Denksport Magazine. Uren lang puzzelplezier
Vrije tijd

Denksport Magazine. Urenlang puzzelplezier

Denksport is al 90 jaar de nummer 1 puzzelmaker en viert dit met Denkport Magazine. Een magazine met ruim 220 puzzels. Oude bekende toppers en nieuwe moderne puzzels. Inclusief Denksport’s aller eerste kruiswoord puzzel uit 1930. En jij kan dit magazine winnen!

Puzzelen met de hele familie

In de zomervakantie gaan ze standaard mee, de puzzelboeken van Denksport. Maar ook normaal puzzelen we veel uit deze puzzelboeken. Voor de jongens heb ik Squla-Denksport junior zomerboeken in huis, voor mijn man sudoku’s en zelf wissel ik vaak af en komt dat nu even mooi uit.

Denksport bestaat90 jaar

Dit jaar bestaat Denksport 90 jaar! 90 jaar lang brengt Denksport voor duizenden mensen in Nederland en België een unieke vorm van ontspanning. Puzzels intrigeren, amuseren en fascineren en zorgen voor een aangename tijdsbesteding. Op 3 oktober 1930 maakte men voor het eerst kennis met Denksport. En eigenlijk vanaf het eerste begin was dit een zeer gevarieerd puzzelblad met o.a. kruiswoordraadsels, rebussen, getallenraadsels en een schaakrubriek.

Denksport Magazine

Ter ere van dit jubileum lanceert Denksport een geheel nieuw puzzeltijdschrift, Denksport Magazine. Met een gevarieerd aanbod van lichte puzzelsnacks tot diepe doordenkers haalt het 128 pagina’s dikke Denksport Magazine alles uit de kast om de iedereen, van jong tot oud, deze zomer aan het puzzelen te krijgen.

Wat vind je in dit magazine?

Denksport Magazine is een rijkgevuld, gezellig puzzeltijdschrift voor iedereen. In dit magazine laat Denksport zien wat het in huis heeft; verrassing, humor, uitdaging en entertainment voor een brede doelgroep. Natuurlijk met bekende toppers zoals de sudoku, de zweedse puzzel en het kruiswoordraadsel. Maar ook met de nieuwe razend spannende who dunnits, hoofdbrekende raadsels en met het nieuw ontwikkelde zweeds doolhof’.

Denksport Magazine. Uren lang puzzelplezier
Denksport Magazine. Gevarieerd puzzelplezier
Denksport Magazine. Uren lang puzzelplezier

De geschiedenis van Denksport

In deze eerste uitgave van Denksport Magazine speelt uiteraard ook de 90-jarige geschiedenis van het merk Denksport een grote rol. De redactie heeft een aantal prachtige puzzels gemaakt rondom voorbije decennia. En in de opmaak komen veel oude elementen terug zoals oude covers en bijzondere puzzeldiagrammen uit oude uitgaven. De kers op de taart is de Denksport’s allereerste kruiswoordraadsel uit 1930 als uitneembare puzzelposter.

Urenlang puzzelplezier

Denksport Magazine is te koop in de winkel en in de webshop te bestellen en kost 6,95 euro.

Wat een dik en gevarieerd magazine

Deze Denksport Magazine is echt een must-have als je van puzzelen houdt. Ik persoonlijk ben enthousiast over de vele verschillende puzzels en er zijn ook puzzels voor de hele familie. Mijn zoon en ik puzzelen vaak samen en dat is in die boek prima te doen. Het is een magazine boordevol variatie en dat maakt het puzzelen ontzettend leuk!

Win dit puzzelboek

Van Denksport mag ik een Denksport Magazine weggeven, wat moet je hiervoor doen:

 • Zet in een reactie onder dit artikel wat jouw favoriete puzzel is
 • Reageer met een geldig e-mail adres
 • Deze winactie loopt tot en met 13 juli 2020
 • De winnaar krijgt per mail bericht
 • gefeliciteerd Naomi, het puzzelboek komt jouw kant uit!

foto’s lodiblogt/ disclaimer

43 thoughts on “Denksport Magazine. Urenlang puzzelplezier”

 1. 90 jaar al! En het blijft leuk. Mijn favoriet is denk ik de Zweedse puzzel, maar een beetje afwisseling is ook fijn, vind ik. Ik doe graag mee met de winactie. Zou leuk zijn voor de komende vakantieweken.

 2. Oei, een favoriete puzzel kiezen vind ik heel moeilijk. De Zweedse puzzel vind ik nog steeds heel fijn, maar ook binaire puzzels kan ik uren mee vullen. En nonogrammen heb ik onlangs ook terug herontdekt.! Maar liefst heb ik een fijne afwisseling, zoals deze Magazine beloofd te zijn.

 3. De zweedse puzzels zijn absoluut mijn favoriet! Maar uiteraard heb ik ook graag een beetje afwisseling en dat kan perfect met dit boekje! Super leuk blog trouwens!

 4. Dat ziet er leuk uit! Ik puzzel eigenlijk alleen in de vakantie, en dat hebben we nu! Heerlijk ontspannen met een puzzel, ook leuk om samen met mijn zoontje te doen. Mijn favoriete puzzels zijn sudoku’s en Zweedse puzzels. Wel hou ik van variatie.

 5. Ik vind de Logikwis altijd zo leuk om te doen! Of een binaire puzzel, ook zo leuk. Ik doe heel graag mee, dit magazine zou goed van pas komen tijdens onze staycation

 6. binaire puzzel heb ik pas ontdekt , echt leuk en rebus cryptogram is altijd een uitdaging .
  Leukkkk de puzzelposter hang ik in de hobbykamer op.
  Gooi mij maar in het hoge hoed voor de loting .

 7. Logikwis en japanse puzzel zijn mijn favorieten. En ik herken het helemaal, wij gaan ook de dag voor we op vakantie gaan nog even met het hele gezin naar de kiosk hier om de hoek om voor iedereen een puzzelboekje te scoren!

 8. ik deed vroeger veel zweedse puzzels 😀 en nu wil ik nog wel eens japanse puzzels doen mits het niet te druk in mijn kop is want dan word het niks haah

 9. Wat leuk, kunnen we in de vakantie aan de slag met het hele gezin. Zweedse puzzels vinden wij leuk, dus het zweedse doolhof proberrn we graag uit. De jongste kinderen houden erg van woordzoekers. De poster met het kruiswoordraadsel zullen ze ook gaaf vinden!

 10. De logikwis die vond ik vroeger al superleuk, nu nog steeds en de liefde ervoor overgezet naar zoonlief nu 🙂

 11. .
  .
  Dag Lodi!
  .
  Oh wat leuk! Oh ja hier zijn we dòl op puzzelen in boekjes! Gezellig met ons allen of apart: plezier verzekerd! Omdat ik zo enthousiast ben, wil ikniet zomaar een saai antwoord insturen, dus maakte ik nog iets voor jullie! Een puzzel-gedichtje! Hoop dat jullie het leuk vinden ⤵️
  .
  Ik tag puzzelmaatje @bobobrw
  .
  Jij bent precies als mij,
  puzzels maken je zo blij
  ‘n Kruiswoord hier, ‘n crypto daar
  je vult ze in en bent zò klaar
  Het helpt ons te ontspannen,
  heel even zonder plannen
  Als we de puzzels maken,
  hoor j’ons breintje kraken
  Voor we ‘s avonds slapengaan
  gaan we er samen tegenaan ❤️
  We gaan er altijd erg in op,
  dus deze prijs vinden we top
  Dus ja, ‘k begin te dromen:
  laat deze prijs maar komen ⌨️!
  #puzzelboekjes #puzzelen #hersenkraker #leuk #wegdromen

 12. De Zweedse puzzel is mijn favoriet maar ik weet me altijd ook goed te vermaken met andere puzzels zeker nu in de coronatijd waarbij voor mij dit jaar een vakantie buiten Nederland er niet meer in zit .

 13. Wat een leuk boek! Wij puzzelen thuis heel graag, dus 1 favoriete puzzel doorgeven is knap lastig… Maar dan zijn het de woordzoekers denk ik 😉

 14. Sudoku vind ik zelf altijd wel erg leuk en mijn kids kunnen mij hier al mee helpen dus zij vinden dat ook helemaal leuk! Laatst heb ik de binaire puzzel gedaan en dat vond ik ook wel erg leuk! Weer wat nieuws, althans voor mij! Heerlijk om in de vakantie, liefst met mijn meiden gezellig op de bank de puzzels in te vullen.

 15. Ik doe het liefst een Zweedse puzzel, vind ik erg leuk om te doen.
  Doe erg graag mee.
  Groetjes Anneliese

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.