Speelgoed

#SNAPSTAR: aankleed poppen in een modern jasje

Stap in de wereld van #SNAPSTAR. Vol mode, beauty, muziek, fotografie en design. Met deze poppen leren kinderen op een veilige manier om te gaan met Social Media. Download de app om de mooiste creaties te maken, maar ook gewoon je eigen fantasie gebruiken en met deze poppen spelen.

Wat is #SNAPSTAR?

#SNAPSTAR is een verzameling van zes social Influencer poppen. Ze hebben elk een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. De meidengroep die bestaat uit Lola, Aspen, Echo, Yuki, Dawn en Izzy, vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl en daarmee staan zij ook graag in het middelpunt van de belangstelling.

Magisch fotoscherm voor de mooiste foto’s

De poppen worden geleverd met een standaard waar ze tegen aan kan staan en een Magisch Fotoscherm, waardoor kinderen een fotoschoot kunnen doen met hun favoriete pop. De poppen zijn flexibel, voeten, handen, armen en benen kunnen bewegen en bijna elke stand aannemen.

Ontwerp jouw eigen looks met de #SNAPSTAR Studio app

Het is eigenlijk heel makkelijk. Je downloadt de #SNAPSTAR Studie app en in deze app zorg je eerst dat je jouw pop in beeld hebt. Dan kan je foto’s maken van jouw #SNAPSTAR, maar je kan ook de snapster van de app gebruiken. Je kan de achtergrond veranderen, de make-up van je pop, maar je kan ook de lippen en ogen anders maken of accessoires toevoegen. Met de app kan je de leukste en mooiste foto’s maken. En als je klaar bent dan sla je de foto op of deel je de foto met vrienden en familie!

Zes #snapstar poppen

Er zijn zes #SNAPSTAR poppen. Ze hebben allemaal hun eigen imago en karakter. Ik maakte bovenstaande foto’s met de pop Echo. Met Echo kan je heerlijk luchtige foto’s maken! Ze is een dromerige jongedame die door het leven zweeft met een luchtige look. Ze heeft de glinsterende sierlijkheid van een zeemeermin en voelt zich overal als een vis in het water. Echo is een haar en make-up pro en haar beauty tutorials hebben haar een superster gemaakt op social media. Het is dan ook geen wonder dat alle meiden zich meestal voorbereiden bij Echo thuis! Nadat we de app hadden geïnstalleerd was het heel leuk en makkelijk om Echo verschillende outfits aan te trekken. Haar make-up en achtergrond te veranderen. Echo heeft haar eigen mobieltje bij zich, iets waar de jeugd zich natuurlijk prima mee kan associëren.

Op een veilige manier om leren gaan met Social Media

Met de #SNAPSTAR poppen leert je kind op een veilige manier om te gaan met Social Media. In deze tijd, van Influencers en You-Tube helden is het helemaal niet raar dat bij deze poppen ook een app is. Naast het gebruik van de app kunnen kinderen natuurlijk ook gewoon spelen met deze poppen. Ze kunnen hun eigen fantasie gebruiken en in de verhalen leggen. Extra kleding en accessoires kunnen er los bij gekocht worden waardoor de speelmogelijkheden, naast virtual reality, ontzettend groot is. De poppen zijn hip, cool en fashionable en door hun verhaal zal er altijd een pop tussen zitten die je kind aanspreekt. Genoeg speel plezier met deze poppen. Juist omdat je ook je eigen fantasie moet gebruiken.

#SNAPSTAR

De #SNAPSTAR poppen zijn geschikt voor fotografen vanaf vijf jaar.

Hier lees je alles over de verkiezing speelgoed van het jaar. Ook #SNAPSTAR is hiervoor genomineerd.

#SNAPSTAR

foto’s lodiblogt/speelgoedvanhetjaar/disclaimer

12 thoughts on “#SNAPSTAR: aankleed poppen in een modern jasje”

  1. Oh mijn god, social influencer poppen haha. Nou ja logisch, de poppen gaan ook met hun tijd mee. Denk dat kleine meisjes deze collectie heel leuk zouden vinden.

  2. Als kind heb ik amper met poppen gespeeld, maar ik denk dat deze poppen wel populair worden bij meiden aangezien het er heel hip uitziet en het ook nog eens een educatief karakter hebben door het social media gebeuren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.