lockstars rage
Gezin Kleuter Speelgoed Tiener Vrije tijd

Worden Lock Stars de nieuwste rage, deze zomer?

Er komt weer iets nieuws aan, en het zal me niks verbazen als ook dit weer een nieuwe rage gaat worden. Want die rages die gaan maar door. Na de Fidget spinners en recent nog LOL Surprises, zijn hier op school de Pokemon kaartjes nu aan de beurt. Vanaf Juni kunnen we iets nieuws verwachten. Maak kennis met Lock Stars! Lock Stars zijn slotjes met elk hun eigen sleutel. En alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen! Nu zie ik bij mijn jongens een grote drang tot verzamelen en volgens mij kunnen meisjes hier ook wat van. Daarom denk ik dat deze Lock Stars ook weer een grote rage gaan worden! Vanaf juni te koop, maar maak nu alvast kennis met de nieuwe verzamelrage van Hasbro.

Wat zijn Lock Stars

De hippe Lock Stars zijn genummerde slotjes in 6 categorieën die je openmaakt met je eigen persoonlijke sleuteltje, zo bewaar je jouw diepste geheimen in dit kleine figuurtje. Net zoals je je geheimen alleen deelt met je beste vriend(in). De collectie speelt ook in op het fenomeen van kleding en tassen versieren met allerlei gadgets om je eigenheid te benadrukken. De grappige slotjes hebben alles om de nieuwe schoolpleinrage te worden.

Lock Stars: alleen jij hebt de sleutel tot je geheimen!

Een grote verzamelfactor en nieuwe rage

Elk figuurtje heeft een eigen persoonlijkheid, voor elk wat wils dus. Met ontzettend veel verschillende karakters, is het tijd om de Lock Star gekte te ontgrendelen en al jouw favorieten te verzamelen. Want de verzamelfactor is groot! Hang ze aan je rugzak of schoenen en creëer je eigen stijl. De mogelijkheden zijn eindeloos, of je nu houdt van grappig, gek of schattig, er zit voor iedereen een slotje bij.

Open het figuurtje met de sleutel

Maak het figuurtje open met het bijhorende sleuteltje en ontdek een kleine verrassing die erin verstopt zit. Alleen jíj bepaalt wie het slotje mag openen. Met meer dan 100 knotsgekke Lock Stars die je kan verzamelen, ben jij binnenkort de hipste van de straat!

Vanaf begin Juni bij Intertoys

In dit introductiejaar verschijnen er 104 verschillende Lock Stars. Elke Lock Star heeft bovendien een kleine buddy-Lock Star bij zich die geheim blijft tot je de verpakking hebt open gemaakt. Ook heeft elke Lock Star 2 accessoires die je aan het slot kan hangen. In juni verschijnt de eerste serie Lock Stars bij Intertoys. Daarna wordt er regelmatig een nieuwe serie uitgebracht.  Vanaf half augustus zijn ze echt overal verkrijgbaar. De prijs zal tussen de € 5-6 euro liggen

Welke kies jij? LOCK ON!

Laat zien wie je bent met deze grappige collectie van slotjes en verzamel alle gekke figuurtjes, van maffe monsters tot rare robots en pittige piraten!

Vanaf Juni in de winkel! Zal het een nieuwe rage worden?

Nog een leuke rage trouwens zijn de Spiralz

Foto’s persbericht

Lees hier een eerder artikel over Hasbro

.

30 thoughts on “Worden Lock Stars de nieuwste rage, deze zomer?”

  1. Ik denk zeker wel dat dit een rage zal worden. Als er 1 schaap over de dam is … …. Ik liet het voor de gein even aan mijn dochtertje zien en zij zei direct oh wat leuk, die wil ik ook wel.

  2. Ik denk inderdaad ook niet echt dat het een rage gaat worden. Het zijn eerder dingen die je ‘weggeeft’ bij een kindermenu bij de pizzaria bijvoorbeeld.. Maar je weet het niet, misschien wordt je vanuit het niets verbaasd 😉

  3. Deze vind ik zelf als volwassene leuk! Wat een hippe gadgets. Leuk om aan mijn laptop tas te doen, of inderdaad aan je schoenen. Ik denk alleen dat mijn collega’s het me niet in dank afnemen als ik daarmee aan kom zetten. Maar het is idee is leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *