Winterupdate Animal Crossing: New Horizons

Winterupdate Animal Crossing New Horizons

Speel jij Animal Crossing: New Horizons op de Nintendo Switch? Let dan goed op, want 19 november komt er een nieuwe winterupdate! En terwijl er in het spel momenteel roodbruine esdoorn bladeren van de bomen waaien. Er komt ook een flink pak sneeuw! Wat gaat er allemaal komen?

Winterupdate voor de Nintendo Switch

Buiten mag het dan wat kouder worden, we kunnen uitkijken naar de warme gloed van de feestdagen in Animal Crossing New Horizons voor de Nintendo Switch. Terwijl de roodbruine esdoornbladeren nu al van de bomen waaien, worden eilanden in het noordelijk halfrond de komende maand ook nog eens getrakteerd op een vers pak sneeuw.

Gratis Update op 19 november

Op 19 november verschijnt een gratis winterupdate* voor Animal Crossing: New Horizons. Deze update levert feestelijke evenementen, diverse vernieuwingen en nieuwe mogelijkheden voor vrienden en familie. Want hoe leuk is het om samen met de Animal Crossing: New Horizons-bewoners van het eilandleven te genieten. Wat komt er allemaal nieuw? Je ziet het hieronder:

Twee speciale feestdagen

De nieuwe update voegt onder andere twee speciale feestdagen** toe. Het Smakenfestijn op 26 november. En Speelgoeddag op 24 december. Hier kunnen spelers samen met andere spelers van genieten. De winterupdate voegt ook nieuwe emoties en kapsels toe. De mogelijkheden om de opslagruimte in huizen uit te breiden en opgeslagen gegevens over te zetten.***
Vanaf 19 november kunnen spelers op beide halfronden van de volgende vernieuwingen genieten:

Smakenfestijn

Op Smakenfestijn, dat dit jaar op 26 november wordt gevierd, zal topkok Franklin arriveren voor een feestmaal op het plein. Spelers kunnen Franklin helpen ingrediënten te verzamelen voor de gerechten die op het plein gepresenteerd worden. Spelers die Franklin helpen met koken krijgen een cadeau van hem. Let op: dit evenement kan alleen plaatsvinden als de servicebalie reeds gebouwd is.

Speelgoeddag

Het is de tijd van het jaar waar alle eilandbewoners zich op verheugen. De maand van Speelgoeddag is bijna gearriveerd. Spelers zullen merken dat het eiland en plein de komende weken steeds verder in feestsfeer worden aangekleed. Let ook goed op versierde bomen, want als je daar aan schudt, kunnen er plannen voor feestelijke meubels uit vallen. Van 1 december tot 25 december kunnen spelers speelgoed kopen in Nooks Hoek en feestelijke kleding in de winkel van de zusjes Able. Wanneer het op 24 december officieel Speelgoeddag is, zal Jingle elk eiland met een bezoek vereren om de feestvreugde te verspreiden. Wanneer spelers hem helpen cadeautjes te bezorgen, ontvangen ze zelf ook een cadeau. Let op: dit evenement kan alleen plaatsvinden als de servicebalie reeds gebouwd is.

Wat is nog meer nieuw?

Naast deze twee feestdagen is er nog meer nieuw:

Nieuwe emoties en haarstijlen

Spelers kunnen negen nieuwe emoties en haarstijlen krijgen door Nook-miles in te wisselen bij het NookStation in de servicebalie.

Uitbreiding thuisopslag 

Spelers die hun huis al hebben uitgebreid naar het grootste formaat en hun schuld afbetaalden kunnen de opslagruimte in hun huis laten uitbreiden door met Tom Nook te praten in de servicebalie. Hierdoor wordt de opslagruimte in het huis van de speler uitgebreid naar 2400 plaatsen.

Willekeurige eilanden bezoeken in dromen

 Spelers die het leuk vindt om in hun dromen naar andere eilanden te reizen, kunnen er nu voor kiezen om tijdens het dromen willekeurige eilanden te bezoeken – perfect om inspiratie op te doen!

Samenwerking met Animal Crossing en Pocket Camp

Om de derde verjaardag van Animal Crossing: Pocket Camp te vieren, komt een telefoon met Pocket Camp-thema beschikbaar in Animal Crossing: New Horizons.

Overzet functies voor bewoners en eilanden**** 

Er komen twee nieuwe functies die het overzetten van bewoners en eilanden mogelijk maken. De eerste overzetfunctie maakt het mogelijk dat de gegevens van een bewoner worden overgezet naar een ander systeem. Dit omvat de naam, het uiterlijk en het gereedschap van een bewoner, samen met hun inventaris, huis en opgeslagen spullen. De andere functie laat spelers een heel eiland overzetten. Deze functie laat spelers al hun opgeslagen gegevens, inclusief het eiland en alle bewoners overzetten naar een ander systeem. Deze dienst wordt mogelijk door de gratis Eiland overdracht software in de Nintendo eShop.

En als laatste nieuws

Vanaf 1 december verschijnen nieuwe seizoensvoorwerpen bij Nooks Hoek. Tussen 26 en 31 december verschijnen andere feestelijke voorwerpen om nieuwjaarsavond mee te vieren. Op 31 december begint om 19 uur plaatselijke tijd een evenement waarbij wordt afgeteld naar het nieuwe jaar. Spelers kunnen zowel met de eilandbewoners als met vrienden en familie in de game deelnemen aan dit evenement.

Lees ook: Animal Crossing New Horizons-review.

Maar we gaan verder

Na deze winterupdate verschijnt de volgende update aan het eind van januari. Ook dat lezen jullie natuurlijk weer hier!

Winterupdate Animal Crossing New Horizons

Animal Crossing zo een leuk spel

De Nintendo Switch is voor de jongens, maar elke avond, wanneer zij Het Klokhuis kijken, ga ik even een half uurtje Animal Crossing: New Horizons spelen. Ik vind dit zo heerlijk ontspannen, even niets anders aan mijn hoofd dan mijn eiland en even ‘niks’ doen. Ik ben weer blij met deze winterupdate want zo zorgen ze er voor dat het spel ook helemaal mee gaat met de seizoenen. Heb jij nog geen Nintendo Switch, dan is mijn advies, zet hem op je verlanglijstje!

Lees ook: 3 tips voor goed internet thuis.

Lees ook: Zomer pret met een nieuwe update: Animal Crossing New Horizons

foto’s beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept