Animal Crossing New Horizons update: zomer pret

Animal Crossing New Horizons: zomer pret met de nieuwste update!

Animal Crossing New Horizons komt met een nieuwe update vol zomer pret! Na de haaien en trouw maand juni kunnen we nu een duik nemen in ons eigen eilandparadijs! Nog geen Animal Crossing New Horizons? Dan is dit misschien het moment om in te stappen!

Animal Crossing New Horizons

In maart kwam Nintendo Switch met een nieuwe spel, Animal crossing New Horizons. In dit spel heb je je eigen eiland, waar je kan genieten van een zorgeloos leventje vol creativiteit en volledige vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Je kunt allerlei grondstoffen verzamelen waarmee je de mooiste spullen kunt vervaardigen, zoals meubilair en gereedschap. Je kan de woning van je dromen bouwen en geniet van het eilandleven! Alleen maar ook met vrienden.

Lichtelijk verslaafd aan dit spel

De Nintendo Switch, kwam ooit voor de jongens in huis, maar ook ik speel er steeds vaker spelletjes op. Zo hebben we sinds kort 51 Worldwide Games, maar ook Dr Kawashima’s Brain training speel ik regelmatig. Maar het meest speel ik Animal crossing New Horizons. Dit spel werd precies op het juiste moment uitgebracht. Het was maart en we waren net een week thuis met zijn allen. Met dit spel konden we elke keer even ontsnappen aan de angstige en onzekere werkelijkheid waar we in leefden op dat moment. Maar ook nu vind ik het een ontzettende fijne ontspanning om mee bezig te zijn.

Elke keer nieuwe updates voor meer pret

Samen met mijn zonen heb ik een eiland en hier wonen we samen met andere bewoners. Je bouwt het eiland helemaal naar je eigen zin in. Je vangt eens wat vissen en insecten, verkoopt en koopt en zorgt dat je eiland er steeds mooier uit komt te zien. Heel leuk zijn de updates elke keer. In juni was het haaien en trouwseizoen en en nu komen ze met een nieuwe update vol zomer pret!

In de kustgebieden staan je nieuwe voorwerpen en bekende personages te wachten

Deze nieuwe update geeft zomer pret: Spelers kunnen vanaf 3 juli een duik nemen in hun eigen eilandparadijs. Er staat namelijk een reeks gratis updates klaar voor vertrek naar Animal Crossing New Horizons  voor de Nintendo Switch Deze updates bezorgen je nieuwe functies, waaronder de mogelijkheid om te zwemmen en naar diepzeewezens te duiken, nieuwe gezichten en een hoop nieuwe voorwerpen zoals zeemeerminnenmeubels. Deze gratis updates behoren tot een reeks nieuwe ervaringen die gedurende de zomer en daarna naar je eilandleven komen. 

Zomer pret: Welke updates kunnen we verwachten

Met de nieuwe update zullen de volgende functies en personages aan de game worden toegevoegd:

 • Zwemmen en duiken – Neem een duikpak mee en duik in het water om het maritieme leven rondom je eiland te verkennen, want je kunt deze zomer zwemmen en duiken in Animal Crossing: New Horizons. Wanneer spelers in het oceaanblauwe water aan de kust rondzwemmen, kunnen ze ook duiken om allerlei diepzeewezens te ontdekken. Het is zeker de moeite waard om op zoek te gaan naar enkele nieuwe prachtstukken om aan het museum te doneren en leuke nieuwe weetjes van Blathers te horen.
 • Pascal brengt nieuwe plannen – Tijdens het zwemmen kunnen spelers een nieuw personage tegenkomen! De vriendelijke Pascal lijkt gek op mantelschelpen te zijn. Als spelers er tijdens het duiken eentje vinden, vraagt Pascal of hij hem mag houden. Als blijk van waardering geeft hij doe-het-zelfplannen waarmee voorwerpen in zeemeerminstijl gemaakt kunnen worden.
 • Gulliver – Nadat spelers de gratis update hebben gedownload, spoelt er een bekende aan… met een iets andere, piraat-achtige outfit. Als je hem een handje helpt, stuurt hij je een speciale beloning als teken van dank. 
Animal Crossing New Horizons: zomer pret met de nieuwste update!

In augustus komt er weer een nieuwe update

Een volgende zomerupdate staat gepland voor begin augustus.

Zie hier de zomer update, ik kan in ieder geval niet wachten!

Mocht je nog twijfels hebben of je dit spel aan wil schaffen, ik ben er ontzettend enthousiast over, dus mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

8 reacties

 1. zegt:

  In de zomervakantie wordt hier niet of nauwelijks gespeeld (als het mooi weer is tenminste). Wel een goede om te onthouden voor het najaar denk ik, ziet er wel leuk uit.

 2. zegt:

  De illustraties vind ik er al leuk uit zien! En hier nog over aan het nadenken of wij er wel een kopen of niet. Bij ons is het altijd zo, kopen en dan een week flink spelen en daarna word er niet meer naar omgekeken, maar nu met de vakantie die hier nu begint ….is het misschien wel een leuk idee

 3. zegt:

  Wij hebben (nog) geen switch. De jongste zou wel willen, maar ergens denk ik dat we genoeg schermdingen hebben. De Wii werd ook eigenlijk nauwelijks meer aangeraakt.
  Maar het spel ziet er wel leuk uit.

 4. Ziet eruit als een spel waar je je inderdaad uren mee kunt vermaken!

 5. Het ziet er heel leuk uit, maar ik ben toch altijd huiverig voor speelgoed dat uitnodigd om meer tijd achter een scherm door te brengen.

 6. Oeh dit klinkt als een verslavend leuk spelletje! Ziet eruit als iets wat ik ook graag zou doen

  1. zegt:

   Ziet er uit als een erg leuk spel.

 7. Jouvence zegt:

  Ik zie dit zoveel voorbij komen en het lijk me zo’n leuk spelletje! Helaas geen Nintendo Switch in huis, misschien maar goed ook, anders zou ik de hele dag niets anders meer doen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept