Spiralz tekenen met voorbeelden.
Speelgoed

Spiralz!- Ontzettend leuk voor kinderen om te tekenen

Spiralz! zijn gebaseerd op het spirograafspel voor kinderen. Deze kreeg je onlangs bij een actie van een supermarkt. Naast de spiralz! waren er speciale ringen en een boek te krijgen wanneer je een bepaald bedrag aan boodschappen deed. Wat kan je er allemaal mee?

Spiraalmonsters

Iedere Spiral is anders en heeft een eigen karakter. Dat zie je ook terug in hun tekenstijl. Sommige Spiralz zijn heel netjes en maken prachtige sierlijke tekeningen. Andere Spiralz zijn een stuk ruiger en maken stoere cirkels en opvallende kringen. Je kunt de Spiralz niet gebruiken zonder de speciale ring. Maar er zijn meer extra’s! In iedere flowpack zitten stickers waarmee je je tekening omtovert tot super vette spiralmonsters.

Meerdere vormen

In het boek staan heel duidelijk uitgelegd welke ring je moet gebruiken, om welk figuur te maken en doordat er binnen elk spiral meerdere ‘oogjes’ zitten om je potloodpunt in te doen, kan je met een spiral verschillende vormen maken. Ook wanneer je de stickers uit het flowpack hebt gebruikt kan je dus nog ontzettende mooie vormen maken.

Wanneer je het eenmaal door hebt

In eerste instantie moesten we even goed kijken wat we precies moesten doen om deze vormen te krijgen en hoe het allemaal werkte. Toen we het doorhadden en de jongens enthousiast werden, wilde ik het natuurlijk ook proberen. Best lastig nog hoor! De jongens draaien hun handen er niet voor om. Ze zijn al heuze pro’s!

spiralz
spiralz4

Te koop

Omdat ik benieuwd was of deze spiralz ook te koop zijn, ben ik gaan rondkijken op internet en kwam deze spiral designer tekenset tegen.  Mocht je nog eens een leuk, creatief cadeau zoeken dan zijn de spiralen echt een aanrader want naast mooie tekeningen, kunnen kinderen ook echt hun creativiteit hier in kwijt.

Lees ook: Tekenen en schilderen, wat heb je nodig

foto’s lodiblogt

7 thoughts on “Spiralz!- Ontzettend leuk voor kinderen om te tekenen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.