Als we weer naar buiten kunnen - Genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Hotel Maashof
Vrije tijd

Genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Hotel Maashof

Na al dat binnen zitten van de laatste tijd, zijn we er waarschijnlijk wel aan toe om even weg te gaan. Even een andere omgeving en daarom kom ik vandaag met een plek waar de Limburgse gastvrijheid hoog in het vaandel staat en comfort en plezier voorop staan.

Samen weg

De omstandigheden zijn momenteel even anders. We zitten met ons gezin de hele dag thuis. Voorlopig is dit nog wel even het scenario. Maar we blijven positief en kijken ook naar de toekomst. En in die toekomst zullen we ook weer beseffen hoe fijn het is om samen met onze partner, kinderen, familie of vrienden er even tussen uit te kunnen.

Hotel Maashof, Limburgse gastvrijheid

En die tijd komt er zeker aan. Hoe fijn is het dan om nu alvast te bedenken wat je wil gaan doen. Wil jij ertussenuit met zijn tweeën, gezin, familie of vrienden? Denk dan aan Hotel Maashof, de plek voor een overnachting in Venlo. Het is ook de plek waar de Limburgse gastvrijheid, prachtige natuur en goed eten en drinken samen komen.

Als we weer naar buiten kunnen - Genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Hotel Maashof

Ook voor het hele gezin

Hotel Maashof toont zijn gastvrijheid in het feit dat ze naast comfort kamers, de luxe kamers en suites, ook kamers hebben voor een gezin. Hier kan gekozen worden voor een familiekamer Tripple of Quattro. Deze drie of vier persoons familiekamer maken een verblijf met kinderen wel erg comfortabel. De kamers zijn ruim van opzet met een moderne uitstraling. Er is gratis WiFi dus mochten de kinderen willen WhatsAppen, Facebooken of Facetimen met opa en oma of vriendjes, is dit geen enkel probleem. 

Als we weer naar buiten kunnen - Genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Hotel Maashof

Gastvrijheid ten top

Hotel Maashof biedt naast een overnachting, nog meer. Je kan een overnachting combineren met een dagje Toverland. Of genieten van de Limburgse gastvrijheid en een vriendin verrassen met een high-tea. Er zijn verschillende arrangementen te boeken. Voor een familieweekend, een vrijgezellenfeest of een teamuitje. Arrangementen die bestaan uit bijvoorbeeld een GPS tocht, een Culinaire E-chopper tocht, een Solex tour of handboogschieten, een scooter tocht of een clinic forel vissen. Neem voor alle activiteiten die georganiseerd kunnen worden een kijkje op de site.

Wat te doen en te zien in Venlo?

Wil je zelf op pad, dan is Venlo natuurlijk ook een leuke stad om te bezoeken. Vanuit Hotel Maashof ben je hier zo en kan je onder andere:

  • De binnenstad van Venlo bezoeken. Je kan hier volop shoppen, genieten op een terras of gewoon slenteren door de mooie straten.
  • Verschillende musea bezoeken. Denk aan het Limburgs Museum of het Museum van wasrol tot DVD
  • Een gokje wagen en het Holland Casino bezoeken.
  • Een wandeling maken door het Wilhelmina park.
  • Of Brookergarden bezoeken. Brookergarden is een zelfontworpen gevarieerde bloemrijke tuin. Let wel even op de openingstijden, want deze tuin is op bepaalde dagen open.

Verheugen op een weekendje weg

Alhoewel het momenteel niet de tijd is om op stap te gaan, hopen we met zijn allen dat we op een gegeven moment weer plannen kunnen gaan maken om samen weg te kunnen en genieten van een andere omgeving, En een tip; neem dan ook eens de fietsen mee.

foto’s hotel Maashof/ disclaimer

11 thoughts on “Genieten van de Limburgse gastvrijheid bij Hotel Maashof”

  1. Die titel… Mijn hart breekt gewoon een beetje. Ik geniet altijd al van buiten zijn, maar ik ga straks (als we weer naar buiten kunnen) nóg meer genieten denk ik. Stiekem hoop ik ook dat ik nooit zal vergeten hoe bijzonder het eigenlijk is om zomaar elke dag, wanneer je maar wil naar buiten te gaan, waarheen je maar wil. Dit is alvast een goede optie!

  2. Ik ken Venlo van 30 jaar geleden toen ik in Sittard werkte. Als ik eelrijk ben, vond ik het een duf provincieplaatsje…maar de omgeving in Limburg is heel mooi, dus het is er vast wel goed toeven straks..

  3. Lijkt me een prachtige bestemming in de Benelux! Ik ken nog zoooo veel van Nederland niet, en ik verras me er telkens in welke mooie plekken er allemaal zijn! Hou je goed in deze vreemde tijden!

  4. Limburg is absoluut een mooie provincie en ken ik nog veel te slecht, dus daar wil ik zeker verandering in brengen. Nu zijn we niet direct van hotels, maar deze ziet er wel erg mooi uit, dus wie weet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *