Een paar dagen weg in Nederland
Reizen

Een paar dagen weg in Nederland #tip

Misschien wil je er met de feestdagen wel een paar dagen tussenuit. Maar dan wel in Nederland. En ook in het komende jaar als alles weer ‘normaal’ is, zou het fijn zijn wanneer we af en toe een paar dagen op stap kunnen. Zijn we daar niet allemaal aan toe? Maar waar kunnen we dan heen?

Een paar dagen weg in Nederland

Hoe fijn is het om met de feestdagen een paar dagen weg te kunnen en omdat het nu wel duidelijk is dat dit in Nederland zal moeten zijn, richt ik me nu hier op. Maar ook volgend jaar wanneer alles hopelijk weer een beetje normaal is en we wel weer op stap kunnen, is een paar dagen Nederland ook ideaal. Samen, met je gezin of familie even er tussen uit. Een veilig en goed idee kan dan een Vakantiepark Nederland zijn.

Waar kunnen we heen

Nederland is een prachtig land en daar zijn we ons dit jaar misschien wel extra bewust van geworden. Gaan we normaliter in de vakanties naar het buitenland, dit jaar bleven we massaal thuis. Nu was het dit jaar misschien verstandig. Maar ook volgend jaar kan een vakantie in Nederland een heel goed idee zijn, al is het alleen maar even een paar dagen weg. En de keuze is groot, want wordt het ‘t strand in Zeeland, duinen in Noord-Holland of bossen in Gelderland?

De voordelen van een vakantiepark

Waarom zou je voor een vakantiepark kiezen? De feestdagen zullen dit jaar misschien wel anders zijn dan anders en hoe fijn kan het dan zijn om met je gezin deze dagen in een andere omgeving te vieren? Maar ook kijkend naar de toekomst. Hoe leuk kamperen ook is, een vakantiepark geeft natuurlijk wel die extra luxe. En wanneer je er gewoon even een paar dagen tussenuit wil is de gemakzucht van een luxe huisje misschien wel net even wat jij nodig hebt.

Vrijheid, privacy en rust

Want in een vakantiehuisje op een vakantiepark kan je genieten van de vrijheid en privacy van je eigen plek, maar ook de rust die het huisje kan geven. Je kan zelf koken, je hebt je eigen ruimte en mogen we volgend jaar wel weer meer, dan kan je er zelf voor kiezen of je de drukte wel of niet op wil zoeken.

Groene omgeving

Vakantieparken liggen vaak in de bossen of dicht bij het strand, er is in ieder geval altijd voldoende ruimte om te wandelen of te fietsen. Deze fietsen kan je natuurlijk mee nemen maar kan je ook huren op een van de vele vakantieparken in Nederland.

Er even tussenuit

Wil jij er graag even tussen uit? Een paar dagen weg met de feestdagen in december of misschien wel volgend jaar wanneer we hopelijk weer meer mogen en kunnen. Kijk dan zeker eens voor een vakantiepark en geniet van het vakantiegevoel dicht bij huis, maar toch weg.

foto lodiblogt/ disclaimer

Meer artikelen

14 thoughts on “Een paar dagen weg in Nederland #tip”

 1. Ja, heerlijk he. Er is zoveel moois zo dicht bij huis. Je moet alleen even weten waar te zoeken.
  En gelukkig ook voor mensen met kinderen. Ver reizen is helemaal niet nodig.

 2. het is toch genieten in eigen land Lodi 😀 ik zou er sowieso al niet voor naar het buitenland willen want wij Nederlanders vergeten soms gewoon hoe mooi ons eigen land is 🙂

 3. Tja, ik ben waarschijnlijk in de minderheid, maar vakantie in eigen land trekt mij dus totaal niet. Het geeft mij gewoon geen vakantiegevoel, dus ik hoop echt dat we volgend jaar, net als dit jaar, gewoon lekker naar het buitenland op vakantie kunnen gaan.

 4. Wij gaan al jaren naar vaste plek met de feestdagen . Een leuk bungalow park vlakbij westerbork. Heerlijk is voor ons soort thuiskomen. Mooie omgeving en aardige mensen. We hebben voor dit jaar ook weer geboekt

 5. Mooi artikel 😀

  Helaas hebben Jan en ik niks met vakantie in eigen land…
  Voor ons is vakantie echt naar het buitenland gaan, anders kan je net zo goed thuisblijven vinden we hihi.

  Misschien te verwend vroeger? Zat bijna 4x per jaar in het buitenland als we op vakantie gingen thuis..

 6. Een groene omgeving tijdens een paar dagen weg, vind ik een goed idee! Het geeft toch een gevoel van vrijheid en is een mooie gelegenheid om een ander stukje van Nederland te ontdekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *