Nieuw: COBLO kleurrijk, magnetisch speelgoed

COBLO: kleurrijk, magnetisch speelgoed

Op 1 september wordt het nieuwe speelgoedmerk COBLO gelanceerd. COBLO is kleurrijk, magnetisch speelgoed waarmee kinderen eindeloos creaties kunnen bouwen. Speelgoedmerk COBLO haalt hiermee een Amerikaanse trend naar Nederland.

Het nieuwe speelgoedmerk COBLO

COBLO wordt op 1 september gelanceerd in Nederland. COBLO is kleurrijk en magnetisch speelgoed. Kinderen kunnen hier urenlang mee bouwen. Voormalig marketing directeur Elzemiek van Berkel ontdekte in Amerika hoeveel plezier kinderen met magnetische bouwstenen hebben en de veelzijdigheid van dit speelgoed op educatief gebied. Elzemiek besloot dit idee naar Nederland te halen. Met veel aandacht voor kwaliteit, veiligheid en design, ontwikkelde zij een eigen versie onder de merknaam COBLO. En is dus vanaf 1 september te koop bij bol.com 

Lees ook: Kiezen voor speelgoed dat de fantasie prikkelt.

Creatief en educatief

COBLO bestaat uit kleurrijke, magnetische bouwstenen die makkelijk aan elkaar te klikken zijn. Kinderen bouwen hiermee eindeloos hun eigen fantasieën. Dit zorgt voor urenlang speelplezier, maar ook voor de ontwikkeling van het creatieve brein. Daarnaast leent COBLO zich uitstekend voor het ontdekken van cijfers, letters en patronen. Hiermee is het speelgoed met veel mogelijkheden. Inspelend op de huidige speelgoedtrends heeft COBLO ook een magnetische knikkerbaan en racebaan opgenomen in het assortiment. 

spelen met blokken

Open ended speelgoed

COBLO valt onder de categorie “open ended speelgoed”. Open ended speelgoed is speelgoed zonder opgelegd spelpatroon wat het kind de ruimte geeft om de fantasie de vrije loop te laten gaan. Het prikkelt de creativiteit en verbeelding en groeit mee met ieder kind. In elke volgende levensfase kan het kind de fantasie er op een nieuwe manier op los laten. Een simpel 2D COBLO-huis gebouwd door een jong kind verandert in een complex 3D COBLO-kasteel met meer details bij een ouder kind. Daarmee is het jarenlang interessant en erg duurzaam. COBLO zorgt voor oneindige creaties en daarmee voor eindeloos bouw- en speelplezier.

Lees ook: Een kind helpen leren op de basisschool.

foto’s gratis van Studio Flabbergasted vrij van rechten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept