Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Nintendo Switch-review

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Nintendo Switch-review

Een nieuw spel van Nintendo Switch: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Twee spellen in een game! Waarbij je in het ene spel op missie gaat om Sprixieland te redden. En in het tweede spel moet proberen Bowser weer ‘normaal’ te maken. Een echte uitdaging voor de Super Mario fans!

35 jaar Super Mario Bros

In de inmiddels 35 jaar tellende geschiedenis van Super Mario Bros. is Mario dankzij power-ups talloze keren getransformeerd, zoals in Vuur-Mario, Tanuki-Mario, Bijen-Mario en nog veel meer. Nu is het voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen.

Gamen op de Nintendo Switch

De Nintendo Switch is bij ons erg favoriet in huis, zelf ben ik fan van Animal Crossing: New Horizons en vinden de jongens de spellen van Super Mario erg leuk. Nu werden we verrast door Nintendo met het nieuwe spel van Super Mario. Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Lees ook: Animal Crossing New Horizons- review.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Dit spel kan je alleen spelen of samen met familie en vrienden. Het zijn eigenlijk twee losse spellen en wanneer je het spel opstart kan je zelf kiezen welk spel je wil gaan doen. r!

Super Mario 3D world:

Ga op een spannende reis door Sprixieland. In Super Mario 3D World loop je door diverse kleurrijke werelden ( bekende werelden en nieuwe) om de Sprixie-prinses en haar volgelingen te redden uit de klauwen van Bowser. Gebruik handige power-ups, zoals de superbel of de dubbele kers, en probeer Bowser en zijn onderdanen een halt toe te roepen. Maar vaar ook met de woeste stroomversnellingen van een rivier, schaats over de bevroren toendra en verken een pretpark in de vorm van de Koopa-koning zelf. Kortom, er is van alles te beleven op je reis door Sprixieland om de prinses en haar volgers uit de klauwen van Bowser te redden!

Kies bewust voor een personage

Mario staat er niet alleen voor: ook Luigi, Peach en Toad willen geen moment missen! Elk personage heeft zijn of haar eigen unieke vaardigheden, dus kies degene die het beste bij je past.

Super Mario 3D World + Bowser's Fury Nintendo Switch-review

Bonus spel Browser’s Fury

In dit spel zit ook een gloednieuw bonusavontuur, namelijk Browser’s Fury. Het is voor Mario tijd om een angstaanjagende nieuwe kattengedaante aan te nemen. Hij heeft alle hulp nodig die hij kan krijgen, want Bowser is gigantisch geworden en zijn stoppen zijn doorgeslagen. Verzamel de mysterieuze kattenogen en neem het op tegen de kolossale Furie-Browser wanneer hij uit de diepten tevoorschijn komt om ravage aan te richten. Help Brouwser weer ‘ normaal’ te worden.

samen spelen

Een verrassend en heel leuk spel

De jongens zijn erg enthousiast over het nieuwe spel van de Nintendo Switch. Waarbij ik zeker niet wil zeggend at dit spel niet voor volwassenen is. Ook ik speel heel graag mee met de jongens. We spelen veel samen en het leuke is dat je gericht kan kiezen welke personage je wil zijn. Het spel is een echte uitdaging. Je moet klimmen, springen, rennen en ondertussen kom je allemaal obstakels tegen en het zoeken binnen de levels is een echte uitdagend. En lukt de level niet? Helaas, dan moet je opnieuw beginnen. Ondertussen moet je sterren verdienen en heb je deze behaald dan krijg je een sticker, deze komt op een groot sticker vel terecht en die wil je natuurlijk helemaal vol wil hebben. En als je denkt dat je klaar bent….dan komt er nog een hele leuke verrassing!

Super Mario 3D World is nu te koop in de Nintendo e-shop of o.a bij bol.com

Mario red&blue edition

Voor de echte fans heeft Nintendo nu de Nintendo Switch – Mario Red & Blue Edition, met een unieke rode en blauwe kleurcombinatie in de stijl van Mario’s bekende outfit. Deze speciale editie van de Nintendo Switch is sinds 12 februari verkrijgbaar bij bepaalde retailers.

Het pakket bevat rode Joy-Con-controllers met blauwe polsbandjes, een blauwe Joy-Con-houder, een rode Nintendo Switch-houder en een rood Nintendo Switch-systeem. Dit is de eerste keer dat het Nintendo Switch-systeem zelf een andere kleur heeft. Daarnaast is er een stijlvol Mario Red & Blue Edition-etui en een beschermfolie inbegrepen om de Nintendo Switch te beschermen wanneer spelers door warpbuizen suizen of op andere manieren onderweg zijn.

red and blue edition

Gamen op de Nintendo Switch

Wat ons betreft is dit spel weer helemaal top! Het is uitdagend, spannend, mooi qua kleuren, achtergronden en super gaaf dat de personages in katten kunnen veranderen. Het feit dat het twee spellen zijn, maakt dat we voorlopig zeker niet uitgespeeld zijn. Een aanrader, absoluut!

Lees ook: Wat is nu het ideale cadeau voor de online gamers.

Lees ook: Het online toernooi Mario Kart 8

foto’s lodiblogt/ beeldbank

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

3 reacties

  1. Twee voor de prijs van 1? Dan heb je meteen mijn aandacht. Ik houd van dit soort leuke combinaties. Mijn twee zoons zijn dol op de Nintendo switch.

  2. Jasmina zegt:

    Leuk! Wij hebben een rode wii. Mario is zo een spel die oldscool is maar toch altijd leuk blijft.

  3. Wat gaaaaaf en leuk!! Hier ook een Nintendo fan. Ik kan niet wachten tot mijn dochter interesse krijgt voor gamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept