Meer groen in huis met planten

Wil jij meer groen in huis, maar heb je geen groene vingers? Bij Plant Rebelz hebben ze de mooiste planten, terrariums en stekjes. En geven hierbij ook alle verzorging tips. Zo moet het iedereen lukken om planten te laten groeien in huis!

Planten laten groeien lukt me niet

Zelf ben ik niet zo een ster met planten. Op de een of andere reden doen ze het nooit zo goed bij mij. Al doe ik nog zo mijn best en let ik nog zo goed op. Nu is het wel erg kaal in huis dus eigenlijk wilde ik toch graag proberen om eens wat groen in huis te krijgen.

De mooiste planten koop je hier

Waarom online kopen

Ik kwam terecht op de site van Plant Rebelz. Nu heb je kamerplanten en je hebt kámerplanten; bij Plant Rebelz zijn ze van de laatste categorie. je vind hier naast tientallen trouwe stamgasten ook hele stoere en tropische planten, allen met verrassende namen.

Een ruime keuze

De website van Plant Rebelz is overzichtelijk en duidelijk. Je kan kiezen op de gehele collectie of voor meer overzicht, op de maat ( klein, middel, groot) de ruimte (woonkamer, slaapkamer, badkamer) standplaats of op een soort kiezen. De soorten hebben allemaal leuke namen je komt hier onder anderen de The Devils ( cactus), The Rebels ( Ficus) of The Bastards ( hangplanten) tegen.

Ook terrariums of stekjes

Naast planten met de leukste namen kan je bij Plant Rebelz ook terrariums en stekjes kopen. Terrariums zijn eigenlijk voor die mensen die wél van planten houdt, maar het eigenlijk ook wel prima vindt als deze een beetje voor zichzelf kunnen zorgen. Je mag er naar kijken maar niet aankomen! Dus misschien ook wel makkelijk voor de mensen die ook niet zulke groene vingers hebben. En omdat grote avonturen klein beginnen kan je bij Plant Rebelz ook stekjes kopen. Met een stekje zorg je voor je eigen botanische plant en zorgt dat deze gaat groeien. Het enige wat ze nodig hebben: water, wat zonlicht en iemand die af en toe wat liefs tegen ze zegt.

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz
Wet Devil Kid

Online bestellen, is dat niet lastig?

Online bestellen gaat heel makkelijk. tegenwoordig kan je op elke willekeurige plantensite informatie vinden en hoe je jouw nieuwe aanwinst kan verzorgen.

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz

Ik bestelde een kamerplant en twee stekjes, maar werd verrast met nog een extra stekje. Na het bestellen kreeg ik de volgende dag al bevestiging dat mijn pakket er aankwam en deze werd bezorgd in een grote doos waar de planten prima verpakt in zaten.

De verzorging

Voor mezelf heb ik een pagina in mijn journal gemaakt met de verzorgingstips, zo heb ik deze altijd bij me en kan er niks meer mis gaan! En het moet lukken deze nieuwe aanwinsten in huis de juiste zorg te geven. Want water, licht en een beetje liefde doen wonderen!

Lees ook: Groene vingers kan je kweken- meer planten in huis.

Meer groen in huis met de planten van Plant Rebelz

Toch geen groene vingers

Twijfel jij toch nog aan je groene vingers of durf je het niet aan? Op de site vind je ook droogbloemen. Voor ieder wat wils dus!

Ga voor groen in huis

Hier in huis hebben de planten een mooie plek gekregen en ik ben er erg blij mee. Ze zien er sterk uit en doen het prima! De bestelling en bezorging ging makkelijk en snel. Ik ben erg tevreden!

december 2022: Dit artikel schreef ik in samenwerking met Plant Rebelz, echter toen ik onlangs de site zocht bleek deze niet meer te bestaan. De tips over planten in huis tellen natuurlijk nog gewoon.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

19 reacties

 1. zegt:

  Mooie planten heb je uitgezocht en leuk ook zo met die gekleurde potten. Ik ben zelf overgegaan op kunstplanten en ben daar heel erg blij mee. Eindelijk geen gedoe meer met te veel en te weinig water en dode planten in de vensterbank.

 2. zegt:

  Ik zou het gerust durven zo bestellen online. De grote tuincentra zijn in het weekend een beetje zoals de Ikea, overvol en personeel dat geen tijd heeft om te helpen. Kan je evengoed je keuze online maken.

 3. zegt:

  het zijn mooie planten maar ik laat zelfs een cactus dood gaan dus ik durf het niet meer aan

  1. zegt:

   ik snap je helemaal, dat is mij dus ook gelukt, maar ik heb hoop met deze planten 🙂 ik ben heel lief tegen ze 🙂 🙂

   1. zegt:

    Mooie planten heb je uitgekozen! Vrolijke kleuren potjes er ook omheen! Hier ook een boel planten in huis, kan niet zonder! Voor m’n bananenplant ben ik heel erg blij mee

 4. zegt:

  Leuk ook in die gekleurde potjes! Vrolijke boel daar 🙂

 5. zegt:

  Sinds Corona ben ik ook helemaal aan de plant. Moet oppassen dat t niet teveel wordt haha. Heb ook veel online besteld maar deze kende ik nog niet. Dank je wel voor de tip. Ik ga toch even neuzen ❤️

 6. jasmina zegt:

  Ik heb ook geen groene vingers,mijn man wel

 7. jasmina zegt:

  Ik heb ook geen groene vingers,mijn man wel..inmiddels staat de hele vensterbank vol met aloe vera plantjes

  1. zegt:

   altijd die mannen he! Mijn man is ook prima met planten en de tuin. 🙂 Leuk dat er bij jullie ook zoveel planten staan.

 8. Felice Veenman zegt:

  ik heb groene buitenvingers en geen groene binnenvingers.! Ik vind je dapper dat je het weer een kans geeft. En heel gek, maar ik heb echt een soort van afkeer van droogbloemen, stom he?

 9. Ik vind je bloempotjes zo leuk! Alleen al vanwege die leuke kleurtjes zou ik de planten willen hebben : )

  1. zegt:

   haha, ze zijn leuk he! Ze komen bij de Xenos vandaan 🙂 Ik vind het ook zo leuk en vrolijk staan.

 10. Ah misschien moet ik dit een keer proberen! Ik ben niet zo sterk met planten, we hebben er maar een paar die me overleven en dat vind ik zo zonde. Dit bericht geeft me dan toch weer hoop! Over een tijdje toch maar weer aan de plantjes…

 11. Marsha zegt:

  Ik heb niet echt groene vingers, maar ik ben gewoon gek op plantjes! Ik vind dat ze je huis zo doen opfleuren.

 12. Mandy zegt:

  Aaah jij hebt ook leuke dingetjes uitgezocht! Ik vind de stekjes vooral zo leuk. Kan niet wachten tot ik ze echt zie groeien

 13. zegt:

  ik zou willen dat ik groene vingers had. maar alles gaat bij mij dood, zelfs cactussen en vetplanten. vraag mij echt niet hoe

 14. Sherry zegt:

  Wat een mooie planten zijn dit. Ik hou van planten.

 15. Ik zou het zo bestellen, geen enkel probleem, maar ik ben zelf al bezig. De aardbeienplantjes worden steeds groter en de eerste cosmosbloemen beginnen te groeien. Jeej!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept