Nieuwe gratis update Animal Crossing: New Horizons!

Review - Animal Crossing New Horizons | Nintendo Switch

Vanaf vandaag is er een nieuwe gratis update van Animal Crossing New Horizons voor de Ninendo Switch en is er een betaalde uitbreiding: Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise, waarin je in een nieuw gebied met allemaal kleine eilandjes, aan de slag gaat. Lees snel verder om erachter te komen wat er allemaal nieuw is!

Nieuwe gratis update

Weet je nog? Ruim een jaar geleden ontsnapte velen voor even naar het eilandleven in Animal Crossing: New Horizons. Ook ik deed hier aan mee en alhoewel ik tegenwoordig vaker Harvest Moon: one World speel, ben ik heel blij met zowel de nieuwe gratis update als de betaalde downloadbare content voor Animal Crossing: New Horizons! Waarom ik dit spel nu zeker weer ga spelen en wat er allemaal veranderd, zie en lees het hier:

Drink een kopje koffie met je vrienden in De Til

In de nieuwe gratis update krijgt het museum krijgt iets nieuws… Namelijk De Til, een nieuw café waar spelers kunnen ontspannen en genieten van een heerlijk kopje koffie. Dit cafe wordt geopend door de gemoedelijke Brewster nadat spelers een bepaald klusje klaren voor museumdirecteur Blathers. Hier kun je ook andere eilandbewoners tegenkomen. Als je wilt, kun je zelfs vrienden uitnodigen op je eiland. 

Maak een boottochtje met Kapp’n

Ook in deze nieuwe gratis update is Kapp’n. Kapp’n hangt rond bij de pier en brengt je met zijn boot graag naar een van de verre eilanden. Alleen al vanwege zijn prachtige zeemansliederen is een boottochtje met Kapp’n de moeite waard. Mogelijk zet je daarna voet op eilanden met bijzondere flora die je nog nooit eerder hebt gezien, of eilanden met andere seizoenen en tijden. Welke mysteries staan je te wachten?

Verbouw en kook je eigen groente

Binnenkort kun je met doe-het-zelfplannen ook koken. Nadat je op het eiland je eigen groentes hebt verbouwd, zoals tomaten, tarwe, suikerriet, aardappels en wortels, kun je je oogst en andere ingrediënten gebruiken om een heerlijk diner te serveren. Eet smakelijk!

In dit spel voor de Nintendo Switch kan je nu ook je eigen groente verbouwen en koken. Het eilandleven was nog nooit zo leuk

Maar er is nog veel meer

Bovenstaande is maar een kleine greep aan toevoegingen uit de nieuwe gratis update, er is nog veel meer te doen. Zo kun je deelnemen aan groepsgymnastiek op het plein en kun je thuis meer opslagplek krijgen voor je spullen. Ook kan de woordvoerder van het eiland verordeningen uitvaardigen, zoals eentje waarmee onkruid minder snel groeit of eentje waarmee alle bewoners ‘s ochtends al vroeg uit de veren zullen zijn. Pas je eiland helemaal aan je eigen levenstijl aan! Nog geen Nintendo switch in huis? Klik hier voor een verkooppunt.

Bekijk onderstaande video voor alle nieuwe toevoegingen aan Animal Crossing: New Horizons! 

Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise DLC

Naast de nieuwe gratis update is er vanaf vandaag ook een betaalde downloadbare content van Animal Crossing: New Horizons! te koop en wel Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise. Hier in kan je jouw creativiteit de vrije loop laten en helpen bij het ontwerpen van de ideale vakantiehuizen voor vele van je favoriete eilandbewoners.

Samen met het team van het resortplanbureau, ga je in een nieuw gebied met allemaal kleine eilandjes, aan de slag om je klanten te helpen met het bouwen van het vakantiehuis van hun dromen. Na het bepalen van de locatie ga je aan de slag met de inrichting. Naarmate je meer huizen ontwerpt, zul je ook meer ontwerptechnieken leren. Je krijgt gaandeweg steeds meer meubels tot je beschikking en je kunt steeds meer suggesties doen. Ook kun je aan de slag met leegstaande gebouwen, om een school, restaurant of café in te richten. Alle technieken die je leert, kun je ook toepassen op je eigen eiland!

Laat je creativiteit de vrije loop in Animal Crossing: New Horizons – Happy Home Paradise

Animal Crossing uitbreiding

Door de nieuwe gratis update en het betaalde downloadbare content krijgt Animal Crossing: New Horizons! weer een heel nieuwe spelelement. Ik ben altijd weer blij met een uitbreiding want dit geeft bij mij de spanning van het spel weer terug. Nadat ik de downloadbare content had geïnstalleerd en de update was gedaan, kon ik er voor kiezen om een nieuwe baan aan te nemen om te helpen eilandbewoners te helpen bij hun vakantiewoning. Mijn zin om te gaan spelen werd meteen weer aangewakkerd. Speel jij al Animal Crossing: New Horizons?

Lees ook: Harvest Moon- One World Nintendo Switch review.

foto’s beeldbank Nintendo/ affiliate

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept