Vier Carnaval met de gratis update- Animal Crossing: New Horizons

Vier Carnaval met de gratis update voor Animal Crossing: New Horizons

Vier Carnaval met jouw eilandbewoners in het bekende Nintendo Switch spel Animal Crossing: New Horizons. Met deze gratis update ga je na de kou en de sneeuwpret, naar het vieren van Carnaval. En wees eens eerlijk: wie heeft er geen zin om dit te vieren met zijn of haar eilandbewoners?

Gratis Updates voor Animal Crossing: New Horizons

 Speel jij Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch dan heb je vast al wel gemerkt dat hier regelmatig gratis updates plaatsvinden. Deze updates zijn evenementen en vernieuwingen die aan het spel worden toegevoegd. Deze keer gaan we samen met onze eilandbewoners aan de zwier. Vier Carnaval in Animal Crossing: New Horizons.

Lees ook: Review Animal Crossings: New Horizons.

Kan het niet echt, dan spelen we het online

Net als heel veel andere evenementen en feesten zal ook Carnaval dit jaar niet gevierd worden, maar daar laten ze zich bij Animal Crossing: New Horizons niet door tegenhouden. En gelukkig maar, want op deze manier zorg jij zelf nog een beetje voor de gezelligheid. Al is het maar op jouw eiland met jouw bewoners. In deze gratis update zullen er nieuwe seizoensvoorwerpen komen, nieuwe emoties en nieuwe voorwerpen om aan te schaffen. Bekijk het allemaal alvast hier:

https://youtu.be/-eVcMBoM_0A

Wanneer komt deze nieuwe update?

De nieuwe update verschijnt op 28 januari 2021

Wat wordt er toegevoegd aan de game?

Carnaval-evenement  

Zet je eiland op z’n kop met een kleurrijk Carnaval-evenement vol dansende eilandbewoners en vliegende veren. Op 15 februari arriveert de danser Pavé op het plein om confetti en de geest van carnaval te verspreiden. Alleen op die dag kunnen spelers met hun net de kleurrijke veren vangen die over het eiland zweven en deze bij Pavé inleveren om een passievol dansnummer te krijgen. Met name de regenboogveren schijnen nogal zeldzaam te zijn, dus zorg dat je die vangt en bij Pavé inlevert. Spelers kunnen ook vrienden uitnodigen op hun eiland of andere eilanden bezoeken om samen deel te nemen aan de festiviteiten.

Vier Carnaval

Nieuwe reacties

Om uitdrukking te geven aan de feestelijke sfeer, kunnen spelers tijdelijk en tegen betaling van klingels een set met emoties voor carnaval aanschaffen bij de balie van Nooks Hoek, inclusief de emoties Swingende heupenpas, Swingende hinkpas, Pavé-pas en Confetti. 

Nieuwe kostuums

Vanaf 1 februari zijn tijdelijk Carnaval-kostuums beschikbaar in de winkel van de zusjes Able, zodat spelers in stijl verder kunnen feesten.

Seizoensvoorwerpen

In Nooks Hoek komen nieuwe seizoensvoorwerpen beschikbaar. Spelers kunnen alvast een voorproefje nemen op Valentijnsdag met chocoladeharten en hartvormige boeketten, die te koop zijn van 1 februari tot 14 februari. Tijdens bepaalde periodes in januari en februari komen ook voorwerpen beschikbaar die zijn gerelateerd aan Maannieuwjaar en Americanfootballfeest.

Noteer het in je agenda!

Daarnaast is vanaf 26 maart een Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack te koop bij sommige Europese winkels en online. Het Animal Crossing Sanrio Collaboration Pack bevat alle zes amiibo-kaarten uit deze unieke Sanrio Collaboration-serie. Deze vrolijk versierde amiibo-kaarten zijn te gebruiken in compatibele games. Meer details hierover worden later onthuld.

Lees ook: Zomerpret & Winterupdate voor Animal Crossing: New Horizons

De volgende update

Carnaval! Dat wordt weer een feestje op mijn eiland. Ja ook ik speel dit spel graag en daarom laat ik hier altijd de nieuwste updates weten. Een volgende update voor Animal Crossing: New Horizons is gepland voor maart, dus houd mijn blog in de gaten voor verdere details.

Alles voor de Nintendo Switch vind je hier

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

 1. zegt:

  • Wat leuk is deze.
  Ga zeker eens kijken.

 2. Pascalle zegt:

  Ik snap er niets van. Mijn dochtertje speelt vanaf augustus 2020 dit spel maar wij krijgen geen gratis updates wat betreft de winter, halloween etc etc. weet jij wat ik verkeerd doe? Gewone software updates ontvangen we wel, de verbinding is goed .

  1. zegt:

   Wat vreemd zeg. Ik stuur je even een mailtje, want het enige wat ik me kan bedenken is dat ze het spel misschien niet op de goede tijdzone heeft staan ( het Noordelijk halfrond).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept