Kinderkleding trends voor de herfst en winter

kinderkleding voor in de winter en herfst

De herfst komt er aan. Niet mijn favoriete tijd van het jaar, al is het wel weer fijn, dat de warme kleding weer aan kan. Voor mij is mij kast gevuld, maar de jongens moeten nog nieuwe kinderkleding. Wat zijn de trends voor kinderen dit seizoen?

Kinderkleding voor de winter

De wintermode wordt in de zomer al gepresenteerd, logisch natuurlijk, want de winkels moeten deze mode op tijd in hun etalage hebben. Zodoende was ik op een warme juli dag op bezoek bij een PR bureau, hier konden we kinderkleding van de winter 2019 bekijken en fotograferen. En al is de herfst niet mijn favoriete seizoen, warme truien en jassen, waar je zo helemaal in kan verdwijnen, draag ik wel graag. Mijn kleding kast is gevuld, maar wat zijn deze herfst en winter de trends voor kinderen?

Lees ook: De herfst periode, zo maak je er iets van.

Leuke collecties

Tijdens het event, zag ik vooral heel veel leuke meisjes kleding. Nu kom ik bij kinderkleding nooit verder dan de jongens afdeling, maar eerlijk, ik vind de meisjes kleding altijd wel heel erg leuk. Vooral dat vele roze. Ik heb er zelf niets aan, maar de kinderkleding van A*DEE vind ik persoonlijk heel erg leuk. De collecties hebben dit seizoen allemaal hun eigen namen, als Japanese Blossom, Royal Garden en Angels. De maten waarin de kleding te koop is is 92/152

Herfst kleuren bij NONO

NONO heeft weer een hele andere meisjes collectie. NONO staat er om bekend dat ze meisjes aanmoedigen en uit laten zoeken wie ze zijn. Daar kan kinderkleding natuurlijk een prima statement bij maken. De kleuren zijn voor mij echte herfst en winter kleuren en de kleding zien er stoer uit.

De hele collectie van NONO, vind je hier.

kinderkleding van Nono

Kinderkleding voor jongens en meisjes

De kinderkleding van Retour Jeans vind ik zelf heel erg leuk. Daar waar de vorige merken alleen meisjes kleding hebben, is het bij dit merk voor jongens en meisjes. De kleuren zijn donker en de kleding is sportief.

De collectie van Retour Jeans, koop je hier.

kleding voor jongens en meisjes

Kinderkleding bij Bristol

Ook Bristol heeft super leuke kinderkleding. Tijdens het event waar ik was, hing er trouwens ook een hele leuke dames collectie. De kleding voor kinderen zien er stoer uit. Lekker herfst kleuren en natuurlijk de jas in tijgerprint.

Benieuwd naar de collectie van Bristol? Kijk hier.

Bristol heeft kleding voor kinderen en volwassenen

Jongens kleding bij TYGO&vito

Bij TYGO&vito vind je de kinderkleding voor jongens. TYGO&vito staat voor stoere kleding. De collecties van dit jeansmerk zijn vrolijk en dragen fijn door de stoffen die gebruikt worden.

warme jassen voor koude dagen

Bergstein laarzen voor natte dagen

Iets wat we in de herfst zeker nodig hebben zijn regenlaarzen. Waren regenlaarzen vroeger alleen maar groen, die tijd is al een hele tijd over en tegenwoordig vind je regenlaarzen in vele verschillende vrolijke kleuren. Bergstein heeft een hele leuke collectie.

Winterjassen bij de Zeeman

Nog geen beelden heb ik er van, maar ik zag op site van Zeeman wel al de nieuwe winterjassen staan. Zeeman heeft een kinderkleding collectie, waar ik vooral toen de jongens klein waren vaak kleding kocht

Kinderkleding voor de wat oudere tieners daar schreef ik van de week over. Een collectie van Tumble N Dry die ook in de film Misfit 2 wordt gedragen.

Lees ook: Shop de kleding uit Misfit 2.

Ben jij al klaar voor de herfst?

Lees ook: Huidige trends in kinderkleding.

handtekening Lodi blogger en copywriter

foto’s beeldbank / pixabay

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. toch ook wel weer een leuk seizoen hoor. Van de lekkere luchtige jurkjes naar de warme kleding voor m’n dochter.

 2. Wat een leuke kleding!
  Qua trends in de herfst wel een leuk seizoen! Beetje de rood en bruin tinten, ik hou ervan!

 3. Frederique zegt:

  Nog helemaal niet klaar, beiden jongens hebben nieuwe kleding nodig omdat ze gegroeid zijn. Denk dat ik ook even naar de Bristol ga met ze.

 4. leuke kleding zeg. dat eerste jurkje vind ik echt uber cute

 5. Jouvence zegt:

  Ik vind die sokken tot aan de knieën onder een rokje of jurkje altijd erg leuk eruit zien of een panterprintje!

 6. zegt:

  Kinderkleding vind ik altijd zo schattig! Zelf werk ik in een kledingwinkel en de aankomende collecties zijn zeer leuk!
  Liefs,
  Elles

 7. Leuke kleding! Dat met die bloemetjes/rood/roze stijl vind ik zo schattig.

 8. zegt:

  zo leuk die kids kleding! jammer dat mijn meiden daar nu te groot voor zijn 😀

 9. Ik heb 2 jassen gezien die mijn dochter helemaal te gek zou vinden!

 10. Wat een super leuke kinder outfits – kan mijn kleindochter wel voorstellen in sommige daarvan 🙂

 11. Ja, ik draag eigenlijk gewoon weer dezelfde kleding als de jaren hiervoor. Dat zijn jersey rokken die wat langer zijn. En in de lente en zomer draag ik de knielengte versie : )

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept