Vandaag onthult: het volledige LEGO Super Mario assortiment.

het volledige LEGO Super Mario assortiment.

Het wachten is voorbij. Vandaag is het volledige productassortiment van LEGO Super Mario onthuld. Fans kunnen het leuke LEGO Super Mario universum ontdekken en hun favoriete personage tot leven laten komen in de echte wereld.

Vandaag is het volledige assortiment onthuld

Vandaag heeft The LEGO Group het volledige productassortiment van de LEGO® Super Mario TM speelsets onthuld. Nu werd er in april al aangekondigd dat The Lego group en Nintendo met LEGO Super Mario zou komen. En nu kunnen fans het assortiment uitbreiden met een geheel nieuwe reeks uitbreidingssets. Daarnaast komen er ook verzamelbaar personage pakketten en power-up pakketten.

Een unieke samenwerking

LEGO Super Mario, is een unieke samenwerking met Nintendo, en laat kinderen de speelse wereld van Super Mario ervaren. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO wereld. De producten die vandaag zijn aangekondigd geven fans de kans om Mario’s huis te bouwen. Maar ook op zoek te gaan naar schatten die door Toad zijn verborgen en een Koopa Troopa in de Bewaakte vesting te verslaan. Maar dat is natuurlijk niet alles!

De startset is de sleutel

Eerder dit jaar werd de samenwerking al aangekondigd. En in april werd de leuke ‘Avonturen met Mario Starter Set’ onthuld. Met daarbij ook nog eens twee uitbreidingssets. De startset is de sleutel tot het ontgrendelen van het hele spel, en is de enige set met een interactieve LEGO Mario figuur. De interactieve LEGO Mario figuur verzamelt munten in game levels. Deze levels zijn met LEGO-stenen zijn gemaakt. LEGO Super Mario voegt nieuwe interactiviteit toe aan de traditionele LEGO ervaring.

Uitdagingen en personages

Alle sets bevatten hun eigen reeks unieke uitdagingen en personages. Fans kunnen alleen of tegen vrienden spelen. In april werden de uitbreidingssets: Piranha Plant- powerslide en Eindbaasgevecht op Bowsers kasteel al aangekondigd. Maar nu komt daar de Bewaakte vesting, Mario’s huis & Yoshi, Toads schattenjacht, Desert Pokey, Whomps lavafort en het Boomer Bill-spervuur ook nog bij.

het volledige LEGO Super Mario assortiment.

Verzamel personages

Vandaag zijn ook tien verzamelbare vijand-personages aangekondigd die beschikbaar worden gesteld in ‘blind bag’ pakketten. Heel leuk want dit zorgt voor een extra verrassingselement. Elk pakket bevat een bouwbaar personage en een actiesteen om mee te spelen – het kan een Paragoomba, Fuzzy, Spiny, Buzzy Beetle, Bullet Bill, Bob-omb, Eep Cheep, Blooper, Urchin of Peepa zijn!

Power-up pakketten

Elke uitbreidingsset en verzamelbaar personage is gemaakt om te worden gebruikt met de’ Avonturen met Mario Starter Set’. Deze sets zorgen voor een verbeterde speelervaring. De startset heeft 7 actiestenen voor verschillende interacties met de LEGO Mario figuur. Dit figuur heeft LCD-schermen in zijn ogen, mond en buik om onmiddellijke reacties op beweging, kleur en actiestenen weer te geven. In mei kondigden The LEGO Group en Nintendo ook een reeks power-up pakketten aan – waaronder Kat-Mario en Bouw-Mario. Door de verscheidenheid aan kostuums voor LEGO Mario die elk nieuwe functies en krachten onthullen, vergroten de speelmogelijkheden nog meer!

Voor de fans!

Fans zullen LEGO Super Mario nog leuker vinden met de gratis LEGO Super Mario-app. Deze app is gemaakt door The LEGO Group. De ondersteunende app verbetert de speelervaring. De app houdt scores van de speler bij om continu bouwen-en herbouwen aan te moedigen. En bevat ook zoom- en draaifuncties die het omgaan met de bouwinstructies gemakkelijker maken. Plus suggesties voor andere creatieve manieren om te bouwen en te spelen. Het is bovendien een veilige plek waar kinderen hun ideeën kunnen delen met vrienden. Er is trouwens ook een LEGO life app die ook super leuk is voor kinderen.

1 augustus 2020

Het volledige LEGO Super Mario-assortiment ( maar ook de ‘avonturen van Luigi’)wordt op 1 augustus 2020 gelanceerd. Fans kunnen de LEGO Super Mario Starter Set al bestellen de LEGO site of bij geselecteerde toonaangevende retailers over de hele wereld (afhankelijk van beschikbaarheid).

foto’s beeldbank

Meer artikelen over LEGO of Nintendo

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept