Uitbreiding set van LEGO: een ‘Avonturen met Luigi’ startset

Uitbreiding set van LEGO: een ‘Avonturen met Luigi’ startset

In de nieuwe ‘Avonturen met Luigi™’ startset ontmoet Luigi zijn broer in het LEGO® Super Mario™ universum. Met Luigi -de favoriet van velen- was samen spelen nog nooit zo leuk. De startset is nu al te bestellen maar pas vanaf 1 augustus 2021 te koop. Alles over deze startset lees je hier.

Een samenwerking tussen Nintendo en LEGO

Fans zaten er al op te wachten: LEGO Luigi vormt de nieuwste uitbreiding van de LEGO Super Mario productlijn. Deze productielijn is het resultaat van een unieke samenwerking met Nintendo. Een samenwerking dat een geheel nieuwe manier van spelen met LEGO stenen introduceerde. Hoewel gebaseerd op LEGO is de LEGO Super Mario speelervaring uniek. Kinderen kunnen op speelse wijze SuperMario trajecten bouwen. Maar ook LEGO Mario en LEGO Luigi figuren op leuke, interactieve manieren tot leven laten brengen.

Nieuwe starterset

De nieuwe startset, breidt het vrolijke en interactieve LEGO Super Mario universum verder uit. Het laat kinderen kennismaken met Luigi. Mario’s broer en partner in vele avonturen.

Wie is Luigi?

LEGO Luigi wordt gekenmerkt door zijn herkenbare en charmante persoonlijkheid en zijn unieke stem. Hij is één LEGO slag groter dan LEGO Mario, met Luigi’s iconische uiterlijk en eigenschappen.

Verschillende paketten te koop

Deze ‘avonturen met Luigi’ startset is te combineren met de Mario startset. Maar ook met alle uitbreidingssets, Personage pakketten en Power-up pakketten. Beide startsets bieden talloze manieren om uitdagingen te creëren, uit te breiden, opnieuw op te bouwen en aan te passen. LEGO Luigi beschikt over dezelfde technologie als zijn broer. Zo vind je in het startset pakket een kleurensensor en een lcd-scherm om verschillende bewegingsreacties weer te geven. Maar ook een luidspreker die geluiden en muziek uit de SuperMario videogameserie afspeelt.

Uitbreiding set van LEGO:  een ‘Avonturen met Luigi’ startset

Kinderen vanaf 6 jaar

LEGO Luigi is voor kinderen vanaf 6 jaar. Terwijl je LEGO Luigi van de Startbuis naar de Doelpaal verplaatst, kan je – in de interactieve speelervaring- digitale munten verdienen. Hoe? Door LEGO Luigi te helpen de uitdaging van de draaiende wip te voltooien. Maar ook door samen te werken met de nieuwe Pink Yoshi, of door Boom Boom en Bone Goomba te verslaan.

Bruin gekleurde stenen en een ? steen

De ‘Avonturen met Luigi’ startset bevat bruin gekleurde stenen die symbool staan voor de omgeving van de Toren en die een nieuw geluid ontlokken aan LEGO Luigi. Ook vind je in de starterset een ‘?’ steen ontworpen voor spannende extra punten. De LEGO Super Mario productlijn staat garant voor een unieke speelervaring. Helemaal omdat de spelers direct feedback krijgen om op creatieve manieren te bouwen en te spelen.

Uitbreiding set van LEGO:  een ‘Avonturen met Luigi’ startset

280-delige startset

De 280-delige ‘Avonturen met Luigi’ startset kan op vele leuke manieren worden gebouwd. Maar ook herbouwd en gecombineerd met alle andere LEGO Super Mario sets. Zo kan je een nieuwe LEGO Super Mario wereld creëren en er oneindig lang van te blijven genieten. De gratis LEGO Super Mario app is combineerbaar met alle LEGO Super Mario producten. De app biedt onder anderen bouwinstructies en creatieve tips. Het is een veilig platform voor kinderen om ideeën uit te wisselen en zo de fysieke en creatieve speelervaring verder te verbeteren.

Nu bestellen per 1 augustus te koop

De LEGO® Super Mario™ ‘Avonturen met Luigi’ startset kan vooraf besteld worden. Vanaf 1 augustus 2021 zal het wereldwijd te koop zijn op http://www.lego.com/supermario en bij andere detailhandelaars. De adviesprijs voor de ‘Avonturen met Luigi startset’ is 59,99 euro.

foto’s beeldbank

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

2 reacties

  1. Jouvence zegt:

    Wat leuk! LEGO blijft leuk en mooi speelgoed vind ik, ongeacht de leeftijd 😉

  2. Oooh deze set roept echt jeugdherinneringen op. Uren speelde ik samen met mijn zus op de nitendo de mario spelletjes!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept