Hebben jouw kinderen de LEGO® Life App al?

LEGO® Life App

Zijn jouw kinderen ook zo dol op LEGO® maar zijn ze te oud voor het gratis LEGO® Life Magazine? Dan kunnen ze de overstap maken naar de LEGO® Life App.

LEGO® Life Magazine voor 5 tot 9 jaar

Zijn jouw kinderen al lid van het gratis Lego Life magazine? LEGO® Life Magazine is superleuk voor kinderen van 5 tot 9 jaar oud. Het staat boordevol strips, activiteiten, posters en nog veel meer. Ik was eerlijk gezegd aangenaam verrast dat naast alle LEGO® magazines die er al zijn, er ook een gratis exemplaar was. Het aanmelden was super makkelijk en voor dat we het wisten kwam vier keer per jaar het magazine in de bus.

Deel je eigen foto’s

Als ze negen jaar zijn stopt het magazine, maar kunnen kinderen gratis lid worden van de LEGO® Life App. Deze gratis App is een veilige plek voor kinderen op inspiratie op te doen, hun LEGO creaties te delen, filmpjes te kijken, personages te maken en nog veel meer.

Aanmelden voor de LEGO® Life App

Het aanmelden voor de LEGO® Life App is makkelijk. Je kind kan de app downloaden op zijn of haar telefoon en dan moet jij als ouder je mail adres geven. je krijgt een code via de mail en met deze code kan je kind een account openen. Maak dit account aan en ze kunnen aan de slag.

Creaties delen via de App

Deel je foto’s van LEGO® bouwwerken, maar verwonde je ook bij de bouwwerken van anderen en vind je ze leuk? Geef hem dan een like! In de LEGO® Life App is een veiligheid ingebouwd waardoor kinderen leren veilig hun foto’s te delen, maar ook hoe ze opmerkingen kunnen plaatsen en vrienden kunnen toevoegen.

LEGO® Life App

Een voordeel van de App

Hier in huis wordt erg veel gebouwd met LEGO®, maar ook veel uit elkaar gehaald. Voordeel van de App is dat de jongens zo graag foto’s willen uploaden dat hun hele kamer opgeruimd is, omdat de blokjes gebruikt wordt om te bouwen.

foto’s lodiblogt

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept