De magische wereld van Schleich

De magische wereld van Schleich

Ben jij al bekend met de speelfiguren van Schleich?  Zo niet, dan wordt het hoogtijd om eens te kijken wat de wereld van Schleich inhoudt. In deze magische wereld kunnen kinderen spelen met de mooiste dieren, maar het zijn ook prachtige verzamel items.

De Magische wereld

Schleich bestaat nu al 85 jaar. Het Duitse merk maakt speeldieren, dinosaurussen en fantasiefiguren van ongekende kwaliteit. Wat Schleich zo onderscheid van andere speelfiguren is de mooie afwerking in details. Elk figuur is met uiterste precisie tot stand gekomen. De beschildering is voor elk figuur met de hand gedaan. De dieren hebben glimmende ogen en neusjes. Als je voelt aan de krokodil of de olifant dan lijkt het net of je echt dier aanraakt. Dit doet het speelgoed tot leven komen! 

Het mooiste speelgoed is van Schleich!

Niet zo gek dus dat Schleich al zo lang populair is als kinderspeelgoed. Tegenwoordig kun je Schleich in de meeste speelgoedwinkels in Nederland wel vinden. Er is een groot aanbod aan Schleich boerderijdieren. Schleich wilde dieren en Schleich dinosaurussen. Ook de Schleich paarden zijn erg populair, voornamelijk bij meisjes. Zo zijn er Schleich fans die zelf tuigjes en zadels maken voor de paarden en uitgebreide fotoshoots houden. In deze categorie zijn er ook veel accessoires en je kunt zelfs een complete Schleich manege kopen.

De nieuwe 2021 Schleich collectie 

Wat Schleich ook erg leuk maakt is dat er twee keer per jaar een nieuwe collectie uitkomt. De voorjaars collectie is net gelanceerd. Zo zijn er wel 10 nieuwe paarden en 9 verschillende wilde dieren, een aantal speelsets en heel wat dinosaurussen bijgekomen!
Dit maakt het extra leuk voor de fanatieke verzamelaars die elke keer weer met smart zitten te wachten op de nieuwe collectie!  

Schleich Bayala

Naast gewone en prehistorische dieren heeft Schleich ook een geweldige lijn van fantasiewezens. Deze categorie heet de Schleich bayala. Er zijn beeldschone elfjes en de gekste wezens te vinden. Kinderen zijn gek van deze figuren en wie droomt er nou niet weg met deze glitterende sprookjesfiguren?!

Voor een mooi overzicht van alle Schleich figuren kijk je op de site van Schleich.

Lees ook: Met welk speelgoed zit ik helemaal goed bij een verjaardag of feestdag?

gastblog op lodiblogt

foto’s beeldbank

Dit is een gastblog van dieren-figuren, helaas is deze site offline gegaan,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept