. Deze verzamelt munten verzamelt in levensechte game levels. Deze levels bouw je zelf met LEGO stenen. Het is Noch een videogame, noch een traditionele LEGO set.

Het LEGO Super Mario figuur

LEGO Design Lead Jonathan Bennink maakte op 7 april voor het eerst bekend dat fans kunnen beginnen met het verkennen van het leuke LEGO Super Mario universum met de Avonturen met Mario Starter Set. Deze set vormt de sleutel voor toegang tot de wereld van LEGO Super Mario. De Starter Set bevat zeven actie stenen voor verschillende interacties met de LEGO Mario-figuur die alleen in deze set zijn inbegrepen.

Een luidspreker inbegrepen

De LEGO Mario-figuur zelf heeft LCD-schermen als ogen, mond en buik om een breed scala aan onmiddellijke reacties op beweging, kleur en actiestenen weer te geven. Ook inbegrepen is een luidspreker die iconische geluiden en muziek uit de videogameserie speelt.

Vanaf 6 jaar

Kinderen vanaf 6 jaar kunnen levels bouwen en op hun eigen manier spelen. De actie volle uitdagingen bieden veel creatief plezier in een zeer interactieve ervaring. LEGO Mario wordt gebruikt om virtuele munten te verzamelen. Dit terwijl hij rent en springt van de startpijp naar de doelpaal via LEGO-stenen, een wolk platform en botst met de Goomba-figuur en Bowser Jr.- figuur.

The LEGO Group en Nintendo onthullen de eerste LEGO® Super Mario TM details

De Starter set kan je uitbreiden

De Starter Set kan worden gecombineerd met LEGO Super Mario uitbreidingssets. Bij deze sets kan je unieke uitdagingen en personages ontgrendelen om met en tegen vrienden te spelen.
De eerste uitbreidingssets, die tegelijkertijd werden onthuld, zijn de ‘Piranha Plant-Power Slide’ uitbreidingsset en de ‘Eindbaasgevecht Bowser’s Kasteel’ uitbreidingsset. En omdat de producten allemaal modulaire builds bevatten, staan fans volledig zelf in voor het maken van de LEGO levels waarin ze Mario tot leven willen zien komen.

Er is ook een app van LEGO Super Mario

Fans zullen ook dol zijn op de gratis LEGO Super Mario app van The LEGO Group. Deze app heeft een ondersteunende functie om de fysieke speelervaring verder te verbeteren.
Ook houdt de app scores bij om het continu opnieuw bouwen aan te moedigen. Het biedt digitale bouwinstructies met zoom- en rotatie-weergavetools om bouwen gemakkelijker te maken. Daarnaast suggereert de app andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Daarbij is het een veilig forum om ideeën met vrienden te delen.

De lancering van dit LEGO is 1 augustus 2020

Het volledige LEGO Super Mario assortiment wordt op 1 augustus 2020 gelanceerd. Fans kunnen de LEGO Super Mario Avonturen met Mario Starter Set nu al bestellen op lego.com. Of via geselecteerde toonaangevende retailers.

Wat kosten deze sets?

De adviesprijs voor de Starter Set bedraagt 59,99 EUR. 29,99 EUR voor de Piranha Plant Power Slide-uitbreidingsset en 99,99 EUR voor de Eindbaasgevecht Bowser’s Kasteel uitbreidingsset.

foto’s beeldmateriaal

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept