Review: Super Smash Bros. Ultimate -Nintendo switch

Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros Ultimate voor de Nintendo Switch. Echt een spel voor volwassenen en kinderen die van actie houden. Wat de jongens hier van vinden en of het een aanrader is? Lees je hier.

Nintendo Switch

Vorig jaar kochten we een Nintendo Switch. Dit was naar aanleiding van een event waar ik was geweest. Ik was helemaal niet van de spelcomputers. We hebben er ook nooit een gehad en ik was ook niet van plan er een aan te schaffen. Tot ik verschillende keren aanwezig was bij deze events waar de Nintendo Switch in de belangstelling stond. Toen ik zag hoe leuk mijn kinderen de Nintendo vonden, genoten van spelletjes als Super Mario party en Nintendo Labo, ging ik om. Na goed overleg met de man en de kinderen en -nee we gingen zeker niet over een nacht ijs-, kwam daar de Nintendo Switch in huis. En ik heb hier nog geen dag spijt van gehad.

Voor jong en oud

De Nintendo Switch is voor jong en oud. Zo spelen de jongens hier Labo op, maar ook verschillende LEGO spelletjes als Undercover en World. Met het gezin doen we vaak samen Super Mario Party. Maar ik gebruik hem zelf voor Fitness Boxing en de man speelt sinds kort Tetris 99 op de Nintendo. Een spelcomputer voor het hele gezin dus. En nu kregen de jongens Super Smash Bros. Ultimate om te reviewen.

Super Smash Bros. Ultimate

Wat is Super Smash Bros. Ultimate? In dit spel kies je jouw favoriete Nintendo vechter, uit meer dan 70 vechters, en zorg je ervoor dat je zelf op de grond blijft staan en je tegenstanders er juist vanaf weet te krijgen door de juiste technieken uit te voeren. Je kunt je technieken oefenen in de avonturenstand om daarna tegen vriendjes of familie te spelen!

Super Smash Bros. Ultimate

Review: Wat vinden de jongens er van?

Vanaf moment een dat ze het spel Super Smash Bros . Ultimate binnen kregen zijn de jongens enthousiast. Zodra het spel aan stond zaten ze er helemaal in. Ze konden uit zoveel personages kiezen en deze bekende helden hebben allemaal hun eigen techniek. Elk gevecht vind plaats in een ander land en het is afwachten welk land je krijgt. Nu moet ik zeggen dat ik geen voorstander ben van gewelddadige, vecht spelletjes, maar daar valt dit spel dan ook niet onder. Het is zelfs wel liefelijk om te zien dat schattige personages van Nintendo ineens een vechtersbaasje blijken te zijn. Ik vind het kunstig zoals de jongens om kunnen gaan met de controllers. Ze zijn super snel en weten precies waar ze op moeten drukken.

Super Smash Bros. Ultimate

Conclusie

Super Smash Bros. Ultimate is hier met een dikke tien beoordeeld. De jongens geven aan, veel speel plezier te hebben. Dit komt mede door de verschillende personages die ze vrij kunnen spelen, maar ook de verschillende plekken waar de gevechten worden uitgevoerd. Ze vinden het een spannend en tegelijkertijd erg humoristisch spel, omdat de verschillende ‘vecht technieken’ je echt aan het lachen maakt en je  goed na moet denken welke technieken je allemaal uit kan voeren. Een aanrader dus!

Ken jij Super Smash Bros. Ultimate al? En wat is jouw favoriete Nintendo Switch spel?

Foto’s lodiblogt/ disclaimer
Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

17 reacties

 1. Frederique zegt:

  Wij hebben altijd al een spelcomp in huis gehad. Ik vroeger ook in mijn studententijd. Ik houd wel van gamen, niet elke seconde van de dag ofzo maar ik vind het wel ontspannend. Ook een vechtspelletje, even de energie eruit na een lange dag werken haha

  1. zegt:

   Dat merk ik hier ook, ik vind het zelf ook super fijn om in de avond evenement zijn alleen een spleet den, gezellig en je doet iets met zijn allen.

 2. zegt:

  Super leuk! Wij hebben ook net een switch, wat een uitvinding! Helemaal geweldig! Zou hem zo weer kopen haha

  1. zegt:

   Precies, wij ook! Het was echt een hele goede aankoop!

 3. Het lijkt me een heel leuk spel. Maar helaas hebben we de Nintendo Switch niet….

 4. zegt:

  Wat leuk! Iedere weekend speel mijn zoon ook games met zijn pa. Wii

 5. ik ben helemaal niet van de spelcomputers. eigenlijk ook nooit geweest. natuurlijk ooit wel eens mario gespeeld, maar ik vond er niet veel aan

 6. zegt:

  Hier nog geen spelcomputer in huis, maar wel goede herinneringen aan de Ninento van vroeger

 7. Juliette zegt:

  We hebben een oude Nintendo wii en spelen er nauwelijks op, maar mijn dochters zouden dit denk ik echt heel leuk vinden.

 8. zegt:

  De Switch vind ik ook heel leuk! Alleen ik heb weinig kracht in mijn spieren, dus elke spelcomuter werd het niet voor mij.

  1. zegt:

   Dat is heel naar zeg! Ik kan me goed voorstellen dat dit dan niet lukt want het kost echt welgaat kracht.

 9. zegt:

  Ik denk dat ik deze als volgende ga kopen voor de jongens. Ik ben het namelijk beu dat ze enkel en alleen nog op Fortnite zitten… De oudste via zijn playstation en de jongste speelt vrolijk mee vanop de switch.

  1. zegt:

   Vooral de LEGO spellen zijn lief en aardig, maar ook dit spel vind ik veel fijner dan fortnite.

 10. Wij willen hen ook aanschaffen maar ik vind hem wel erg prijzig.. en dan weer al die losse spellen kopen..

  1. zegt:

   Klopt, wij kochten de switch met een aanbieding en dank komen de spelletjes nog, toch is het plezier zo groot, dat we elke keer tegen elkaar zeggen, dit was een goede uitgave.

 11. Lijkt me een leuk spel maar we hebben geen Switch 😉

 12. zegt:

  Het lijkt me toch wel tof om zoiets aan te schaffen. Of een Wii o.i.d. Denk dat ik me er prima mee kan vermaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept