De leukste jurken en shirts koop je nu online

De leukste jurken en shirts koop je nu online

Nu we niet naar de winkels kunnen, dan komen de winkels maar naar ons toe. Online winkelen kan tenslotte gewoon. De leukste jurken en shirts voor de lente en zomer vind je online en laten we eerlijk zijn, we mogen ons nu best een beetje verwennen, toch?

Kleding kopen

Het zijn rare weken, momenteel. Met zijn met zijn allen thuis, blijven zo veel mogelijk binnen en gaan alleen naar buiten in de achtertuin. De eerste weken had ik het lastig. Ik was bang, angstig en zag het allemaal zwart in. Dit zag je terug in mijn kleding. Ik droeg veel donkere kleuren, geen make-up en had ook totaal geen zin om iets aan mezelf te doen. Tot ik ineens bedacht wat een onzin dit eigenlijk was. Bang zijn mag zeker, daar is niks verkeerd aan. Maar ik werk altijd thuis. En dan zorg ik er ook altijd voor dat ik er goed gekleed en goed verzorgd bij zit. Dus het werd tijd dat ik wat aan mezelf ging doen.

Het is tijd voor lente jurkjes

En nu deed het mooie weer van de afgelopen weken goed mee. Het zonnetje doet een mens goed, al kunnen we hier alleen maar van genieten in de achtertuin. We kunnen in ieder geval naar buiten. Nu was ik voor dat we binnen moesten blijven nog gaan winkelen. Ik had namelijk echt nieuwe kleren nodig. Dat zeg ik niet snel, maar het was nu echt nodig. Sinds september eet ik koolhydraatarm en dit heeft er voor gezorgd dat ik 8 kilo kwijt ben. Als ik in mijn kledingkast keek, zag ik maar weinig kleding wat nog goed paste. Veel van mijn kleding zat te wijd en veel had ik ook al jaren.

Waar ga je winkelen?

Zelf woon ik in een dorp, hier slaag ik eigenlijk nooit voor kleding. Echter een plaats verder op heeft genoeg kledingwinkels en hier is een winkel waar ik eigenlijk altijd slaag. Het is een winkel met mijn mijn favoriete merken. Ze hebben kleding van Only en Vera Moda. Maar daarbij hebben ze in de winkel, ook een shop-in-shop van My Jewellery.

De bohemian style

Nu is het zo, dat mijn kleding stijl het afgelopen jaar veranderd is. Dit komt mede omdat ik ben afgevallen, maar ook omdat ik sinds vorig jaar veel meer kleur in mijn kleding wil. Ik draag steeds meer de Bohemian stijl. Maar leef ook de bohemian leefstijl. Ik draag veel lange jurken, wijde rokken, jurken met trompet mouwen en shirts met wijde mouwen. Hierbij draag ik heel veel sieraden. Deze kleding stijl zorgt dat ik me goed en prettig voel

De leukste jurken en shirts koop je nu online

Lente en zomer kleding

Dus voordat we binnen moesten blijven, begin maart, kocht ik nog heel enthousiast kleding van van het merk Only. Niet wetende dat het zo snel mooi weer zou worden en ik de shirts in ieder geval begin april al aan kon. Het enige wat ik nu eigenlijk nog zocht, nadat ik van de winter mijn kleding kast eens flink onder handen had genomen, waren een paar jurken met lange mouwen. Jurken die ik eigenlijk nu in de lente leuk aan kan.

Online winkelen

Nou ben ik altijd een beetje angstig als ik online ga winkelen. Ik pas toch graag kleding voor ik tot aankoop over ga. Echter momenteel moeten we binnen blijven. En als ik dan een nieuws jurk wil, dan zal ik toch online moeten winkelen. Nou schreef ik al dat in mijn favoriete winkel ook een shop-in-shop winkel van My Jewellery heeft, ik neem hier altijd even een kijkje. Ik ben namelijk dol op de kleding en sieraden van My Jewellery. Ze hebben veel kleding die past bij de Bohemain stijl, veel kleur, wijde rokken, jurken, broekpakken en meer. Online op de site vond ik dan ook twee jurken die helemaal mijn stijl zijn.

Een blouse jurk

Deze blousejurk kocht ik in de sale, het zijn misschien meer herfst kleuren dan voor de lente, maar ik vind de jurk nu ook prima kunnen. Nu nog met laarzen er onder en als het weer nog mooier gaat worden, met hakken. De jurk heeft een ceintuur in de taille en knoopjes over de hele lengte. Op de armen zitten een knoopje zodat je de mouwen ook omhoog kan dragen. Wat ik heel leuk vind bij My Jewellery is dat onder het item een collectie plaatsen van waar je dit mee kan stylen. Zo is er ook een rokje van deze stof of haarbanden.

De leukste jurken en shirts koop je nu online
De mouwen kunnen omhoog met een knoopje

Midi jurk ruffles & paisley print

Ook kocht ik een wikkeljurk. Deze jurk viel me meteen op, door de vorm en de mouwen. Ik hou hier dus heel erg van. Een zwierige en speelse jurk. De jurk valt over de knie en is van achteren langer dan van voren, met een strik die je aan de zijkant strikt. Bij de boezem zit een klein knoopje zodat de jurk goed blijft zitten.

My Jewellery heeft momenteel geen verzendkosten wanneer je een bestelling plaatst, dat maakt het winkelen nog leuker!

Ben jij al klaar voor de lente en zomer qua kleding?

foto’s lodiblogt/disclaimer

Over de auteur

Hoi, Ik ben Lodi, bohemian, content creator met een free spirit en creativiteit.
Ik ben getrouwd en ben moeder van 2 zonen (2007 & 2009).

Op mijn blog schrijf ik over reizen, fashion ontdekkingen, interieur, de geheimen van het bohemian bestaan en het ontdekken van verborgen juweeltjes.

11 reacties

 1. zegt:

  Mooie kleding! En inderdaad wel heerlijk dat we dat nu online kunnen kopen.

 2. zegt:

  staat je goed!!! en ja hier wel klaar geloof ik ! en online shoppen is leuk maar kan niet wachten om gewoon weer een winkel in te kunnen

 3. zegt:

  Staat je heel leuk! Goede keuzes! Toch mis ik het fysieke winkelen wel echt heel erg..

 4. Ik draag denk ik hetzelfde als vorig jaar. Maar wat ben je veel kilo’s kwijt zeg! Mijn man is ook aan het proberen af te vallen met behulp van een diëtiste. Het gaat langzaam maar gestaag. Hij is 3 kilo kwijt inmiddels.

 5. Leuke jurkjes!! Ideaal dat je online kan bestellen zonder verzendkosten.. voor mijzelf bestel ik bijna nooit kleding online, vind het vaak tegenvallen en zit of te strak of het is te groot…

  1. zegt:

   Ik vind het ook lastig hoor, welke maat ik moet hebben. Wat dat ga ik toch het liefste naar een stenen winkel toe.

 6. Ik vind My Jewelry vaak zoveel leuks hebben! Maar nog nooit besteld. Nu ook maar even niet, want zuinig aan doen.

 7. Felice Veenman zegt:

  ik heb laatst online bestelt, dat durfde ik omdat mijn dochter een tijdje in een winkel van dat merk heeft gestaan, en zij wist precies wat mij zou passen

 8. Wat heb je een leuke outfits gekozen ze staan je super leuk

 9. zegt:

  Ik vindt de blouse jurken erg leuk! Maar heb er helaas nog geen gevonden met een print die mij echt past.
  Online winkelen vindt ik best lastig, ik vindt het best belangrijk om de stof te kunnen voelen.

 10. zegt:

  Ik winkel graag online. De blouse jurkjes zijn ook mijn favoriet. Heerlijk luchtig en makkelijk te dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaringen te verbeteren. Met het gebruiken van deze website stem je er mee in dat ik cookies gebruik. View more
Accept