Fruitmoesjes, lekker en ideaal voor een gezond ontbijt

Fruitmoesjes, lekker en ideaal voor een gezond ontbijt

Eet jij graag fruit bij het ontbijt, maar heb je ’s morgens vroeg geen zin om dit klaar te moeten maken. Of eet je het graag als tussendoortje, maar wil je daar niet te veel moeite moeten voor doen? Servero heeft nu Fruitmoesjes van 100% fruit. Heerlijk bij een gezond ontbijt maar ook als tussendoortje.

Elke dag een stuk fruit

Fruit moet. Fruit is lekker. Elke dag. Alleen is fruit klaarmaken soms wel een gedoe. Servero maakt het leven makkelijk met de nieuwe 100% Fruitmoesjes. Ze zijn gemaakt van 100% fruit (moes en stukjes) en verder niets. Niente, nada, nothing, zoals mijn kinderen altijd zeggen. De moesjes bevatten geen toegevoegde suikers of conserveermiddelen. En de fruitmoesjes passen goed binnen de schijf van vijf. 

Fruitmoesjes van Servero

Servero maakt fruit toegankelijk. Zo kun jij of jouw kinderen op elk moment van de dag een verantwoord fruithapje nemen. De 100% Fruitmoesjes zitten in een handige sleeve van vier kuipjes. Het enige dat je nog nodig heb is een lepel en je kunt gaan smullen! 

100% Fruit Momentje in drie smaken

Servero 100% fruitmoesjes zijn er in drie heerlijke varianten: appel, ananas en banaan of wat dacht je van appel, mango, perzik en passievrucht of lekker gewoon: peer en appel.

Fruitmoesjes, lekker en ideaal voor een gezond ontbijt

Als ontbijt of tussendoortje

Natuurlijk zijn Servero 100% Fruitmoesjes om zo te eten, maar probeer ze ook eens als onderdeel van het dagelijkse ontbijt met (plantaardige) yoghurt en granen, als een verantwoord tussendoortje of een fruitig toetje. Zelf vind ik ze heerlijk als ontbijt. Ik eet koolhydraatbeperkt en de fruitmoesjes passen prima in een gezond en lekker ontbijt met groeiende yoghurt, ongezouten noten, lijnzaad en blauwe bessen.

Voor meer recept inspiratie bezoek je de website van Servero.


Zonder toevoegingen

Ik ben fan van Fruitmoesjes, ik vind het heerlijk bij een gezond ontbijt Het kost me ’s morgens geen tijd of moeite om dit bij mijn havermout ontbijtje te doen en de fruitmoesjes zijn 100% fruit, zonder toegevoegde suikers of kleurstoffen en met 100% smaak! En mijn kinderen, die eten het graag als toetje.

Fruitmoesjes, lekker en ideaal voor een gezond ontbijt

De 100% Fruitmoesjes zijn vanaf €1,99 verkrijgbaar bij o.a. Albert Heijn, Plus, COOP, Deen, Jan Linders, Boon’s Markt.

foto’s lodiblogt/ producten ontvangen

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept