Hoesjes-outlet.nl- Hip en vrolijk en altijd bereikbaar zijn

hoesjes outlet .nl telefoon hoesjes

Daar waar de telefoon zich eerst ontwikkelde en steeds kleiner werden, worden de smartphones nu weer steeds groter. In de achterzak past hij bijna niet meer. Ben jij nou op zoek naar een hip, vrolijk en goed hoesje.  Dan heb ik de ideale webwinkel voor je gevonden. Hoesjes-outlet.nl. 

IPhone goed beschermd

Mijn man zie ik niet zonder zijn telefoon. Ik heb hem zelfs wel eens betrapt, terwijl ik met dozen vol schoenen ( nee echt niet alleen voor mezelf) bij de kassa stond, twee jenglende kinderen om me heen en hij rustig  nog even het nieuws ging checken. Toen hij een Apple laptop kocht, moest daar ook een IPhone bij. De man was nooit van de telefoon hoesjes. Ondertussen zijn veel kontzakken stuk door de telefoon die hier plaast nam en met twee jonge, wilde kinderen in huis, vond ik dat hij toch een hoesje moest hebben. Ik ging op zoek en kwam bij de webwinkel hoesjes-outlet terecht.

Vrolijke hoesjes bij hoesjes-outlet.nl

Wanneer je op de site van hoesjes-outlet.nl kijkt, valt meteen de vrolijke, kleurrijke hoesjes op. Voor een leuke prijs, dus waarom zou je het bij een hoesje houden. Ik word hier altijd een beetje hebberig van, maar van de man was een hoesje echt voldoende. Daar waar vrolijke kleuren voor mezelf leuk vind, zocht ik voor mijn man een zakelijke, stevig, handig hoesje en deze vond ik bij het assortiment voor de IPhone 6. De man is erg tevreden over zijn hoesje. Hij is zelfs zo enthousiast dat hij me gelijk geeft in mijn redenering waarom ik vond dat hij er een nodig had. De kleur bevalt hem goed, vooral het ‘stoere uiterlijk’ en de functionaliteit doordat hij zijn bankpasjes kwijt kan en het hoesje zo kan plaatsen dat zijn telefoon blijft staan, wilt hij een filmpje kijken of skypen.

hoesjes-outlet

Accesoires

Ondanks dat ik nog steeds mijn telefoon wel eens vergeet, gebruik ik deze ook steeds meer. Het bloggen houdt niet op wanneer ik de deur uit ga en dat merk ik aan het batterij gebruik. Steeds vaker zag ik jongelui met aan hun telefoon een snoertje bungelen. Het duurde even tot ik doorhad dat dit een powerbank moest zijn. Begrijpelijk, zoveel jongelui aan de Pokemon Go, daar zal vast wel eens een batterij leeg gaan en dan hang je. Omdat ik ook steeds vaker online ben buiten de deur, besloot ik voor een Powerbank te gaan. Bij hoesjes-outlet.nl kon ik kiezen uit meerdere kleurene n koos voor de wit- blauwe powerbank. Klein en licht, qua gewicht, dus prima in je tas te hebben en zo altijd stroom bij je te hebben.

powerbank, telefoonoplader, altijd online blijven

Lees ook: Waarom een goede bescherming voor mijn telefoon belangrijk is

Gelukkige mensen hier in huis dus en wanneer ik weer eens een nieuw hoesje wil hebben, weet ik waar ik moet zijn.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s lodiblogt/gratis afbeelding van Kirill Averianov via Pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

1 reactie

  1. Ik krijg helemaal zin in een nieuw telefoonhoesje moet ik zeggen. Ik heb nu een wittige met bloemen die wel mooi zomers is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept