New Pokémon Snap- een spel voor de Nintendo Switch

New Pokémon Snap- een spel voor de Nintendo Switch

Nintendo Switch heeft weer met een super leuk spel, namelijk New Pokémon Snap. Een spel waarin je van eiland naar eiland gaat om de beste foto’s te maken en punten te verdienen. Hoe het spel gaat en of het een beetje in de smaak valt, je leest het hier.

Ga op avontuur met New Pokémon Snap

Ga op avontuur in de Lental-regio en bezoek eilanden met sterk verschillende omgevingen, van dichte jungles tot uitgestrekte woestijnen! New Pokémon Snap is een gloednieuwe game die is geïnspireerd door de Nintendo 64-game Pokémon Snap uit 1999. Dit Nintendo Switch- avontuur voert spelers van eiland naar eiland voor een ecologisch on-derzoek, waarbij ze Pokémon moeten fotograferen om hun eigen Pokémon Photodex te vullen!

Hoe gaat het spel

Ontdek de waarheid achter het Illumina-fenomeen. Door te reizen over de verschillende eilanden van de Lental-regio. Hierbij verken je gevarieerde omgevingen en speur je tegelijkertijd naar Pokémon met een speciale gloed, om deze samen met Professor Mirror te onderzoeken. 

Zoek en kijk goed in alle richtingen, zorg dat je klaar bent om cruciale momenten vast te leggen. Maar let op, een Pokémon kan zich verstoppen of plotseling vanuit de lucht in beeld duiken! Elk eiland brengt zijn eigen leefgebieden en uitdagingen met zich mee.

Laat de professor jouw foto’s beoordelen

Maak foto’s en laat laat professor Mirror deze beoordelen. Bewaar de beste foto’s om je eigen photodex te vullen. De foto’s worden met scores beoordeeld op basis van poses van Pokémon, hoe groot ze in beeld verschijnen, of ze in de lens kijken, waar ze in het kader staan, en andere factoren.

Je maakt de foto’s nog mooier door helderheid, blur, zoom en andere aspecten aan je foto’s aan en toe te passen. En wil je nu de foto’s ook zelf bewaren dan kan dat ook.

Wat vinden wij van het spel

Hier in huis hebben we allemaal zo onze favoriete spellen. Momenteel ben ik heel druk met Harvest Moon: One World, maar spelen we ook graag Super Mario party. Helemaal omdat we hier met het hele gezin samen kunnen doen. De jongens zijn natuurlijk doorgewinterde Nintendo switch spelers en hebben altijd meteen door hoe een spel werkt. Nu mochten ze New Pokémon Snap reviewen en alhoewel het spel niet in het Nederlands is, is het in het Engels prima te berijpen. De uitleg is duidelijk. Het was in het begin even zoeken hoe je de juiste foto’s moest maken, maar doordat ze hier goede uitleg over kregen, ging dit zeer voorspoedig. Het is een vrolijk spel,ze vinden het heel leuk om in verschillende landen terecht te komen, maar ook de uitdagingen om de foto’s goed te maken. Het is een liefelijk spel, als ik dat zo kan zeggen. Ze spelen hier natuurlijk ook schietspelen als Fortnite en als ik dan mee kijk en New Pokémon Snap zie, word ik al blij van de vrolijke plaatjes, de duidelijk uitleg en de fin die het spel mee brengt.

Een leuk spel

De jongens vinden New Pokémon Snap een leuk en vriendelijk spel. Ze zijn altijd al dol op fotograferen en alhoewel dat in het echte leven vaak LEGO is, is deze game een echte uitdaging. Het is echt even oefenen om de juiste foto’s te maken en dat maakt de uitdaging alleen maar groter.

foto’s lodiblogt

Meer artikelen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept