Review – Animal Crossing: New Horizons | Nintendo Switch

Review - Animal Crossing New Horizons | Nintendo Switch

Hoe fijn is het om af en toe even je zorgen aan de kant te zetten en rond te lopen op je eigen eiland? Dit kan nu! Met Animal crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch. Een nieuw spel voor de hele familie.

Animal Crossing: New Arrivals

De jongens hier in huis zijn fan van de Nintendo Switch. Naast spellen als Yoshi’s Crafted World, Super Smash Bros ultimate en Luigi’s Mansion 3 spelen ze er ook veel Fortnite op. Zelf gebruik ik de Nintendo Switch ook elke dag om te sporten ( ring fit adventure) en voor mijn dagelijkse portie Brain Training. Samen spelen we er ook. Bijvoorbeeld met Super Mario Party. Met Animal Crossing: New Horizons hebben we ook een spel gevonden die we allemaal heel erg leuk vinden. Een lief spel over het opbouwen en leven op een nog onbewoond eiland, waar je jouw plek van kan maken.

Lees ook: Daag je hersenen uit met Dr. Kawashima’s Brain Training – Nintendo Switch

Het spel voor de Nintendo Switch

Midden februari kregen we een bericht over Animals Crossing: New Horizons en bekeken een filmpje op Facebook. We werden toen al heel erg enthousiast en konden niet wachten tot 20 maart. Dat was namelijk de dag dat het spel voor de Nintendo Switch uit zou komen. En toen het spel daar was konden we meteen beginnen met het bouwen van ons eigen bestaan op ons eigen eiland.

Het spel:

Het is tijd om van je eigen, unieke eilandleven te gaan genieten. In Animal Crossing: New Horizons, voor de Nintendo Switch, vertrekken spelers naar een afgelegen eiland om daar hun eigen paradijsje van te maken. Dit door het te verkennen, te vormen en aan te passen. Je begin met het maken van een nieuw leven op het eiland, inclusief diverse activiteiten. denk daarbij aan het opzetten van een tent, gereedschappen maken, aanpassingen maken, verkenningstochten ondernemen en kennismaken met nieuwe en terugkerende dierlijke bewoners.

Op het eiland valt er genoeg te beleven: met een groeiend aantal dierlijke bewoners die elk hun eigen persoonlijkheid hebben en hun eigen dingen op het eiland doen. Vriendelijke dieren als Tom Nook, Timmy en Tommy verlenen hun diensten en helpen je graag om je gemeenschap te laten groeien, je huis te upgraden en het in te richten met meubels en accessoires – waarvan je sommige zelf kunt ontwerpen of naar eigen smaak kunt aanpassen. 

Het eiland leven op Animal Crossing: New Horizons

Op het eiland verstrijkt de tijd net als in de echte wereld, maar je kunt zo lui of actief zijn als je zelf wilt. Kamperen onder de sterrenhemel, een huis bouwen, paadjes en bruggetjes aanleggen, het is maar net waar je hoofd naar staat. Hoe meer je doet, des te meer je zult ontdekken. Vang vissen en insecten verzamel materialen om de voorzieningen op het eiland uit te breiden, of bouw om nog meer bewoners aan te trekken. Zelfs het kleinste ding kan tot iets reusachtigs leiden. Het eiland verandert naargelang de seizoenen elkaar afwisselen. ’s Zomers zijn er insecten en vissen in overvloed, in de herfst schieten de paddenstoelen uit de grond, ’s winters kun je sneeuwpoppen maken en in de lente staan de bloemetjes vol in bloei. Ook vinden er het hele jaar door unieke evenementen plaats. Op zulke dagen kun je bijzondere bezoekers en allerlei activiteiten verwachten.

Het begin van het spel

Wanneer je begint met Animal Crossing: New Horizons, krijg je duidelijk uitleg. Je maakt een naam voor jezelf en je eiland aan en kan bepalen waar en op welk eiland je wil gaan wonen. Je kan kiezen uit het noordelijk of zuidelijk halfrond. Wij kozen voor het noordelijk halfrond, zodat we de seizoenen hebben als we gewend zijn. We zochten een mooie plek en kregen een tent. Dan begint het avontuur. Je kan met een net vlinders vangen, met een hengel vissen en door aan een boom te schudden, hout, fruit en takken krijgen. Maar pas op voor de wespennesten! Met steen, hout, onkruid en meer wat je vindt en vangt kan je in bij de service balie nieuwe voorwerpen maken. Denk aan een bijl, stoel of vogelhuisje.

Handig om te weten

Wat belangrijk is, is om zo snel mogelijk je schulden af te betalen ( deze maak je in het begin, omdat je nog geen geld hebt), dan kan je namelijk je eigen huis gaan bouwen. Geef ook zo ​​snel mogelijk vijf insecten en vissen aan Tom Nook bij de service balie. Als je hem vijf wezens geeft, krijgt hij ineens een telefoontje van zijn oude vriend Blathers. De volgende dag verschijnt Blathers in zijn kleine geïmproviseerde museumtent en als je blijft doneren, ontgrendel je uiteindelijk het Animal Crossing: New Horizons-museum. Dit en meer tips las ik op de site: 22 tips om te weten voor je Animal Crossing: New Horizons gaat spelen. Lees deze zeker even voor je aan het spel begint.

Het eiland leven

Bij Animal Crossing: New Horizons is het zaak dat je vaak online komt, logisch natuurlijk. Af en toe loop je even doelloos rond op het eiland, maar eigenlijk is er elke keer wel iets te doen. Zo kan je grondstoffen zoeken, voor voorwerpen, maar komen er ook ‘opdrachten’ die je moet vervullen. Op bepaalde vaste dagen krijg je bezoek. Zo kwam er na een paar dagen op het eiland een schipbreukeling aan op het strand, Gulliver, voor wie we onderdelen van zijn telefoon moesten zoeken. Zo is er ontzettend veel afwisseling in opdrachten en handelingen. Je merkt dat je steeds sneller wordt in het bedienen van de toesten, waardoor je zo switch tussen een katapult om cadeaus uit de lucht te schieten, een polsstok om naar de andere eilanden te springen of een hengel om vis te vangen.

Een fijn spel om even weg te dromen

Het is natuurlijk toevallig dat dit spel nu uitkomt, maar het is een hele fijne afwisseling in deze toch zware en angstige tijd. Af en toe even weg uit de realiteit en naar je eiland afreizen, dat kan met Animal Crossing: New Horizons. Ik vind het een erg leuk spel, vooral omdat het zo liefelijk is, je waant je op een eiland, doet wat opdrachten en bent even helemaal weg van alles. Ik kan het zeker aanraden.

Nieuwe gratis update 23 april:

Meer updates

Ook in de zomer maanden komen er updates van het spel. In juli kunnen we een duik nemen in ons eigen eilandparadijs!

Lees ook: Animal Crossing New Horizons update: zomer pret

foto’s lodiblogt/ video Nintendo/ gekregen producten

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

23 reacties

 1. Wij hebben geen Nintendo switch, maar het lijkt mij een leuk spel en dat zouden mijn jongens ook wel vinden!

 2. zegt:

  het lijkt mij een leuk spel!! mijn neefje heeft zoon nintendo ding dus zal dit even aan hem door geven!

 3. zegt:

  Mijn zoontje is nog veel te jong voor zoiets, maar zijn papa vindt de Nintendo Switch wel leuk. Maar voorlopig haal ik hem nog niet in huis. Het eiland spel lijkt me wel grappig.

  1. zegt:

   Groot gelijk, want als je eenmaal begint aan die spelletjes 🙂

 4. Georgina Lifestyle zegt:

  Nintendo Switch ken ik wel. Het klinkt als een superleuk spel voor die kids. En zeker even lekker om te ontspannen!

 5. Felice Veenman zegt:

  ik lees met weemoed je review: het doet me denken aan de tijd dat ik samen met mijn zoon game-de…Nu hij het huis uit is, game ik niet meer: alleen vind ik er geen klap aan…

  1. zegt:

   Dat snap ik heel goed, hier spelen we ook veel samen.

 6. Ik heb dit echt nog nooit gespeeld haha maar ik hoor er de laatste tijd zoveel over. Sowieso zou ik in deze tijd wel een Switch willen hebben.

 7. zegt:

  Dit lijkt me een super leuke spel. Wat een leuke review.

 8. Sofie zegt:

  Ik hoor er de laatste tijd zo veel over, ben blij dat ik er eindelijk wat over lees.

 9. zegt:

  Ik had het spel al op de nintendo DS vroeger, maar ik zit er over te twijfelen om er ook een switch voor aan te schaffen.

 10. zegt:

  Ik ben zelf totaal niet van dit soort spellen, maar kan me best voorstellen dat de jeugd dit helemaal geweldig vindt.

 11. Jasmina zegt:

  Wij hebben alleen een nintendo wii, daar kan dit spel zeker niet op?

  1. zegt:

   Dat denk ik niet, al hoewel ik niet weet of deze alleen voor de Switch is.

 12. zegt:

  Dit spel krijgen ze hier als cadeau voor Pasen, ben benieuwd! De kinderen kijken er alvast naar uit!

  1. zegt:

   Oh wat zullen ze blij zijn, hier spelen we het met zijn drieën, de kinderen zijn er zo veel sneller en makkelijker in dan ik 🙂

 13. Caroline zegt:

  Wat grappig dat dit bestaat, ben er helemaal niet bekend mee. Leuk om dat met de hele familie te kunnen spelen.

  1. zegt:

   Kan ik me helemaal voorstellen hoor, ik wist voor dat we de nintendo switch hadden ook niks van dit soort spellen af.

 14. Jouvence zegt:

  Lijkt me een leuk spel. Jammer dat het alleen voor de Nintendo Switch is.

  1. zegt:

   Ik weet eigenlijk niet of het ook voor andere spel computers komt.

 15. zegt:

  Ik ben ook weer aan de spelletjes geslagen de laatste tijd. Ik speel the Sims op mijn laptop en op mijn telefoon speel ik een tekenspelletje. Ik houd ervan!

 16. zegt:

  Oh superleuk, ik wou dat ik een Switch had <3

 17. Frederique zegt:

  Mijn zoontje heeft vorige week Animal Crossings voor de 3ds gekregen omdat hij zijn vriendjes zo erg miste. Als opvrolijkcadeau zeg maar 😉 Hij vindt het superleuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept