Sassefras- Super leuk meisjes speelgoed voor elke gelegenheid

Sassefras speelgoed voor meisjes

Sassefras is een webwinkel waar je alleen meisjesspeelgoed vindt. Dus zoek jij nog een cadeau voor je dochter, nichtje of petekind. Kijk eens bij de grote collectie op de website. Want keuze is er meer dan genoeg.

Sassefras Meisjes speelgoed

Bij  Sassefras meisjes speelgoed richten ze  zich op de peuter en kleuter meisjes van 2 jaar tot 6 jaar. Een speciale periode in een kinderleven. De ontwikkelingen gaan zo snel in deze leeftijdscategorie. Denk alleen maar eens aan alles wat ze hebben geleerd in de periode van 2 tot 4 jaar. Hoe zelfstandig ze al zijn geworden ondanks dat ze nog zo klein zijn. Wat dacht je van de zindelijkheidstraining. En als ze 4 jaar zijn breekt de basisschool periode aan en leren ze nog meer en maken ze allerlei avonturen mee. Wat ze bij Sasseras vooral heel erg leuk vinden zijn de vele verschillen tussen meisjes onderling en dat niet elk meisje hetzelfde is. Al die verschillen maakt elk meisje juist zó leuk en speciaal.

Speelgoed en ontwikkeling

Er is heel veel speelgoed voor meisjes te vinden op de site van Sassefras, speelgoed die hun helpt verder te ontwikkelen en te leren. Zó veel meer speelgoed dan alleen het standaard speelgoed als poppen en barbies. Niet elk meisje speelt graag met poppen. Sommige meisjes hebben heel andere interesses denk bijvoorbeeld aan auto’s of lekker creatief bezig zijn.

Zoveel keus.

In de webwinkel van Sassefras  is zoveel te vinden, dat voor elk meisje wel iets is waar je haar mee kan verrassen. Wat dacht je van een poppenhuis kasteel, maar ook speelzand en rijgkralen, verkleedkleren of houten speelgoed. Op de website kan je naast product ook op leeftijd selecteren. Zo kom je altijd met het juiste cadeau aan!

Sassefras heeft de leukste speelgoed voor de jonge dames

Het gezicht achter Sassefras

Sassefras Meisjes Speelgoed is een initiatief van Saskia. Saskia is moeder van  twee kinderen, een meisje geboren in 2008 en een jongetje geboren in 2012. Zij heeft de opleiding tot Sociaal Pedagogisch Werker (richting kinderen) gevolgd, maar door omstandigheden heeft zij gewerkt in verschillende andere sectoren. Als klein meisje wist wist ze al dat  ze later mama wilde worden. Dat en verpleegster op de kraamafdeling. Toen ze moeder werd is ze haar werk gaan combineren met de kinderen  Ze is toen haar eigen webwinkel begonnen. Waarom speelgoed? Saskia speelt graag met haar kinderen en zo samen de wereld te ontdekken. 

Om quaility time met je kinderen te hebben, is er geen betere manier dan spelen

Lees ook: Met welk speelgoed zit ik helemaal goed dit jaar

foto’s beeldbank/ Gratis afbeelding van Lorri Lang via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

4 reacties

  1. Ik vind de naam zo leuk ‘sassefras’!

    1. Vrolijk he!

  2. monique zegt:

    wat een leuk en vrolijk blog over de shop mijn collega Saskia, superleuk!

    1. Zo leuk om nieuwe ( voor mij) webshops te ontdekken. Gaat een wereld voor me open

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept