The LEGO Group en Nintendo komen met een unieke samenwerking

The LEGO Group en Nintendo komen met een unieke samenwerking

Hoe gaaf is dit! The LEGO Group en Nintendo tillen legendarische bouwervaring naar een nieuw niveau met unieke samenwerking. Vandaag kondigt The LEGO Group een samenwerking aan met Nintendo. En wat voor een samenwerking!

Een samenwerking tussen The LEGO Group en Nintendo

Een samenwerking die de manier waarop mensen omgaan met Super Mario en LEGO® zal veranderen. De ontwerpers van beide bedrijven bundelen hun krachten om een nieuwe fysieke speelervaring te creëren. Een speelervaring die Super Mario tot leven brengt in de wereld van LEGO® stenen.

Een passie voor innovatie en spelen

Zowel The LEGO Group als Nintendo delen een passie voor innovatie en spelen. En deze samenwerking heeft geleid tot een verrijking van de LEGO bouwervaring. Er wordt een nieuwe manier van spelen mogelijk maakt, geïnspireerd door het geliefde videogame-icoon, Super Mario.

LEGO® Super MarioTM

LEGO® Super MarioTM is noch een videogame, noch een traditionele LEGO bouwset. Het is een nieuwe productlijn! Waar een interactieve LEGO Mario figuur munten verzamelt in fysieke levels. De levels worden gemaakt met LEGO bouwstenen. De nieuwe productlijn laat kinderen de speelse wereld van Super Mario ervaren als nooit tevoren. Super Mario wordt tot leven gebracht in de fysieke LEGO wereld. Nieuwe uitdagingsniveaus en speelstijlen zullen deel gaan uitmaken van de iconische LEGO ervaring.

The LEGO Group en Nintendo komen met een unieke samenwerking

Het nieuws werd eerder vandaag ook in een video gedeeld door The LEGO Group en Nintendo :

Mario in de fysieke wereld

“We zijn erg enthousiast om Mario naar de fysieke wereld te brengen in de vorm van een interactieve en sociale LEGO speelervaring”, zegt Julia Goldin, Chief Marketing Officer, EVP van The LEGO Group. “Met LEGO Super Mario bieden we miljoenen kinderen een geheel nieuwe manier om te spelen waarbij zij zelf bepalen wat ze creëren en hoe ze spelen met hun favoriete personage. Door naadloos de nieuwste digitale technologie te integreren, is LEGO Super Mario een zeer sociale, interactieve en collaboratieve ervaring voor kinderen. ”

“Ik heb altijd van LEGO producten gehouden en de manier waarop ze kinderen helpen hun fantasie te gebruiken om te spelen”, zegt Takashi Tezuka, Executive Officer en Game Producerbij Nintendo Co., Ltd. “Het nieuwe product dat we samen met The LEGO Group hebben gecreëerd, probeert twee verschillende speelstijlen te combineren – één waarin je zelf vrij de wereld van Mario bouwt en één waarin je speelt met Mario in de door jou gecreëerde wereld.”

The LEGO Group en Nintendo komen met een unieke samenwerking

LEGO® Super MarioTM zal later dit jaar gelanceerd worden. Wanneer er hier in de toekomst meer informatie over beschikbaar gesteld zal wordt dan deel ik dat natuurlijk hier. Zo lees je hier de eerste details en pre-order.

The LEGO Group en Nintendo komen met een unieke samenwerking

foto’s beeldbank

Meer Lego gerelateerde artikelen:

Meer Nintendo gerelateerde artikelen:

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept