Smart Toys & Games komen met nieuwe spellen

Nieuw: Smart Toys & Games komen met nieuwe spellen

Smart Toys & Games, producent van onder andere SmartGames, GeoSmart en SmartMax, lanceert in maart drie nieuwe spellen waarmee kinderen van alle leeftijden hun cognitieve vaardigheden kunnen ontwikkelen. Welke spellen dit zijn, lees je hier.

De spellen van Smart Toys & Games

SmartGames ken je misschien wel van de super leuke spellen voor 1 persoon. Hier thuis spelen de jongens er erg veel mee, maar ook ik vind het leuk om een spel van SmartGames te doen. Wat dat is het voor elke leeftijd. Bij deze spellen moet je goed nadenken en er zijn ontzettend veel mogelijkheden en oplossingen te maken. Daarbij komen ze steeds weer met nieuwe spellen. Zo ook in april wanneer er drie nieuwe super leuke spellen uit komen van Smart Toys & Games. Wat kunnen we verwachten:

Pirates Crossfire | SmartGames

Een spel vol piraten avontuur! Navigeer je schepen, zodat de vijand in je vuurlinie komt te liggen om ze te laten zinken. Maar misschien lukt het je wel om een oorlog te voorkomen en de vrede te bewaren? Met 4 speelwijzen en 80 opdrachten ga je iedere keer weer een compleet nieuw avontuur aan. 

Apple Twist | SmartGames

Rupsje nooit genoeg! Bij Apple Twist moet je er voor zorgen dat de drie hongerige rupsen allemaal op de appel passen. Bij dit puzzelspel is het belangrijk dat je logisch nadenkt, want niet alleen de rupsen, maar ook het speelveld kunnen van vorm veranderen! Smul samen met de rupsen van de 60 opdrachten die je kunt uitvoeren. 

Nieuw: Smart Toys & Games komen met nieuwe spellen

Acrobates | SmartMax

Vormen bouwen, het is nog lastiger dan je denkt. Met de kleurige vormen van Acrobates kun je vierkant, cirkles en driehoeken bouwen en samen met de metalen ballen ontstaan de coolste acrobatische figuren. Bouw je eigen creaties of maak gebruik van de vormen op een van de opgavenkaarten.  De rode basis met metalen oppervlak geeft de stabiliteit die je tijdens het bouwen nodig hebt. 

Nieuw: Smart Toys & Games komen met nieuwe spellen

Over Smart Toys & Games

Smart Toy & Games is een Belgisch bedrijf dat in december 1992 werd opgericht in Kontich nabij Antwerpen. Onder Smart nv vallen vier merken: SmartGames (opgericht in 1999), SmartMax (opgericht in 2010), GeoSmart (opgericht in 2016) en Happy Cube (aangesloten in 2019). Vrijwel alle producten worden rechtstreeks door Smart in België ontwikkeld en in meer dan 70 landen over de hele wereld verkocht. De verkooppunten van deze spellen vind je hier.

De verschillende spellen

SmartGames zijn super-leuke, logische denkspellen voor één speler. Elk spel heeft een uniek & innovatief spelmechanisme geschikt voor jong én oud. Met SmartMax kunnen jonge kinderen veilig de fascinerende wereld van magnetisme te verkennen. Geosmart is magnetisch constructiespeelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. En een Happy Cube bestaat uit 6 puzzelstukjes in een frame waaruit een perfecte kubus kan worden gemaakt.  

foto’s beeldbank

Meer artikelen


Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. zegt:

    Wij zijn hier thuis dol op Smartgames! De acrobats zien er gaaf uit! Echt iets voor mijn dochter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept